2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir iki parça bitter çikolata yiyebilirsin demişti ama benim gözüm yükseklerde tiramisular filan dönüyor etrafımda :) şu haftayı bir atlatayım da bir ödül vercem kendime doktor versin vermesin beni çok iyi anlamışsın, senin eski hikayendeki şu an benim

Kızlar indirim iyi gibi ne dersiniz alan ve kulllanan annişler fikir verin alayım mı ??
Ben geçen marketten bi paket Prima yenidoğan aldım. Genelde kullananlar memnun benim kuzenlerim teyzem falan hepsi Prima kullandı memnundular ama her bebek için aynı olmuyormuş bazılarına pişik yapıyormuş ama bilemeyiz tabi alıp denemek lazım.

Bebekten bebeğe değişir o canım bi bakmışsın en pahalısı bile işe yaramamış bimin bezini kullanıyorsun denemeden bilemeyiz

Aa doktor bana niye bişey demedi ya sordu vuruldun mu diye bende vuruldum dedim tamam o zaman sorun olmaz dedi. O zaman bir daha ki kontrol de sorayım doktora bende
Bn de doktoruma sormstumm . Dogumda fl
sormakta gayda var canım coombs indireckt gibi bi test yaptırdık acıbademde 66 tl idi
Cnm doktor bnden o testi istedi bgun gttim kan vermeye. Sonucun cikmasini bkliyorum ki gastabeye gideyim. Senin sonuc nasıl cikti ?

D Doga27 bir onceki gidişimde doktora sormustm bnde kan uyuşmazlığı fln vsr die. Kurtajdan snra da vurmustunz dediim... doğumdnd snra zaten bebekden kan alinip bakiliyor fln filan dedi yapmayacağını düşünmüstm. Ama dün gidisimde bn biswy demedi bu testi istedi. Kilo tansiyon olcturp yaDirdigimz kagit var ya onda yazıyordu kan uyuşmazlığı die buyuk ihtimal onu görüp istedi . Sabah erkn kalkınca smdi uyuyayim dedmm yarım saat kadar kafa bin bes yuz derdimi anltabildm mi blmiyom

Bnde slepp aldm civilde indirimdeydi. 3 paket aldm ins bocugm begebir yoksa degistiricez. Bide islak mendili saf su pamuklu olandan aldm. Bı arkadas vardi islak mendili suyla yukayip sonra bebegij totosuna kullaniyordu

Anladım canım :) benim kontrol bayramdan sonra gittiğim de ben sorarım içim rahat etsin :)

Kahrolsun şeker kahrolsun diyet Kız bu şekerle mücadele kv ile mücadele gibiymiş ne yesen olmuyo ne yapsan olmuyo çok gıcıkkk. Hih al biraz daha bunalttım milleti bananeee Hormonlarrrr Hormonlarrr

Kahrolsun şeker kahrolsun diyet Kız bu şekerle mücadele kv ile mücadele gibiymiş ne yesen olmuyo ne yapsan olmuyo çok gıcıkkk. Hih al biraz daha bunalttım milleti bananeee Hormonlarrrr Hormonlarrr
ben gectim seker òlçūmúnden gùnde sadece 1 kere aksam 2 tokluk saatimi òlcecekmisim birde gúnasiri acligimi gùndúz canim ne isterse abartmadan yiyorum tabi sadece dondurma ve tatli yiyorum aksama kadarda dúkkanda calisiyorum zaten hareketliyim aksam yemeginden sonrada 1 saat yùrúyorum çòzúmú buldum yani bu seker illeti çok fena

Ben hiç ölçmüyorum artık zaten yemiyorum birşey sibirim bozulup daha stres yapıyorum 1 haftadır ölçmüyorum be pullar dökülüyor be halsizlik be baş ağrısı bir süre böyle deniycem:)

Kızlar hastane çıkışı için bende Instagram da bi kaç sayfada bakmıstım isimli yaptırayım dedim ama 130 140 TL fiyatları görünce bana pahalı geldi vazgeçtim çokta hevesim vardı ama dedim bu paraya eşimi ikna edemem. Bayramdan sonra eminonune alışverişe gidicem ordan bakcam hastane çıkışı mevlüt kıyafeti falan.

Canım bende mağazalardan baktığımda genelde 100 liradan aşağı Yok hastane çıkışı ben öyle isimli istemediğim için mağazadan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…