2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şeker için tekrar muayeneye gidecektin ne oldu gitmiş miydin
ne dedi ?

Prima üç tane yigenimdede pişik yapmıştı. Birinin poposu molfiksi sevdi diğer ikisine tam hatırlamıyorum ama hagismiydi neydi onu kullanmıştık.
Bende prima almayı düşünüyordum ama bende şikayet okudun şu ara hep seelepi mi ne var onu öneriyorlar hep

wintersun ben prima premium care 1 beden 108 adet 48,90 tl ye almışım
e bebekten aldım
ama orası piyasaanın üzerinde kalıyor sanırım n11 gitti gidiyor daha uygun oraya göre
ben hediye çeki değerlensin diye fazla araştırmadım

Ah canım yapmasaydın keske dinlen bugun hiç kalkma üzme kendini birşey olmaz Allahın izniyle.

Geçiyor canım bak ben ocak 23 te vuruldum sonlandırılan bebek için şimdi yine ihtiyaç varmış
Önceki iki kayıpta da yaptırmıştım
Bu 4. Vuruş olacak
Aa doktor bana niye bişey demedi ya sordu vuruldun mu diye bende vuruldum dedim tamam o zaman sorun olmaz dedi. O zaman bir daha ki kontrol de sorayım doktora bende

Düşük tehliken mi var hala progestan kullanıyorsun.

Tatlı yiyemiyorum diye ağlayıp tarihe geçeceğim :)

ay aklıma şey geldi
2 sene falan önce dukan yapmaya başladım
ilk dönemi de zorlu sırf protein yiyorsun ekmeği kendin yapman lazım ama tutturamıyorum salata falan yasak
bende obur insanım 2 parça tavukla doymuyorum ki
1 gün 2 gün
3. gün akşam yemeği yicem eşime de yemek yapıyorum normal
benim önümde de 1 parça haşlanmış göğüs var yanında hiç bişi yok
tatsız tuzsuz ben otur ağlaa ağlaa ağlaaa açım benn
salata istiyorum ekmek istiyorumm yemek yemek istiyorum diye

arada nefsini köreltmek için minik prosiyonlar tüketebilirsin belki doktoruna sordun mu ?
babam şeker hastası insülin kullanıyor o bile yiyor yani

Rüya sorunu bende de var sabaha kadar 10 tane rüya görüyorum saçma sapan rüyalar bazen korkulu rüyalar goruyorum ve uyandığımda hepsini unutuyorum diyorum gece rüya gördüm ama neydi gelmiyor aklıma

valla benım zaten buyuktu iyice buyuduler nerdeyse kafam kadar olcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…