2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman süpriz hbr falan verme Allah korusun biraz dinlen kendine gelirsin. Bnde 2 iş ypiorum sonrasi pert.

Yamuldum ama sıkıntı yok şükür

Yok kuzum konu başkaymış

Merak ettim doğrusu.. ister istemez benim gibi üzerine alınan olucak.. hepimiz stresliyiz moralimiz çabucak tavan cabucak dip yapabiliyor, bence mdem açık yazmış kim olduğunu ve konuyu yazsın..merakta kalmayalim bizde dimi :) bende bir cok zaman sayfa sayfa okumadığım birikiyor ve gereksiz bir sürü olan seyleri de okuyorum hic şikayet etmedim malum herkes içinden geleni paylaşıyor :)

Nesrinay86 cok dikkat etmek gerekiyormuş 1 hafta temizlik yaptım misafir ağırladım oğlumun Doğum günü vardı Pazartesi’den Beri kendime gelemiyorum sabah kalkamıyorum hep yorgun geziyorum bende tek basıma yaptım herşeyi maalesef yardım eden yok.
Birde destan gibi her akşam rüya ve kabus görüyorum basım agriyor uyandığımda sabaha kadar aralıksız kabus görüyorum bazen tuhaf tuhaf rüyalar burda anlatamıyorum acaba herkes te ayni mi? Etkisinde kalıyorum bir de gün boyu. Korku oluyor aniden tırsak oldum mesela karanlıktan korkar oldum oğlum dün akşam ben banyodayksn aniden yanıma geldi tuhaf bi ses çıkardı o anda korkudan düşüp bayılacaktım kalbim pit pit durmadı bi garip oldum bi gümlerde.. hayır olsun..

Yazmıştı canım. Bu başka, şekerim çıktı, tansiyonum düştü vs. değil .
Rüyalardan deme ya, kabuslarım bir kaç gündür yok, öncesi ne oskarlık korku filmleri çevirirdim , senaryo üretimi bitti sanırım korku içgüdüsel sanırım. Ben de sık sık korkuyorum, dışarıdan gelen sesi apartmanın içinden sanıyorum ki şuan apartman boş bizden başka yaşayan yok, hepsi şehir dışında yurt dışında. Anahtarı içeriden kapının üstünde bırakıyorum , halbuki geçen yaz kapıyı açar aralı bırakır, tekbaşıma terasta semaver yakar otururdum, sağım solum yan binaların insanları olmasına rağmen. Şimdi tırsak oldum ben de

rofleli_kedi tesekkurler simdi daha guzel oldu

bende arada yapıyorum
sonra düzeltiyorum yine bişi kaçırmayayım diye
bu hormonlar

Hehehee bende guldum ona cok.alin bakalim gorebilecek misiniz acaba.hamile kalmadan 1 ay oncem.

maşallllahhh bir de çocuğun vardı dimi senin bu 2. olacak
Allah nazardan saklasın valla

ilacı bıraktıysan iyi o zaman
daha bile yükselebilirdi
hareket etmediğimizde bizimkiler aşırı yükseliyor senin gebelik aşırı hareketsizlik var
birde ilaç almıyorsun bakalım ne diyecek doktor

Nesrinay86 gece okudum mesajları
başkasına kızsan da neden kendini yavrunu yoruyorsun ki
bırak pis desinler
sizden önemli mi

Canim ben doktoruma sordugumda tùydòkúcù kremler spreyleri ònermiyoruz kimyasal madde icerdigi icin dedi agda yaptirabilorsiniz kasilma falan olmaz dedi
Ağda kötü etkiliyor beni, nereye ağda yapsam tüyler ters çıkıyor, onu yapamam. Kimyasal olsun nolur olsun temiz dökerse kullanırım artık. Bari dr kontrollerine gitmeden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…