2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun. Çok zor bir dönem rabbim kolaylıkla atlatmanızı sağlasın inşallah.

Allah yardımcınız olsun inşllah hamilesiniztir. Allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kucağınız boş kalmasın inşllah. Ben 1 sene kadar bu bebeği bekledim sebepsiz olmuyordu gebe kaldığım ay çok nefesim tıkandığı için şüphe ettim bir test yapın isterseniz ben 10 gün falan vardı reglime idrar testinde çıktı erken döllenmeden dolayı

Nesrinay86 canım yok demi bi daha gelen giden
Duş almak da iyi cesaret haa azcık sakınsan mı kendini ??
Kuzuşu yolla yat dinlen birşey yapma artık bugün
Ben de erken gelecekler diye korkuyorum ya hastane çantalarımız hazır bebişlerle
Biberon almadım bez almadım göğüs pedi almadım var eksiklikler ama kıyafetlerimiz hazır

Bende saat 5 de gidicem dktr amcaya bakalım bizim oğlan ne kadar olmuş
Ayy hadi bakalımmmm
Çok heyecanlı oluyor şu günler yaaa
Doktorum beni yine 3 hafta sonra çağırdı çok uzak değil mi diyorum kalkıp kalkıp gelme yanıma dior aslında o kalkmalar bana nasıl bir NEFES ...
13 hazirana kadar bekliycez bakalım buluşma için
Sonrasında haftada yada 10 günde bir çağırcam artık dedi şu kısmı bi atlatalım yeter

Ilık suyla en fazla 10 dk da 1 şampuan,1 sabun çıktım hızlıca. Yok canım bir şey şükür, asayiş berkemal aynen, dün bebeğin eksik kıyafetlerini aldım, geldim yemek yaptım, sonucu bu. Bugün yatacağım artık.

Günaydın güzellikler

Nesrinay86 biraz kendine dikkat etsen diyorum
tamam kızına da bak ama
ağır işler de yapma
senin canın tez durmuyordur

wintersun paşalar gelmesin daha eksikleri de var zaten :)
gelirse de alınabilecek şeylermiş eksik olanlar dert etme

Canım erken dogum riskin mi oldu bende bir sorun görünmüyor şimdilik foruma çok girmiyorum artık aynen tedbir amaçlı ğrogestana devam ama yürüyüşlerimi yapıyorum bir de şekerim yüksek çıktı diyete uymaya çalışıyorum bakalım

Günaydın , geçmiş olsun inşallah devamı olmaz , ah şu kadın milleti o saç düzleşmeden de olmaz değil mi neyse sağlığın keyfin yerinde olsun da

Erken dogurmassin cnm merak etme bnce senin bebişte zamaninda gelecek. ama bu forumun bebekleri biraz aksiyon seviyor o yüzden annelerine bol heyecan yaşatıyorlar gümbür gümbür geliyo bu bebekler

Allah güç kuvvet sağlık versin inşallah

Benim ilk kanamam olduğunda eşimin panikten gözü hiçbir şey görmemişti sonra ben de doğum çantası gibi ama sadece benim eşyalarım olan küçük bir çanta hazırladım, o gün bugündür bir çanta hazır bekliyor biraz daha vakit geçsin inşallah doğum çantasına çevireceğiz onu

Demir hapini kullanmaya baslayinca sindirim baya yavasladi ve etkisini gordum, kuru erik, kuru kayisi yiyerek, bol su icerek kabizliga karsi onlemler almaya calisiyorum.

Nesrinay86 canım gecmısı okuyamadım ama gecmıs olsun dıkkat et kendıne
ben de esıme hazırlayalım cantayı dedım soncta erken dogum rıskım de var
ona göre cok erkenmıs
halbukı en yakın arkadasının esı 29. haftada dogum yptı hıc bı riski yokken
bıde cantaya koyacagımz cogu sey evde var:) neyse kısmetse haftaya ben ufaktan baslıycam hazırlıklara

dun benım de kontrolum vardı, tetanoz asını oldum, kızım ayaklarına yuzune koymus öyle oynuyodu:)
neysekı kenardan köşeden bi fotosunu cekebıldı doktorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…