2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım hiçbirşey demedi gayet iyi bebek dedi. Biraz aşsğıdaydı ama şükür bu hafta yukarı çıkmış, kendim de hissediyorum yukarı tekmeliyor artık.
Benim oğlanada bi el atında çekelim yukarı hep birlikte nerde oynuyor ne yapıyor bilmiyorum doğru düzhün oynamıyorda yaramaz inşallah iyidir

Gòrúmcem yememem gereken nevarsa bugún onlari yapmis ama cokta gúzel yapmis ellerine saglik meyve olarakta malum bana yasakli olan k... vardi banada bisey olmaz seni bosuna korkutuyolar desi tabi geldim gaza yedim ama kizcede bi canlandi bi tekmeler anlatamam

Evet canim oyle dusunuyorum. Bebege aldigim canta buyuk. Sigacakmis gibi geliyor. Yerlesmezse ekstra bir kucuk sirt cantasi alirim
Senin çanta baya büyük benimki biraz küçük ona göre karar veremedim bende biraz daha bekleyip hazırlanıcam ben sürpriz olabilir heran korkusuyla

Bebek bu genelde 28 ile 32 arasi doner. Daha sonra yeri daraldigi icin donmesi zorlasir. Suan donmesi demek dogum yaklasmis demek degil yani. Bu haftalarda donmesi beklenir ki bu iyi birsey. Benimki de dönmüş

Bir gün yemişsin sonuçta canım. Yürüyüş yaptınmı? Sorma yaa bebeler tatlıya hasret kaldılar.

Senin çanta baya büyük benimki biraz küçük ona göre karar veremedim bende biraz daha bekleyip hazırlanıcam ben sürpriz olabilir heran korkusuyla
Evet sen fazla bekletme hazirda tut bence de. Evde daha buyuk sirt cantan vardir illaki ona hazirlarsin olmaz mi. Sezeryanda 2 gece kaliniyor diye belki daha fazla goturmen gerekebilir senin. Hem kendin icin hem bebek icin.

Yaptim canim neyapayim yemeyincede onu besleyemiyorum kilo almiyo gibi geliyo
Hic oyle dusunme cok guzel kilo aliyorlar. Ben dikkat etmeye basladigimdan beri 2 kiloya yakin verdim ama bebis 2 haftada 300 gr almisti. Haftasiyla uyumlu. Hatta doktor sen zayifladigin halde bebek almissa dogru seyler yapiyorsun demektir dedi.

Evet sen fazla bekletme hazirda tut bence de. Evde daha buyuk sirt cantan vardir illaki ona hazirlarsin olmaz mi. Sezeryanda 2 gece kaliniyor diye belki daha fazla goturmen gerekebilir senin. Hem kendin icin hem bebek icin.
Ben bi gün kalıyorum canım ama erken olursa ne yapılacak hiç bilgim yok kendime de bebeğede ayrı çanta yapayım en iyisi evim merkezde değil rezil olmayalım

Ben bi gün kalıyorum canım ama erken olursa ne yapılacak hiç bilgim yok kendime de bebeğede ayrı çanta yapayım en iyisi evim merkezde değil rezil olmayalım
Sana en son doktor ne dedi. Kesin erken dogum olacaksa senin premature kiyafet bez falan temin etmen gerekmez mi? Doktor su zamana kadar dursa iyi olur diye zaman soyledi mi sana. O zamana gore mi plan yapsan

Yok canım hiçbirşey demedi gayet iyi bebek dedi. Biraz aşsğıdaydı ama şükür bu hafta yukarı çıkmış, kendim de hissediyorum yukarı tekmeliyor artık.
34 u bi gecsek hayirlisiyla benimde baslarda asagidaydi ilk 3 ay yattim kanamam oldu..sonra da hep asagidaydi.simdi donmus o yuzden endiselendim

Bebek bu genelde 28 ile 32 arasi doner. Daha sonra yeri daraldigi icin donmesi zorlasir. Suan donmesi demek dogum yaklasmis demek degil yani. Bu haftalarda donmesi beklenir ki bu iyi birsey. Benimki de dönmüş
Vala rahatladım bikac kisi cok erken degil mi dedi bana korktum hemen buraya sorayim dedim :)

34 u bi gecsek hayirlisiyla benimde baslarda asagidaydi ilk 3 ay yattim kanamam oldu..sonra da hep asagidaydi.simdi donmus o yuzden endiselendim
9 ay aşağıda taşıyan da oluyor canım. Benim de ilk trimestrde de kanamam oldu, geçen cumartesi de biraz oldu. 10 dk sonra 28 hafta tamamlanacak ona mutlu oluyorum. Şimdi iki hafta daha diye kendime söylüyorum, inşallah haziranı atlatabilirsem ne mutlu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…