2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz canım siz nasılsınız? Doğuran olmadı çok şükür hepimiz günümüzü bekliyoruz.
Cok şükür bizde iyiyiz oglusumla cuma kontrolümüz var
Tek sorunum kramplar
Bide oglumun haşin hareketleri vurdumu iletiyo artik sagolsun ❤❤❤

Kızlar sağ bacagimin iç tarafına çok ağri giriyor dr bugün genital deki sislige bakmıştı vajina varisi dedi şişliği biraz eliyle sıktı falan anlamak için, geldiğimden beri agrim var zor yürüyorum offf varis agrisimi acaba bu kadar ağrı yoktu dr dan sonra bsladi

Geçmiş olsun canım oynandığı içindir belki

Cok şükür bizde iyiyiz oglusumla cuma kontrolümüz var
Tek sorunum kramplar
Bide oglumun haşin hareketleri vurdumu iletiyo artik sagolsun ❤❤❤
Bugunlere şükür canım sağlıkla doğsunlar benim oğlumda öyle güçlendikçe tepikleride güçleniyo :)

Kızlar çantaları ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız ben 32 gibi düşünüyorum ama en azından yıkama ütüleme işlemini yaparım diyorum
Once yıkama utuleme islerini hallet canim. Eger dolabini falan ayarladiysan daha fazla bekletme. Hem sicaklar geliyor hem de sen agirlasacaksin. Ben o isleri 1 ay once hallettim. Iyi ki de yapmisim inan suan ugrasacak o kadar isim varki ona vakit bulamazmisim iyi olmus aradan cikmis diyorum. Cantayi ben de 32 veya sonrasinda hazirlayayim diyorum.

Canım jastane çantanıda bebeğe aldığın çantyı mı hazırlayacaksın sırt çantası bende aldım

Annişler herkese merhaba :) bi suredir takip edemedim boya badana bebek odası geldi derken.Bugun muaynem vardı.28+4 günlük bugun doktor baş aşağı dönmüş dedi.normal mi? Sizlerin döndü mü? 2.hamilelikleri olanlar ilkinde döndükten sonra dogum ne zaman oldu? Vaktinde mi önce mi?

Canım endişe etme bebeğinin keyfi öyle istemiş benimde baş aşağı 2 ay olacak neredeyse kardeşiminde bu aralarda dönmüştü 40+2 de doğum yaptı

Benimki hep baş aşağıydi. 18-19 haftadan beri hep baş gelişi diyor dr.

Geberiyorum hava yokkk
Oksijen desteğine ihtiyacım varrr
Ve balkonda uzanarak yazıyorum bunları
Yani akşam akşam dışarıda da hava yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…