2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım onu zaten de ama vallahi ilk kez duydum alanı şakasını yapan çok ama. Eşimde alacaktı yeni hamile kaldığımda hayvnlar için iyi ki almadı vermezdim ki ona eve alıkoyardım hahahaha
Arkadaşım sen kanamam var falan yazmıştın. Nasıl oldun neler oldu??? Çok geçmiş olsun

Arkadaslar tansiyonum 10 5 cikti ezzaneci dúsúk dedi cokmu dûsûk acaba tuzlu ayranda icemiyorum malum tuz yasak
Hayır telaş etme gsyet normal bende sormuştum çok mu düşük diye ama değil dedi hemşire.Normalde 12 veya13 olmadı lazım ama hamilelerde bu ölçüde çıkarsa yüksek tansiyona giriyomuş

Arkadaslar tansiyonum 10 5 cikti ezzaneci dúsúk dedi cokmu dûsûk acaba tuzlu ayranda icemiyorum malum tuz yasak
Yavrucum benim rutin tansiyonum öyle hamilelikte de bu seviyelerde seyretti. Tabi herkesin bir bünyesi var önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin, iyi isen düşük tansiyon sıkıntı değil bence.

Çok yorgun hissediyorum kendimi ve ağırlıklı nedeni stres. Ben böyleysem bebeğim napıyordur kimbilir. Stresli bir işim var. Böyle stres olunca çalışabilir raporu alma diyor bir tarafım, sonra bakacak bir yakınım bile olmadığı gerçeği gelince aklıma Doğum sonrasına kalsın o süre diyorum.. ama yorgunumm

Sağol canım iyiki varsınız Dizi filim ne varsa izlerim eşim varken belgeselden içim çıkıyor artık Mısır piramitlerin her santimi biliyorum artık
Ben de belgesel+ fantastik filmlerden bıktım. Bu arada benim eşimin öbür taraf da sürekli kudurmakta ve saçma salak kavga çıkarmak peşinde. Sen de söyleyince klasik hal dedim sakinleştim ))))

Takmamaya çalışmaktan başka çözümü yok o zaman canım senin için bebişede onunla ilgli olmadığını anlat durumun herkeste var bi stres bebekler davul gibi gerilip doğacak bu gidişle

Insallah canim sıpayı zamaninda ve saglikli bir şekilde alacaksin kucagina insallah
Canım benim gebelikten beri normal tansiyon 9/6 , bazen 8/5 bile görüyorum, ne dr ne sağlık ocağı takılmıyor.

Kızlar rüyamda topiğe bi giriyordum biri doğurmuştu tıtun kendinizi lütfen
Bugün okul çıkışı bana velilerden biri karnın inmiş doğumun yakındır dedi, geri kalanları da evet evet dediler. Aldırmıyorum ama kim bilir

Ayyy benim bebek aşağıda ama karnım hiçde öyle doğuracak gibi değil yani bildiğin yukarda takma zaten çok biliyorlarsa dr olsalardı

Kızlar bu arada şimdiden mamayı alıp çantaya koyucam diyen var mı. Bu konuda çok kararsızım ilk bebeğimde yaşadıklarımdan dolayı. Annem illaki al aç kalıyorlar vs dedi almadım ama hastanede bebk çok ağlayonca ki şimdi bana çok gelmiyor o ağlaması babası alıp geldi ve biz geveden mama vermeye başladık. Dr muayene etmeden vermese miydik diyorum şimdi ne yapıcam 2. Gebeliği olan anneler sizlere soruyorum

Ya kızlar ben alaturka tuvalet kullanıyorum ve bazen oturduğum an kasigima sancı giriyor ve çok canım yanıyor. Bugünde öyle oldu uzandım farkettim ki bebek sol tarafta toplanmış. Var mı bu sorunu yaşayan acil klozet e mı gecmeliyim? Tabi evde klozet yok o ayrı konu

Benimde oyle canim ben 32. Haftadan sonra calismayacagim buyuk ihtimal benim hem stres hem 3 numara buyuyen sisen ayaklarimin agrisi olduruyor

Ben ilkinde çok çektim canım Doğum sonra iştahım hiç yoktu herkes bebek doymuyor mama ver diyorlardı bende inatla emziriyordum kendimde bir deri bir kemik kalmıştım ama 4. Ayda zaten ek gıdaya geçilmeye başlandığı için öyle idare ettim şimdide mama alırım hep diyordum geceleri en azından veririm diye düşünüyordum ama geçenlerde burda emzirme anne sütüyle ilgili konuşunca vazgeçtim direnmek lazım emzirelimki sütümüz artsın diye düşünüyorum

Acil durumlar için hastaneler de mama veriliyor zaten. Ek olarak mı aldırdılar size mama. Bazı durumlarda anne geç çıkabiliyor odaya o zaman bebeği mama ile besliyor hastane. Yani 3 kere doğum yaptım İstanbul’da öyleydi.

Bir de nacizane tavsiyem canım şimdiden kafaya çok takma bence. Emzirmeliyim mama vermemem lazım diyip strese sokma kendini. Her bebek farklı . Oğlum 2 sene emdi ilk kızım 6 ay emdi diğer kızım hem emdi hem biberonla mama emdi. Üçü de farklıydı anlayacağın. Kendini şartlama doğal akışına bırak.

Ben ilk bebegimde "mama"faktörünü hiç düşünmedim sadece bol bol anne sutu verdim gak dedi meme guk dedi meme, sütüm var mı yeter mi hiç düşünmedim ve her canlının rızkının var olduğunu dusundum, ve sadece 14ay ne ek gıda tadımı ne su almadi sadece anne sutüyle beslendi, 14ay _18ay arası tadimlara başladık ve 18.ayda ana öğünlere geçtik 2yasinda da sütten ayırdım, bence mama son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…