2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek hareketlerini bazen hissetmeme gibi durumlar beni asiri negatif etkilediginden eve dopler cihazi aldim, artik acayip rahatim. Daha bir kere denemek icin kullandim , kalp atisi gobek deligimin altindan geldi, galiba donmus .

Psikolojik olarak cok rhatladim , kendimi yiyip bitiriyordum, ay bisey mi oldu felan diye.

Ben şok

Arkadaslar tansiyonum 10 5 cikti ezzaneci dúsúk dedi cokmu dûsûk acaba tuzlu ayranda icemiyorum malum tuz yasak

Kiz oyle usg aleti felan degil, sadece kalp atisi dinlemek icin portatif hastanede doktorumun kullandigi gibi birsey.
Anladım canım onu zaten de ama vallahi ilk kez duydum alanı şakasını yapan çok ama. Eşimde alacaktı yeni hamile kaldığımda hayvnlar için iyi ki almadı vermezdim ki ona eve alıkoyardım hahahaha

Aaaaa ne kadar traji komik bir olay cocugun seni hastanenin wc dogurdum inanamiyorum kadinin yerinde ben olsam bayilirdim heralde

Anladım canım onu zaten de ama vallahi ilk kez duydum alanı şakasını yapan çok ama. Eşimde alacaktı yeni hamile kaldığımda hayvnlar için iyi ki almadı vermezdim ki ona eve alıkoyardım hahahaha

Ahhahaahaa, ay cok guzel bisey ya, ben cok mutluyum. Kalp atis hizini da gosterdigi icin eger bir dusme felan olursa takipte olucam

Herkes kv sinden çekiyo sende annendenmi kıyamamm konuş onların yanında seni mahçup etmesin canım. Belkide tersi olur bişey demez.
Herşeye karısır karısmadan durmaz. Şöyle olacak böyle olacak ay sorma. Onların yanında çok fazla bişi demez ama ima eder. Doğum zamanı sonrası baya stres yasıcam zaten onu biliyorum.

Genelde bu isleride kiz tarafindan bekliyorlar ama sizinki tam tersi olmus. Bosver hic canini sıkma herkes seni idare etmesi gerekir

justlook bende istedim ondan almayı da eşimi ikna edemedim
Ameliyat olduğum zaman hemşireler gelip dinletiyordu günde bir rahatlıyordum ikiz olunca da ay o nerde bu nerde hoşlarına gidiyordu

Bende ilk once esime bi sordum alayim mi diye , yok dedi felan. Sonra birgun gobek deligimin orda fena bir agri oldu , hareket bile edemiyordum o duzeyde yuksek, sinirlendim tabi dedim bak cihaz olsa bakardik, cunku bebisi de hissetmiyordum o agri suresince. 2gun sonra aldim, dedim ben aldim haberin olsun iyi tamam dedi. Kargo geldi eve gorsen bende heyecanli, hemen acti hadi bakalim felan bir mutlu, saka gibi bu adamlar ya

Arkadaslar tansiyonum 10 5 cikti ezzaneci dúsúk dedi cokmu dûsûk acaba tuzlu ayranda icemiyorum malum tuz yasak
Normalde yüksek tansiyon hastalığın yoksa çok düşük değil normal bir tansiyon endişe etme bence, bir de şunu ekliyim sizin hissiyatınız durumunuz da önemli , bol bol su için en iyisi o

Ahhahaahaa, ay cok guzel bisey ya, ben cok mutluyum. Kalp atis hizini da gosterdigi icin eger bir dusme felan olursa takipte olucam
Ben gebeliğin başlarında ultrason alalım diye söyleyip duruyordum da kimse anlamadı benim ciddi olduğumu dalga geçtiler

Benim doktor kontrolünde her olctuklerinde 9-6 çıkıyor. Doktorum tansiyon için hiç düşük demedi canım. Sağlık ocagindaki ebe de yüksek olmadığı sürece hiç sorun olmaz diyor. Eğer doktorunla iletişim kurabiliyorsan whatsapptan vs içini rahatlatmak için sor; )

Gözün aydın canım. Şükür bebişle ilgili sıkıntı yok, dönmeye daha kaç takla atar o belli olmaz da hadi hayırlısı

Mesaj yazdim gòrünce dönüs yapar sanirim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…