2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 çok geçmiş olsun,bol bol yat dinlen..bizimde kontrolümüz vardı 1510 gr,40cm olmuş kızım..daha dönmemiş ama yüzünüde göstermedi inatçı sıpa :) bundan sonra 2 haftada bir gidecez kontrole,iyice heyecan sardı beni her gün doktorumu görüyorum rüyamda ya suyum geliyor ya sancım oluyo :) rabbim hayırlısıyla günlerimiz tamamlamayı nasip etsin hepimize

Kızlar bebekler için kafa yastığı var internette alan yada kullanan biri varmı işe yarıyormu? :) birde emzirme minderini aldınızmı alcakmısınız

M
Mesela ben tûpbebek yaptirdim tutmadi 3 sen korunsum ve korunurken rabbim nasip etti kimse allahin nezaman nasip edecegini bilemez tek yapmamiz gereken sadece dua ve sabir

Teyzesi benim 1 tane de 11 yaşında tosuncuk oğlum var ya onla gideceğim bu şıpa da karnımda olurTabi gelemzse erken
Bizim evhamlıların ilk baştaki konuşmalarını hatırlamıyormusun? 20. haftada doğururuz diyorlardı neredeyse ama masallah 30. haftalara geldik zamanında gelecekler inşallar agustos bebeleri :) büyük oğlun çok sevinir sende çok özlüyordun ikinizede iyi gelecektir güzel bir tatil

1,5 olsunmu yani o şekil az kaldı az kaldı diyorum kendime. Bi doğurayım odaya gelince yüzüstü yatacam.
Bende ya çok özledim yüzüstü uyumayı hadi 1,5 olsun şunun şurasında temmuza ne kaldıki ya benim bu aralar uyanırken bacagıma kramp giriyor çok acıyor çığlık atasım geliyor vitaminleri falanda alıyorum delircem her sabah

Kızlar bebekler için kafa yastığı var internette alan yada kullanan biri varmı işe yarıyormu? :) birde emzirme minderini aldınızmı alcakmısınız

bana 2-3 arkadaşım sakın emzirme yastığı alma istersen benimkini vereyim dedi
öyle olunca almadım onlardan da istemeidm
doğumdan sonra birine gidince denerim belki hoşuma giderse alırım
sonra saklama sorunu olacak çünkü

ya bu sabah yine krampla uyandım bende
2 gündür magnezyum içmiyorum ondan mı anlamadım
ya da artık yetmiyor mu içtiklerimiz acaba

Relax deilmi canım ya ben artık saglıkla doğsunlar gelirseler korkmuyorum kuveze alınırlar 1 ay o yuzden atlattık kötü zamanı korkmayalım diyorum.

Ben magnezyumu hiç aksatmadım canım vitaminlerde aynı şekil çok kötü bir kramp ama ya bugun bacagımı ovalim dedim resmen dikdörtgen şeklinde et taş gibi toplanmıştı agrıdan çıglık atasım aglıyasım geldi

Benim daha hiçbirşeyim yok oğlumunda hiçbirşeyi hazır degil hastaneye giderken yolda büyük agac görürsem bikaç yaprak koparırım artık sararım kendimede oğlusumada tarzan gibi resim atarız size ay Allah korusun zamanında gelsin.

Merhaba güzel anneler;
Bugün bizimde kontrolümüz var çok özledim kızlarımı,
Regl olacakmış gibi ağrılarım oluyordu onu sorucam,omega kullanayım mı diye sorucam,kızlar ha bire ayağa kalkmaya çalışıyor sanki karnım yamuluyor normal mi onu sorucam,göpüse temasla süt gelirmi onuda sorucam merak ediyorum çünkü bazı yerlerde krem falan sürmeyin diye okudum erken doğumu tetikliyormuş bakalım ne diyecek başka aklına bişey gelen var mı ?

Allah tez zamanda kucagınızı doldurmayı nasip eder inşallah.

ben doktoruma göğüs ucu kremini sordum 36 dan önce kullanma erken doğumu tetikliyor dedi

inşallah olur RABBİM gönlüne göre versin ama kafana cok takma takmayınca oluyor cevremde cok duydum
Bende 3 sene olacak evliyim ilk 2 sene ne yaptıysak olmadı sonrasında bıraktım pes ettik ve oldu. Gercekten kafaya takmayınca oluyor.

Evet canim o risk cikti bende 2 ay oldu..cok gezip tozmamak yorulmamak şartıyla devam ediyorum. Buna şükür..senin erkek miydi bebis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…