2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aralar çok kaçırıyorsun kız dur az.

Sana en son doktor ne dedi. Kesin erken dogum olacaksa senin premature kiyafet bez falan temin etmen gerekmez mi? Doktor su zamana kadar dursa iyi olur diye zaman soyledi mi sana. O zamana gore mi plan yapsan
Yok canım kesin erken doğar demedi çok şükür ama yatmaya devam riskin var hala aşağıda dedi bende sormadım hiç az önce aklıma geldi

Bugún davetteydim canim onlarla birlikte masaya oturunca ondanye bundan ye gene oluyo ama az az yedim vede hepsinden yemedim
Ben de kayinvalidemdeydim. Her sene sagolsun ramazanin ilk gunu cocuklarini etrafinda gormek istedigi icin yemek yapar cagirir. Bi de guzellerdi bi de cok yapmıştı. Hepsinden yedim ben de. Ama dengelenmis sekerim ki cikmadi cok sukur

Stresiini inan anlayabiliyorum.ilk hamileligimi kanamayla kaybettim.2.ayni basladi cok yorucu yipratici bi surec.çok şükür ki geldi 28.haftaya gecicek 30ları merak etme :)

Bosversene onlari. Doktorun sana cok erken dönmüş erken dogabilirsin dedi mi ki.. Sadece doktorunu dinle. Hatta baskasini doktor olsa bile dinleme.
Haklisin canım.bugun biraz keyifsiz çıktım muayneden kilosu az geldi gözüme yüzünü gostermedi bide döndü diyince endiseli gecirdim günümü

Nerelerdesin çok fazla görmüyorum seni iyimisin canim

Ne koycaksın canım çantaya

Nerelerdesin çok fazla görmüyorum seni iyimisin canim
Gebelik alerjisi puppp ile ugrasiyorum maalesef. Dokuntulerim var demistim. Cildiye doktoruna gittim teshis koydu. Losyon verdi biraz rahatladim. 5 gun kullanacam. Sonra ne olacak gorecez. Islerim yogundu malum üniversitede final donemi. Sinav yap kagit oku falan. Bahar islerini abarttim bu sene. Tum dolaplari doktur ayikla kaldir indir. Yardimcim var ona yaptiriyorum ama ben tarif etmeden yapamaz. Ben 1 hafta toparliyorum yıkıyorum sonra o gelip yerlestiriyor. Derken hem biraz sikintili hem de yogun geciyor bu ara. Onun haricinde iyiyiz.

Geçmiş olsun canım kolay gelsin ne kadar güzel yoğun geçmesi ben gibi evde boş boş oturmaktansa saçma seyler düşünmeye fırsatın olmuyordur :)

Ne koycaksın canım çantaya
Bebek icin 3 takim koyarim. Corabi eldiveni sapkasi battaniyesi ile. Kendime 2 takim. 5 tane bez. Alt acma bezi. Bebek yagi veya pisik kremi. Pisik kremi kullanma konusunda hala tereddutlerim var. Temizleme pamugu. Sarj aleti. Makyaj malzemem. Ic camasirlari. Corap. Lohusa bezi. Terlik. Temiz havlu. Kagit havlu. Islak mendil.
Aklima gelenler bunlar. Baska onerisi olan varsa eklesin belki unutmusumdur

Geçmiş olsun canım kolay gelsin ne kadar güzel yoğun geçmesi ben gibi evde boş boş oturmaktansa saçma seyler düşünmeye fırsatın olmuyordur :)
Kasintilarim olmasa guzel gececek de. Ben de zorluk cekiyorum kolay degil 25. Haftadan basladi. Ve doguma kadar devam etme riski var. Surekli buraya yazip kafa sisirmek istemedim. Oyle zorluklar yasayanlar var ki yaklasik 4 ay kasinmak gibi, bunun yaninda durup kendinizi dinleyip olmadik seylere kafayi takiyorsunuz yapmayin. Ciddi bir problemi olmayanlar hamileligin keyfini cikarin evhamlardan uzak durun. Hayatınızın en mucizevi ve enguzel donemini heba etmeyin derim

Kızlar çantaları ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız ben 32 gibi düşünüyorum ama en azından yıkama ütüleme işlemini yaparım diyorum
Bir makine camasirlarindan yikayip hazirlamayi dusunuyorum haftaya.1-2 eksik daha var onlari da alayim dursun kenarda.
Egepam hastane listende gogus pedini unutmussun canim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…