2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anamm ben olsam kalpten giderdim

Al bendende okadar adet olmadan önce başlıyordu benim sancılar bel ağrısı kasık agrısı iştahsızlık hayatımdan beziyordum 2 gün boyunca işkence gibiydi. O agrıyı acıyı bildiğim için bunun sonucunda anne olacagım bir mucizeyi doğuracagım diyorum. Birde canlı canlı gördüm iğnesiz falan tamam bende yaparım dedim. Birde kızkardesim suyu patlayana kadar suda kaldı sonra sancılar çoğalınca sudan çıktı ve yatakta doğum yaptı. Rahat doğum yapabilmen için farklı seyler deniyorlar. Başaracaz bak görürsün üstesinden geleceğiz

Anamm ben olsam kalpten giderdim
Evet korktuk da tabiki ama dikişsiz masasız bir ıkınmayla bebek hop diye gelmiş . Sabah nasıl yalvarıyordu ona ve eşine baş hekim dahil dr lar şikayetçi olmasın diye. Kendi kulağımla bir dr un nöbetçi doktora sen bilmiyormusun sıtmalanma rahim ağzını sıkar gevşetir hızlıca açılmasını sağlar derken, o da ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım falan diyordu.

Varsın olsun canım boşver ya, kim görecek senin çatlaklarını zamanla geçecek elbet sen iyisini yapmışsın valla ard arda,cinsiyetiniz ne ?
ard arda isdemesemde süpriz oldu bana 2 cı kızım gelicek yakında, bu arada catlaklarım bacağımda bile var elbise bile giydiğimde cok kotu duruyor.

Ayy kız bunu bilmemiz iyi oldu normal doğum isteyenler. Sıtmalanınca wc ye gitmeyelim direk uzanalım :)

Kizlarr süper bi hberle gliyorum. öncelikle mesajlarınzii okuyamadm bir sikinti yoktur ins. Bnm bugun kan testi vardi ya uyusmazlik icin. Onun sonucu negatif cikti. Cikmasi gerekende buydu.allah sukur cok cok sevndm. İgne yapilck dedi bnde pozitif ciktigi zmn yapiliylr zannediyordum megersem pozitif olduğu zmn yapilmiyormus is isten geciyor dedi doktor. Bu koruma ignesi dedi.. bide ultrasondan bakti bebegm donmemis daha doner yoksa sezeeryan dedi bnm anlamadıgm bu cocuk carsmnaÇ gunu kafasi asagidaydi nie dondun be yavrum carsamba gununden bugunede 200 gram almis kuzucummm.. ay çok mesudumm

Ya ne güzel benim annem hiç bişi almadı. Sadece örgü örer. Atkı şapka battaniye vs. Genel parçaları kayınvalidem aldı. Hastane çıkısı zıbın takımları battaniyeleri biberonları vs. Annem öyle gidip mağazalardan bir şeyler almaz bize, eşimin ailesinden bekler herşeyi. Bunları bunları aldı kayınvalidem dedim alacak tabi mecbur dedi. Ona göre herşeyi erkek tarafı yapmalı.doğumda gelecek şimdi herşeye karışacak laf edecek. Şimdiden stresi başladı

Bide doktora dedm kilo almadm bn. Gel yer değiştirelim dedi olurr dedimm usg farklı cikti yine.. dedi ki değisebilir hasteneden hasteneye. Yarin baska yere gitsen baska çıkar dedi.

ONTK , ne güzel anlattın duygulandım canım. Ama seni cesaretinden dolayı tebrik ederim hiç doğurmamış biri olarak doğuma eşlik etmek yürek isterdi.
Sağol canım inşallah o cesaret kendi doğumumdada olur koca pipilimde yardım ederse annesine süper olur :) bu arada son kontrolde sordum küçülmüş oğluşumun adı çıktı :)

Gözün aydın canım benim yaramazda kafa yukardaydı doktor merak etme daha döner dedi. Yaramazların keyfine kaldık yapcak birşey yok dönmezlerse sezeryan oluruz ne yapalım sağlıkla gelsinlerde popolarını kızartacam ben onların ah ahh

Bizede 1 ıkınmayla dikişsiz nasip olur inşallah ama doğumhanede :)

Herkes kv sinden çekiyo sende annendenmi kıyamamm konuş onların yanında seni mahçup etmesin canım. Belkide tersi olur bişey demez.

Sagol cnmm.. grubun hepsini benden.cay yok vazgeçtim sutt kuzucum benm ha dotunu yerim bn onun gonul ister normal dogum ama hurlsi meyse o olsun daglicjlas kucağıma alip kokusunu icime cekmk istiyorum. Bnlar Bizi smdiden oynatiyor glince naparlar artık

Aman diyeyim hemen parol tarzı birşey için, sıtma yasakkk
Doğumdan sonra gelir anlatırız maceraları :) benim burda bir arkadas yürüyüşteyken suyu gelmiş ıslak ıslak bagıra çagıra hastaneye gitmiş suyu kalmadıgı için sezeryana alınmış Allah göstermesin. Herseye hazırlıklı olmak gerek galiba.

Aynen bi doğsunlar horon teptirecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…