2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar uzucu bir sey kendi hirsleri zevkleri icin kendi canin icini hice sayip esyaymis gibi basindan savmaya calismasi yazik gercekten o cocuklar bizim gelecegimiz hic mi vicdani yok kadinin
Vicdan olsa, kızı üzerinden para pazarlığı yaparmı bir anne?! Benim için bu dehşet verici bir şey.

Ne yapalım artık bende takmıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum
Verir verir illa. Vermiş de bir bakıma. Mutsuz, açgözlü biri olup çıkmışlar işte. Ben evimde çorbamı içip ailecek film izlerken bazen bakınıyorum etrafıma, öyle mutlu oluyorum ki. Mutlu olabilmek büyük nimet Rabbim hiçbirimize çok görmesin. Amin.

Yatamazsam bdv ye konu açacağım yüzüstü uyumak istiyorum diye
Benide etiketle kız bende öyleydim ilk hamileliğimde yatayım diye gözüm düştü tabi omurgalar tam oturmadan yatmaya çalışınca iş işten geçti ve ben bi gğn yüzüstü yattım kalkamadım anladım ki fıtık oldum ki cidden olmuşum zaten yeni sezaryenli yatamazsın en az 1 ay

Vicdan olsa, kızı üzerinden para pazarlığı yaparmı bir anne?! Benim için bu dehşet verici bir şey.
Iste beni sinirlendiren noktada o ya kizinin degeri yok sadece kendi keyfi icin kullaniyor. Hic bir evlilik bitmesin ama kocan mantikli bir is yapmis allah islah etsin oyle vicdansiz hayin insanlari

Yaaa

Merhaba ben atletten yanayim emzirme sutyenininn uzerine extra atlet giyecekseniz.onu indir digerini kaldir derken slklnti oluyor cok.
ben de kesinlikle atletçiyim hem sütyen hiç toplamıyo takmamışsın gibi salıyo ama atlet çok güzel toparlıyodu tabi kişiden kişiye değişir belki ama ben bi çok marka denedim çok memnun kalmadım südyenden

Günaydın Canım inşallah o kadarcıkla kalır. Ay siz doğurmak falan deyince beni panik atak basıyo durun daha vaktimiz var (inşallah)

inşallah normal doğum ve kolay bir doğum olurdu bende normal doğum yapacaktım son anda acil sezeryana alındım cok merak ediyorum normal doğumu acıkcası

Oy canım ya bebek oynuyor mu birde progestn al önemli değildir inşallah. Allahım ya saçınıda düzleştirmiş doğururum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…