2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence sana oğlandan sonra kızın hareketleri daha yumuşak daha durgun geliyo çünkü bana da tam tersi oldu kızdan sonra bunun tekmeleri görünce noluyoruz dedim bazen korkuyorum deli gibi tepiniyo

Kızlar doktordan geldim oglum gayet iyi gorunuodu :)) çok harektlydi doktor güzel buyutmussun dedi 28+5 tim ama 29+1 çıktı ultrasonda. 1.350 grm 39 cm olmuş genitalimdeki sisligide gösterdim vajinal varis çıktı dogumdan sonra varisin bi kısmı geciomus. 1 ay sonra gittigimde nst ye gircekmisim tok gel dedi. Kan ilacına yeni başladık. Bu arada bebek kafasını asagi çevirmiş dr ztn bu haftalarda dönmesi gerekiodu dedi

Son düzenleme:
Gözün aydın canım sevindim herseyin iyi olmasına. Agustos nazlıları bunlar benim veletinde hep elleri ayakları suratında oluyor :)

Oyy maşallah oğluna koca adam olmuş ya senin oğlan bizimde nst ler baslıyo desene hadi hayırlısı doğumlarıda görelim sağlıkla

Maşallah bebişe gözünaydın canım

Kendime elbise alayim diye disari ciktim cikmaz olaydim bu nasil bir sicak anlatamam biz son aylarda neyapacaz bilmiyom
Bizim burasıda soğuk çoraplar ayagımda kışlıkları giymiş yorgan altında kalorifer yanıyo yorgan altından çıkamadım buraya yolla biraz

exixizimm krauterhof vazelini sen ne için kullanıyorsun benim için bi kaç açıdan resmini atabilir misin
Canim ben catlak kremiylr birlikte kullanirim diye almistim lieractan cok memnun kalinca acikcasi bir kac defa sürdüm cok kuruluk hissettiğimde hala lierac kullaniyorum su an hic catlak olmadi karnimda cok büyük ayni ayda olduklarimdan

İyiyiz canım siz nasılsınız? Doğuran olmadı çok şükür hepimiz günümüzü bekliyoruz.

Maşallah barekallah Deniz bebeğe Hep böyle güzel devam etsin inşallah

Bizim en son kararımız Talha Hüseyin değişmez herlad artık Asel Mina çok güzel bir isim
Erkek olsaydı bizde Talha istiyorduk Hüseyin de Talha da çok güzel isimler canım :)
gebelikte artık şaşırmıyorum bende
ne desem normal
Valla ufakken olduğumuzda da acıyor muydu hiç hatırlamıyorm

Bu arada asel mina çok güzel bir isim
Valla bende hatırlamıyorum canım :) çok teşekkürler bu arada :)
valla eşin çok güzel isim bulmuş maşallah canım :) bızde alparslan batur koyucaz inşallah
Çok sağol canım :) sizinki de çok güzel olmuş iki isim de harika.

İçime sindi sayenizde :)

Bim tam evimizin dibinde sağol canım dikkat etmemiştim, aldırdım şimdi eşime.

Kızlar çantaları ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız ben 32 gibi düşünüyorum ama en azından yıkama ütüleme işlemini yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…