2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün yol felaket yordu beni bilmiyorum psikolojik mi ama bebek çok hareket etmiyor gibi endişelenmeli miyim
Senin ruh halin sitresin onuda muhtemelen etkilemistir biraz dinlen normale döner. Dünde ben kayinvldeme gittim orda kaldık bı gün uykumu alamadım yattığım yeri yadirgadim çocuk çok az hareket etti eve gldim normal hareket etmeye basladi

Benim kızkardesimde açılma basladığı için agrı kesici hiçbirşey yapılmadı baya canlı canlı hiçbirşey vurulmadan doğurdu. Onu görünce cesaretlendim. Sancıyı cekiyorsun o an sonrası çok güzell

Kızlar cuma günü bebek baş aşağı pozisyondaydı bu haftalarda birdaha pozisyon değiştirecek yere sahipmi sizce göbeğimde hissetmeye başladım 2 gündür yine

Kızlar dün yol felaket yordu beni bilmiyorum psikolojik mi ama bebek çok hareket etmiyor gibi endişelenmeli miyim
Benimkide bazen çok hareketli bazen hep uyuyo anlamadım bu aralar çok uyuyorlarmış normalmiş bikaç hafta sonrada hiç uyutmamaya başlayacaklarmış. Bugunlerimize şükredecekmişiz :)

Kızlar cuma günü bebek baş aşağı pozisyondaydı bu haftalarda birdaha pozisyon değiştirecek yere sahipmi sizce göbeğimde hissetmeye başladım 2 gündür yine
Benimkide başı yukardaydı doktorum doğuma kadar daha çok döner dedi. Yeri daraldı fazla hareket edemediğinden dönüyor kuzucuklar

Ben normal doğurmadım ama doğuranlar o an hisaetmiyoraun diyorlar. Bir de sancı başlayınca sıcak suyla duş almak rahmi gevşetiyormuş diyorlar. Herkeste dikiş olmuyor ki, olsa bile bizim dikişlerin yanında lafı olmaz

Ne güzel yaa :) sağol canım çok iyi ozaman hissetmemek doğum sancısı çekilir bence, ben normalde de çok adet sancısı çeken bir insandım kat kat fazlasını da çekerim dşye düşünüyorum. İnşallah kesilip dikilmeye de hiç gerek kalmaz.
İnşallah o kesik ve dikiş olmayanlardan biri de ben olurum :) çok teşekkür ederim canım. Tekrar sezeryan mı düşünüyorsun?

Benim damarlar sorunlu canım, mutlaka açık ameliyat gerektiriyor. Gerçi öyle bir durumum olmasaydı da belki yaşla ilgili korkardım ama karar kesin olunca aklıma risk almayı sokmadım hiç.

Burda sağlık ocağı kalp atışı dinletmiyor canım iyiydi bi sıkıntı yoktu akşamdan bu yana çok hafif hareketleri. Cidden çok stresliyim bugünlerde

İnşallah strestendir canım ufak tefek hissediyor gibiyim ama iyice korkmaya başladım artık

Burda sağlık ocağı kalp atışı dinletmiyor canım iyiydi bi sıkıntı yoktu akşamdan bu yana çok hafif hareketleri. Cidden çok stresliyim bugünlerde

hafifse korkma
çocuk da şaşkın haliyle senin gerginliğini stresini anlıyor o da
çikolata falan ye
yat uyumaya çalış biraz
bombaa gibi tekmelere başlar o da

Aynen valla benim annemde baya şeyi halletti bana çok şey kalmadı bebek odasını alırken içinde uyku seti falan herşey içinde aldık nevresim de hediye verdiler. Hastane çıkışını anneme aldırmadım dedim bari bende birşeyler alayım yani hiçbirşey almadım biberon şampuan küvet falan alcam yani onlar da zaten bi günlük iş. Bayramdan sonra eşim odaya boya yapacak mobilya öyle gelicek banada yerleştirmesi kalıyor. Bakalım hayırlısı herşeyi yavaş yavaş tamamlıycaz İnşallah. Tek düşündüğüm temizlik anneme de kıyamıyorum kadın evini badana yaptıracak temizliycek bide bana nasıl yardım etcek bilmiyorum kimsede yok başka yardıma çağıracak eşimin tarafından zaten hayır yok bakalım ne yapacaz

hafifse korkma
çocuk da şaşkın haliyle senin gerginliğini stresini anlıyor o da
çikolata falan ye
yat uyumaya çalış biraz
bombaa gibi tekmelere başlar o da
İnşallah canım yemediğim kalmadı ama yatıyorum zaten sürekli çok az bi uyudum biraz daha bekleyeyim hasyane olanaklırının olmadığı bi yerde yaşamak çok güç

Size bir olayı anlatayım kızlar. Ben kızım dünyaya geldiğinde , gece bir hamile geldi, gece ya, nöbetçi dr baktı sabaha kadar doğurmazsın demiş, açıklık yok , gezin sancı çekmen lazım daha demiş ve gitmiş. Doğum odası da koridorun başında, sonra doğuranların odası geliyor küçük bir hastaneydi. Kız da geziniyor koridorda, bebeği uyuyanlar biz çıkıyoruz giriyoruz birbirimizle konuşuyoruz falan, derken bu kız üşümeye titremeye başladı. Bir kaç pikeyle sardık bunu, koridorda kanepeye uzandı sonra terleme sıcaklama geldi. Ne bilelim ki üşütme terleme sonucu rahim ağzı gevşiyormuş, dr u da çağırmadık, sonuçta açıklığı yok ya sözde sabaha kadar doğuracağı yokmuş. Sonra kız kalktı ben üşüttüm herhalde dedi böyle sıtmalandım falan ishal da oldum galiba bir wc gideyim dedi. Wc girdi bir dk sonra çığlık attı vee bebek kesenin içinde kucağında. O çığlıkla herkes çığlık attı dr koşa koşa geldi, yapacağı iş bebeğin kordonunu kesip kucağına vermek ve odaya götürmek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…