2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Garip bir şekilde benim ağrılarım kayboldu aman geri gelmesinde sadece alaturka lavaboya gidersem otururken ağrım var bende şaşkınım hepimiz iyi olacaz inşallah
Hepimiz rabbimin izniyle dogum zamanina kadar iyi olacaz canim bebislerimizde zamaninda gelecekler súnyaya ben inaniyorum

rofleli_kedi , ben kendim oturamıyorum kirli tozlu evde. Hele bir de çocuk geziyor, yerde oturuyor ediyor çıldırasım geliyor. Yok ama artık yapamayacağımı anladım.

ya kimse sevmez ama
ikiniz için de en iyisi bu lütfen az kaldı az daha sabret
olmadı yarım gün birini çağır haftada gelsin toparlayıp gitsin için rahatlar

isim olayı zor oluyor içine sineni bulana kadar
umarım bulursun
bende isimlli yaptırdım hastane çıkışı foto çekilirken giydiririz dedim hoş oluyor haklısın
maximum 1 haftada teslim ediyorlar o yüzden çok stres yapma

Minik kuzular ağrıların geçmiş bebek yukarı mı çıktı acaba
ay inşallah

İnşallah canım ya sadece wcde hissediyorum oda belki herkeste vardır bilmiyorum. Artık kendimi de hiç yormuyorum belki ona bağlıdır ama vallahi seviniyorum

rofleli_kedi yok canım ya 45 gün termin verdiler. Bu hafta içinde bulmamız lazım artık. Ben yeni isim istiyorum(ayza ,meyra, alin gibi) eşim modern ama bilindik (ela nil doğa gibi) dün açelya olsun dedi şaşırdım hoşuma da gitti yok ya uzun isim çok soyismimizde uzun olsun dedi vazgeçti. İlk doğumumda isim ben koydum o hiç istemiyordu benim koyduğumu. Bu defa ona bıraktım bu işi ama yıldım yani

C
İnşallah canım ya sadece wcde hissediyorum oda belki herkeste vardır bilmiyorum. Artık kendimi de hiç yormuyorum belki ona bağlıdır ama vallahi seviniyorum
anim bikac bikacgúndúr calistigim icin bende mecburen normal tuvalete girmek zorunda kaliyorum ama tam çòmelemiyorum o helde bile sanki disari cikacakmis gibi agriyo normal bence

Arkadaslar bu isimli hastane cikislarini nerden aliyorsunuz yada yaptiriyorsunuz acaba bende òyle olsun istiyorum

Ben evde yapiyorum agdayi kasilma suana kadar olmadi son aylardami sikinti oluyormus
valla cnm onu bır yerde yıne hamılelık sayfasında okudum tabı kendın yapman daha doğru ağrıyı da kontrl etmen acısından alısıksan bırde bende denıyecem yakında kuaförde

o kadarı olur ya
maşallahh de nazar edicen kendine

neresi o 45 gün veren
ben nakışlı yaptırdım site lazım olursa atarım özelden 5 iş günü dedi hakkaten de geldi gününde

açelya mı
bizimki de çok düşündü açelyayı ne var bunda acaba bu kadar anlamadım
bende modern isimleri daha çok beğeniyorum ama
nil ve doğa çok güzel isimler

belki ilk doğumda yaşadıklarınızdan sonra kucağına alınca koymak istiyordur adını
ismi olunca daha çok bağlanıyoruz ya
erkekler ne yazık ki duygularını fazla paylaşmıyor içinde yaşıyorlar ya

canım tüy dökücüye benim de çok elim gitti ama cesaret edemiyorum bebeğe zarar verir diye. hangi marka kullanıyorsun sen?
Canım zaren ben her ay Türkiye geldiğim için bir kaçkere kullandım weet kullandım kuaför de temiz güvenilir bir yerde ağda yapman İnan daha rahat ben daha önce 10 seans epilaypn yaptırdığım için fazla Yok zatem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…