2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeye karısır karısmadan durmaz. Şöyle olacak böyle olacak ay sorma. Onların yanında çok fazla bişi demez ama ima eder. Doğum zamanı sonrası baya stres yasıcam zaten onu biliyorum.
Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.

Ben almayacağım canım. Bebek doğduğunda hemşireler diyorlardı ki, o 2 günlük depoyla doğuyor yani hiç yemese bile 2 gün dayanır. Sütüm , aslında şeffaf kolostrum akşama doğru gelmeye başladı ve o zaman emzirdim. Ama ağlıyor diyordum, ciğerlerini açmak için zaten ağlamalı diyorlardı. Sonrası da memeye bir alıştı emzik falan almaz oldu o ayrı konu ))))

Orası öyle vermemek en mantıklısı da aklımda deli sorular başladı benim yine

Yok benim hastanede vermiyorlar ama zaten bi saat heçmeden bende çıkmıştım odaya çocuk druda sabah hastaneden çıkmadan bakmaya geliyor doğum yapacğım hastanede onada sormadan aldık yedirgin olduğum konu o akşıma geldi yani sabaha kadar beklesemk mama vermeden de emzirmeye çalışsam bişey olmaz değil mi tam net sormak istediğim buydu

İşte bu canım yani sabah çocuk dru gelene kadar mama vs vermesek sütde öyle olmazsa bişey olmaz değil mi

Şimdi hemen mama modunda herkes drlarda öyle tabiki bende böyle olmak istiyorum işte

Hastanede gerekirse veriyorlar zaten canım. Hani eğer olur da sütün geç gelirse , market eczane heryerde var eşin iki dk gider alır getirir. Hiç.düşünme
Her derdim bitti şiödi de bunu takayım dedim aöa benim taktığım şu hemşirelere sorduk mu hatırlamıyorum ama drlar kontrole gelmeden biz mamayı vermiştik bile o yüzden dedim ertesi güm sabaha kadar vermesek sorun teşkil eder mi

Sende gitseydin ya canım tatil ev tasımadan sonra iyi gelirdi.

Hiçbir şey olmaz bebeğim korkma. Ağladıkça al memene. Zaten emmeye çalışıyor iki dk sonra uyuyakalıyor bebecikler. Emdikçe de açılacak süt kanalların. Stres yapma yeter ki. Sezaryenden sonra emilip uyarıldıkça süt geliyor göğüslere. Bunu unutma sık sık emzir. Hatta ben hemen banyo yapıyorum ılık su ile masajda yapıyorum ilk damlalar geliyor Allah’ın izniyle. Ama olay stres yapmamak.

Evet evet stres olunca süt çok azalıyor

Şimdi hemen mama modunda herkes drlarda öyle tabiki bende böyle olmak istiyorum işte
O zaman bebek sizin tercih sizin, hiç sormayin alin koyun, bana da kaç kisi söyledi hastanedeki hemsire, bebek ziyaretine gelen misafirler vs niye vereyim ki dedim hepsine misss gibi sifa dolu anne sütüm varken, çok şükür ihtiyaç da duymadim, ne mama ne paketli pure vs

Stres benim göbek adım ama da yanşış yaptığım hataları düzeltmek adına sordum bunu çünkü ilk bebişte benim çevremdekilerin yanlışı vardı sonuç mama içen emmeyen ve kaka yapamayan bi bebek çıktı ortaya 4 ay neler çektik ve ben mamadan olduğunu adım gibi biliyorum o yüzden ne yapabilirim öğrenmek istedim tecrübeli annelerden

Sende gitseydin ya canım tatil ev tasımadan sonra iyi gelirdi.
Benim burda işlerle ilgilenmem gerekiyordu canım eşimde çoçuklarıyla başbaşa tatil yapması daha iyi olur diye düşündüm hemde malum yeni kardeşden dolayı bende kendi oğlumla başbaşa yapıcam 1 haftalık eşimden sonra

Ben ne biberon aldim ne emzik aldim ne mama cunku her annenin ilk sutu geliyor bide hemsireler ilk asamada nasil sut gelmesi gerektigini gosteriyor ablam yeni dogurdu orda gordum bende birde cocuk tok doguyormus

Allah büyük diyelim o zaman kim beneğe mama ver derse ona vericem mamayıda içsin bi güzel
Yaa o mama ver diyenler var ya, iki gün sonra aa sütün yok senin demeye başlar. Bana da hatırlamıyorum kim alıp getirmişti kutusunu da açmıştı ki, ben o aralar komşulardan emzirilmek isteyen bir bebek daha arayışındaydım, o derece süt akıyor benden. Kendim çaya kahveye 2-3 kaşık karıştırarak sütlü çay kahve yaptım içtim

Zaten sen de tecrübe etmişsin bebeğim mamadan dolayı kabızlık yaşamış oğlun emmemiş seni. Bu defa mama denemeden direk meme ile ilerleyeceksin. Zaten sen kararlı olduktan sonra beynin komutu almış olacak ve süt kanalların emrine amade olacak canım.

Bir tanıdığım sürekli memelerimden süt akıyor bıktım artık sürekli akıyor diye diye buzluğu süt paketleri ile doldurmuştu. Çocuğun muhallebilerini bile kendi sütü ile yaptı

Bizim bebekten dolayı kızlar değil de ablanın annesi sitrese girdi rahatsız edip duruyor eşimi )))) onudamı tatile yollasak kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…