2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR canım sıkıldı benım ilk bebekde sınırdadı şekerim bundada açlık 94 tokluk 208 3 değerde 138 dahiliyeye yönlendırdı sizce cokmu yüksek diyete gelemıyorum ilk bebekde o diyeti biliyorum zor sürecti

Kızlar birsey sorcam bn her şeyi toparladim yani dolabimiz geldi besigimizde bebisimim kıyafetleri de tamam onları yıkayım dedim sizce erken mı ya bilemiyirum
BENCE ERKEN DEĞİL BENDE DOLAP GELIR GELMEZ YIKAYIP YERLEŞTIRMEYI DUSUNUYORUM ÇÜNKÜ GİDEREK AĞIRLAŞMAYA BASLIYORUZ VE HAVALAR ISINMADAN YIKANIP ÜTÜLENSE DAHA IYI BENCE

Benimkide seninki gibiydi canım benim tokluk 238 mi ne öyle birşeydi mecbur diyet yapıcam canım

BENCE ERKEN DEĞİL BENDE DOLAP GELIR GELMEZ YIKAYIP YERLEŞTIRMEYI DUSUNUYORUM ÇÜNKÜ GİDEREK AĞIRLAŞMAYA BASLIYORUZ VE HAVALAR ISINMADAN YIKANIP ÜTÜLENSE DAHA IYI BENCE
Hafta sonu 28 olcam ailemde hatayda oturuyorlar şu an buraya geldiler annemden hazır burdayken yapalım diyoruz erken dogurcam diye çok korkuyorum ya çok tereddutte kaldim

diyet verip bi süre sonra tekrar bakar canım

ikinci saat düşmüş ya

Ben sleepi aldim bir paket guzel ince bir bez primayada benziyor bebekte begenir umarim
Bende sleppy aldım arkadaşlar çok memnun kalanlar var birde türk malı diye acikcasi tercih ettik inşallah bizden memnun kalırız bende 1 paket almayla yetindim allah korusun pislik falan olursa değişim kolay olsun diye

Bende sleppy aldım arkadaşlar çok memnun kalanlar var birde türk malı diye acikcasi tercih ettik inşallah bizden memnun kalırız bende 1 paket almayla yetindim allah korusun pislik falan olursa değişim kolay olsun diye
Benimde ettafimda begeneler var aslinda cogu bebek ilk kullandigi bezi begeniyor ama bazi bebekler hangi bez olursa olsun pisik oluyor

Tamam canım o zaman beyazlarindan sonra battaniyelere geceyim çok sağol

odayı birkaç gün havalandırdın mı canım boyalı takımsa boya kokusu çıkmaz hemen

madem annen yanında yıka ütüle
dolaba yerleştirince yine de üstüne bi tülbent türü bişey ser ki direk toz olmasın nereden baksan 2-2,5 ay var çünkü

Hazır dolabimiz canım internetten sipariş verdik boya değil ama mobilya kokusu olur ya öyle koku var 2 gün dur havalandirdim hala havalanıyor siliyim 3 4 kez diyorum onerin için teşekkürler uygulayacagim ne kadar dolap içinde olsa da tozlanir demi

Tozlanır bence
tekrar da yıkamaya gerek yok tedbir al sen en iyisi :)

iyi günlerde kullansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…