2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy canım ya bebek oynuyor mu birde progestn al önemli değildir inşallah. Allahım ya saçınıda düzleştirmiş doğururum diye
Ölsem bile güzel ölmekten yanayım ben de öyle bir cinsim bebek break dance oynuyor dünya ona güzel. Aldım canım, yatıyorum şimdi.

Tabi prematüre bebek zordur sabır ister güç ister ama benim korkum kaybetmekti, yani sağlıklıysa bundan sonra tutunur diye umutluyum artık. Bu arada doğurursam ordan bana bir pijama yollarsınız pijama almadım daha, ilk hikaye benden gelecek
Şimdilik ardı yok, şaka şaka

Ölsem bile güzel ölmekten yanayım ben de öyle bir cinsim bebek break dance oynuyor dünya ona güzel. Aldım canım, yatıyorum şimdi.
süslü ya makyajda yap bariiii. Benim de bebeğin hareketleri çok değişti sadece göbeğimin sağ tarafınd ve kasığımda oynuyordu şimdi sasece kasıklarımda biraz kıpırtı var napıcam bilmiyorum baş aşağı iken tam tersi pozisyona geri döner mi bebek cnım çok sıkkın ama takmamaya çalışıorum

Şöyle bir 4 hafta daha tutsan kendini küvez derdi de olmadan doğum olur inşallah. Sen sürekli yat artık kuzum.

Valla dünden kalan makyaj kalıntılarını sildim, birazdan aynayı alıp kaşlarıma da bir el atayım diyorum, makyajı siliyorlar ameliyatran önce, yoksa yapardım kız
Saydınmı bebek hareketlerini? Dr a git diyecem, senin dr yolu da uzak her dakika gidilmiyor tatlı tuzlu denedinmi?

Dünden bu yana çok huzursuzum yok yani şöyle pat küt bi hareketi denemez olır muyum sinirlerim oynadı artık doktorada gitmek mesele zaten. saymadım kıpırtı var ama çok hafif

merhaba arkadaşlar nisan ayinda tüp bebek tedavisi olduk eşmden kaynaklı ama tüp bebek negatif sonuçlandı sonraki ay hamile kalanlar varmı ? belimde batma hissediyorum gogsumde bazen aci hissediyorum adetime 8 gün var adet belirtiside olabilir evet ama dun gece bir ruya gordum gelinlik giyoyordum tekrardan umitlerim yeşerdi tamam psikolojik olabilir ama sizler nasil ogrendiniz anlatirmisiniz

inşallah olur RABBİM gönlüne göre versin ama kafana cok takma takmayınca oluyor cevremde cok duydum

Aynen aynen benimki de önce hastanede dinleyince heveslendi araştır bakalım dedi
Araştırdım bu tamamdır yok yok almayalım hem zararlıymış diye zırvaladı dedim zarrlı olsa hemşire elinde gezdirmez yok yok tamam dedi aldırmadı ama dediğin gibi alsam hadi dinleyelim diyip dururdu ilginç insan tipi erkekler

Çevremde tüp bebek denemeleri başarısız olup, ümidi keserek kendiliğinden hamile kalan arkadaşım, akrabam var. İnşallah siz de kendiliğinden hamile kalırsınız en yakın ve en hayırlı zamanda ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Amin.

canım aynı durumdayız. çok yorgun bitkin hissediyorum kendimi. bi tarafım çık izne diyor bir tarafım bi dur diyor. inan şu paramızı izne çıkar çıkmaz verseler iki dk durmam ama taaaa doğumdan sonra bir kısmını izin bittikten sonra bir kısmını veriyorlarmış ve biz tek maaşla mümkünatı yok geçinemeyiz bir ay daha sabredebilirsek ne güzel olacak allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…