2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal hastane çıkışı takımlarının birini 50 ye birini 70 tl ye aldım isimsiz olanlardan
biri bambino marka biri de miniworld

canım ben bı kampanya görmustum
ısımlı takım 100 tl ınstagramda
bazen öyle ındırımler oluyor
zaten 10 lu hastane cıkısları 70-80 en uygunu emınonunde bıle
ısımlı ıstıyoısan ınstagram kampanyalarını takıp et ıstersen canım
80ı verdıkten sonra 100 lıraya alırsın içinde kalmaz:)

Guzel anneler nasilsiniz? Ben icin dua eder misiniz, yarin Anatalyaya gidiyoruz, ucakla yolculuk edicem, hersey yolunda gitsin dua edin lutfen.

skntı olmaz ınsallah canım

sadece antalya havaalanın gırısınde bır cıhaz vardı kapıdan gecerken ötersen ona sokuyolar
ben boş bulunup gırmıstım sonra guvenlıge hamılyeım dedım
skntı yok ama söyleseydınz keske felan dedı

yanı kapıdan her turlu gecıyosun da dıger ıcıne gırılen kabın gıbı elektronk bırsey var aklnda olsun

Reactions: D-E
hayırlı ugurlu olsun canım
saglıkla sıhhatle al kucagına
muayenen nası gectı hersey yolunda mı
kac gr olmus bebegın
Sağol canım, vala muyne diyemem, cok untrason yapmiyordu bile ben kendim cinsiyetni öğrenmek için girdim sadice cinsiyete bakdı, kan ve idrar testi yapdi her şey normal cıkdi bir tek kırmızı kan hemoglobin azdi onada serum ilac yazdı, bebeğin sağlıklı olup olmadığnı bilmem hiç gördünüzmü boru gibi bişey onla bakdı cok sağlıklı dedi, eliylede yukarı ağayı gezdirdi 31-32 haftalık en fazla dedi, cok diretdim ama untrason kontroli isdemedi kesinlikle, 1 ay sonra tekrar gel dedi, o zaman da untrason olurmu bilmiyorum, ondan sonra zaten doğumumu yapıcak olduğum hastaneye gidicem, orda tam bakılır her şeye. gazelim_24

Tesekkur ederim canim soyledigin icin

valla cnm onu bır yerde yıne hamılelık sayfasında okudum tabı kendın yapman daha doğru ağrıyı da kontrl etmen acısından alısıksan bırde bende denıyecem yakında kuaförde
Agda benim canimi acitmiyorda artik gorus acim ve kol gucum cok azaldigi icin cabuk sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…