2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bebekten dolayı kızlar değil de ablanın annesi sitrese girdi rahatsız edip duruyor eşimi )))) onudamı tatile yollasak kızz
Ay bizimkide beter sorma neler yapıyor şimdi çoçuklar gidince tatile bende geleyim falan demiş yani okadar bizim ki aştı kendini kaynanadan beter bizimki zaten çoçukları bu hale doldurduğu için getiriyor koca 18 yaşına girecek oğlu bildiğin ağlıyor

Muhallebi???? Yuh artık. Ben işe gitmeden ve iş yerindw sağdıklarımı biriktiriyordum o zaman 9 aylıktı, mamaları yapmak için kullanıyordu bakıcı. Mesele pirinç unu, buğday unu, karabaşak ununu kahve öğütücüden geçirip hazır bırakıyordum onda pişiriyordu yada ısıtıp içiriyordu.

Benim hiç öyle akan çok sütün olmadı bende 15 17 ay emzirdim ama sütün az olduğu için 4. Ayda ek gıdaya geçtim meyve büreleri falan veriyordum kendimde 48 kiloya kadar düşmüştüm acayip çirkin olmuştu:))

Ay askere gidecek bugün yarın ağlıyor demek )))) dolduruş hepsi. Bu da çok dolduruyor, bir de şimdi velayeti vermek istiyor, bakamıyorum baş edemem ben diyor buraya kadar tamam ama karşılığında yüklü para istiyor , kendine yeni sıfırdan hayat kuracakmış. Yok dedikçe de eşime eve aldıklarını, bebeğe, kızıma yapılanları, tatilde yurtdışına gitdiğimizi falan sayıyor kız yetiştiriyor ya. Ay sanki onu evlatlık alacağız

Ohh iyi ozaman canım. Bu yaramazların karnımızdaki son 2 ayı

Ya bizimkide şimdide miras derdine düştü işte memlekette ki kira gelen dükkanları oğlunun üstüne yapmalımışız falan bir sürü para mevzusu ya zaten çoçuğun babası ne varsa zaten onların hayinlik düşünüyorki onlara daha çok kalsın diye bende dedim zaten Benin için problem Yok oğlun ne istiyorsan yap üstüne tabi eşim kabul etmedi tabi öyle adeletsizlikmi olur ben öldümmü de miras derdine düşüyorlar diye

Valla ne yalan söyleyim böyle yaptıkça içimden kıkır kıkır gülmüyor değilim. Kendini rezil ediyor, o kadar para ne arar. Bir de kıskançlığın dibine vuruyor kıskananlar çatlasın modundayım. Eşime acıyorum ama.

Ne kadar uzucu bir sey kendi hirsleri zevkleri icin kendi canin icini hice sayip esyaymis gibi basindan savmaya calismasi yazik gercekten o cocuklar bizim gelecegimiz hic mi vicdani yok kadinin

Ne yapalım artık bende takmıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…