2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bacılar şeker yüklemesi yapıldı 75 mg yada 100 tam bilmiyorum açlık 90 tokluk ıkı kanım birer saat ARAYLA LINDI alınan sonucları dha alamadım öğle sonu öğrenecem inşallah normal cıkar AÇLIĞIM 90 ÇIKTI

Bir yerlerini ısırmıyormu epilator görmeden
Jilet yapıyorum geç geç ama aklım çıkıyor çünkü görmüyorum.

bikini bölgesi ucuyla alıyorum canım kökten alınmıyor ama en azından kıllı da kalmıyor 2 ay daha idare edicem artık mecbur :)

Bemde pazar gúnù 30 haftama giriyorum yaklasiyo zaman ve yaklastikca sitres yapiyorum canim tirsiyorum yani anlayacagin dogumdan
Korkma canım zaten sezaryen istiyorsun korkacak bişeyi yok inan ki bende çok korkuyordum aklıma tüküreyim iniallah buda rahat olur hiç bilmem inşallah kimse sıkıntılı geçirmez

çok yüksek çıkmamış açlık değerin
umarım diğerleri de çok yüksek çıkmaz

Çok şükür canım inşallah durım değilmez tabi ne çektim be o vajina ağrısından

Günaydın güzel anneler rahat rüyamda sütüm fışkırıyordu
O ruyayi bnde gördüm..once fiskirdi sonra sancim basladi doguruyorum diye bgriyordum...göğüslerle oynamayin erkrn dogum tetikliyor diye dusune dusune kabusum oldu sonra.erkn doguruyorum diye cok korkuyordum.uyandim ki kabus..hayir olsun ins.ruyalarimiz.
Bu arada göğüsleriniz cok büyüdü mu yaa:/

Arkadaslar bu isimli hastane cikislarini nerden aliyorsunuz yada yaptiriyorsunuz acaba bende òyle olsun istiyorum

canım ınstagramdan alırken de dıkkat etmek gerekıyoır
arkadasıma ıstedıgı modelı göndermdıler
ama isim dogruydu
kızda yazdı, soncta parası pesın verılıyo
satıcı engelledı bısuru laf ettı
bız yazdık bızı de engelledı felan
kızda baya sıkayet ettı bımere tuketıcı hakem heyetıne vs
suan ne oldu bılmıyorum

Benim zaten büyüktü iyice büyüdü çok çirkin kocama inek gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…