2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin.Sabır güç kuvvet versin bende diyordum ilk başlarda peşine hemen birtane daha yapsam diye ama şimdi bu aralsr zorlaşınca 5 6 sene ara veririm en iyisi diyorum:)
Peşine zor olur canım, kesin erken doğar o, hangisine koşacaksın. Bunları kreşe gönderelim beraber bir tur daha ne dersin

Nesrinay86 dikat et be cnm. Sunun şurasında ne kaldi az sabır. Kotu birsy oluyor aklimdan çıkmıyor düşünüp duruyom nasıldır die.. kiz H Hunili Anne sen ismini degstirmistij demi onceki ismin neydi dusun dusun aklima glmiyor ya sabaha kadar uyuyamam smdi

Sağol canım. Ben de öyleyim, birine birşey oldumu aklımdan çıkmıyor. Hunili bizim Dumudo

Sabah degilde yine aksam saatlerinde al canim bu arada benim dr 100luk progestan erkek bebege hamile annler icin daha iyi demisti erkek bebekler uzerinde bi arastirmadan bahsetmisti ama unuttum sen yine bi kac gun al canim zaten bu ilacada artik gerek kalmicak Allahin izniyle

100lük yardım etmedi bana 6-7 haftalık kanamalarda canım. 200lük günde 3 kereye çıkardıktan sonra durdu o sorunlar. 16 haftadan sonra günde 2, sonra günde 1 ve gün aşırı olmak suretiyle 21 haftalarda bıraktım. Ama evde 1,5 kutu falan kaldı

Sen ic canim o kadar kullandiktan sonra bi kaac gunden bisey cikmaz insallah nasil oldun bu arada

Sen ic canim o kadar kullandiktan sonra bi kaac gunden bisey cikmaz insallah nasil oldun bu arada
Aynen canım haklısın. Yan etkilerini bende okudum ama terazinin bir gözüne yaşamını koyunca yan etkiler çok ufak duruyordu. Artık insancık olmuşlar yan etki etmez bundan böyle inşallah. İyi eder yalnızca, sen söylemesen aklıma gelmiyordu aklım daha nasıl trip atmakla meşguldü çünkü )))))
Çatı ağrım biraz azaldı ama aşağıdan ağrı ve ara sıra sanki birşey ısırır gibi sancı devam ediyor hala.
Şimdi aklıma geldi benim annem beni kv ye kızgınlığından bütün gece o hırsla temizlik yaptığı için 1800 gram doğurmuş erkenden annem babamla anneanneme gittiği babannemi götürmediği için bilerek öbür torunları çağırmış yedirmiş içirmiş dağıtmış evi , mutfağı dağınık halde bırakmış anneme. Temizlik bittiğinde suyu gelmiş sabaha karşı ona çekmişim sanırım, sonuç aynı olmasın da

Kiz allah korusun dur hele ayni bende bi hisimla is yapiyorum sonra ben cekiyorum tabi sakinnn

Ay dur Allah korusun, çok geçmiş olsun geçmiş gitmiştir inşallah, ne gelirse başımıza bunun gibi durumlardan geliyor , yine terörünü estir ama işi yapma sonra yaşadığın strese değmez , bundan sonra güzelce yat dinlen inşşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…