2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az kaldı çok şükür bu Haziran’ın sonunada görürsek bizden iyisi Yok:)

Kuzum ya şu sabah uyanınca bacakta olan kramplarıda bi sorsan çok iyi olur. Güzel haberlerle gel inşallah.

tabi tabi gündüz de biraz hızlı hareket etsem ben de tıkanıyorum. bir de artık dönme kalkma işleri de zorlaştı. yaz da geldi. Son 2 ay pert :)
yerde otururken eşimden yardım alarak kalkıyorum ha öyle aman aman kilomda yok yani..bide şu son iki üç gündür bacaklarımın iç yukarı kısmı ayaktayken çok ağrıyor neden acaba ya..ağırlık mı biniyor geriliyor mu

Anneler su yemek derdi bende sorun hergun öğlen ben ne yicem derdi oluyo siz öğlenleri neler yiyorsunuz havaalrda ısındı ve artık canim hic bisey istemiyor 2 öğün yesek öğlenleri de meyveyle geçiştirsek az mi olur? Zaten sebzelerle aram hiç yok balık ve et az yiyorum

ONTK bana futbolcu bi arkadaş kramp için hareket gösterdi
onu yaptım sabahta rahatlattı biraz ama
sen doktoruna sorsana
şimdi ters bişi de olmasın

Kızlar bebekler için kafa yastığı var internette alan yada kullanan biri varmı işe yarıyormu? :) birde emzirme minderini aldınızmı alcakmısınız
Emzirme yastığı bana hediye geldi canım guzel birşey işe yarar diye düşünüyorum veren kişi öyle dedi. Kafa yastığı nasıl oluyor canım yatagındaki normal yastıkmı yoksa?

Ben günde 2 öğün yemek yiyorum canım aralardada ceviz badem elma yoğurt gibi şeyler atıştırıyorum.

Emzirme yastığı bana hediye geldi canım guzel birşey işe yarar diye düşünüyorum veren kişi öyle dedi. Kafa yastığı nasıl oluyor canım yatagındaki normal yastıkmı yoksa?
ne güzel çevreniz var hepinizin :) benim annecağzımla benim aldığım birkaç parça dışında birşeyim yok bayram sonrası toplu alışveriş yapacağız..kaynana sağolsun bir iğne bile görmedik daha ondan doğuma ne kaldı yani..bide ilk torun olacak.. kendi kendime sinir oluyorum yav :)

ahhh kaynana deme
bundan en az 2 ay önce dedi ki kanaviçe yatak örtüsü yaptırayım
400 tl istemişler işçilik vs
dedim yaptırma kullanılmaz
gidelim güzel bir set alalım ya da ver parasını alayım
tamam dedi

aradan 2 hafta geçti dedim ki bak ben alışverişe çıkıcam alıcak mısın sonra almayayım bu tarz şeylerden fazla olmasının manası yok
veririm parasını dedi o oldu

hadi bir şey almadı alışverişe gittik 1,5 ayı geçti herşeyini aldık
insan der ki kızım getir bakayım ne aldınız bakayım cicilerine falan hiç tık yok

maddi desteği geçtim maneviyatı bile çektiler

şimdi de ramazan eşim oruç tutuyor
demişti ki çağırırsa annemler inerim sahura senin de uykun bölünmesin
zaten zor uyuyorsun
hiç ne arayan oldu ne soran hadi beni geçtim
oğlunu çok seviyor çok düşkün insan der oğlum bu kalkıyor mu sahura kalkamıyorsa biz zaten yiyoruz sende gel birlikte yiyelim
hiç bişi yok

ne çok dolmuşum yine yazdım bi dünya

ONTK bana futbolcu bi arkadaş kramp için hareket gösterdi
onu yaptım sabahta rahatlattı biraz ama
sen doktoruna sorsana
şimdi ters bişi de olmasın
Kontrolüm gelecek haftaya soracam canım bu 3 sabahtır bacagımdaki kramp çok kötü inşallah kötü birşey deildir. Daha önceden duymuştum çocuk kalsium ihtiyacını anneden almaya basladığında böyle seylerin olabileceğini anne yeterince kalsium alamazsa kemik erimesine kadar ciddi şeylere gidecegini. dr kan tahlilinde hersey iyi demişti bakalım bu yaramazların canı sağolsun

Bu arada dün okudum unuttum yazmayı D _Depply_ annenle işin çok zor
daha ilk bebekle seni yazlığa götürcem dediğinde bunu geçişrmiştim aklımdan
dünkü yazdıklarından sonra da iyice emin oldum Allah kolayluk versin
lohusa bunalımı üstüne anne tribi zor

eskidenmiş erkek ailelerinin herşeyi yaptığı şimdi herkes eşit imkanı olan yapar ama önemli olan huzurun
evin büyükmüş küçükmüş kime de sen memnun olduktan sonra

hem bizde kızın ailesi alır beşik falan babanne takı yapar genelde
annen neden bebek eşyalarını da onlar alsın istiyor anlamadım

Benimde bir hazırlıgım yok canm annem kardeslerim sağolsun en büyük şansım yanımda olmaları.

kemik erimesini düşünme
o annenin hiç bişi yemediği vitamin dahi içmediği durumlarda oluyormuş onda bile %100 olacak diye bir şey yok
bizim şu anda içtiğimiz vitaminler yediklerimiz buna karşı koruyucu

en yakın arkadaşım ikizlere hamileyken 9 ay boyunca istifra etti
canının istediği hiçbir şey yiyemedi 2-3 kere hastanede yattı onun dışında bitamin falan da içemiyordu

doğumdan çıktığında 48 kiloymuş şu anda 60 lı kilolarda düşün
onun doktoru ki bursadaki bence en iyi doktorlardan biri dert etme bir şey olmaz demişti
hakikaten de maşalalh ne dişinde ne başka bi sorun çıkmadı şimdiye kadar 3 sene oldu

ay ağlayasım geldi yaa :) ufak şeyler gibi görünüyor ama insanı için için sinir ediyor...

Ay şurda azıcık birsey kalmışken bişey olmasın sağlıkla doğuralım saglam bir şekilde alalım şu yaramazları kucagımıza.

Benimde bir hazırlıgım yok canm annem kardeslerim sağolsun en büyük şansım yanımda olmaları.
Allah eksikliklerini göstermesin tüm hamileliğim boyunca yanlızdım hala öyleyim okullar kapanınca gideceğiz memlekete..ama annem hergün arar şöyle beşik gördüm bu renk çarşaf vs vs.. beraber gebelik eğitimine katılacağız inşallah eğer eğitime katılırsak annem doğuma girebiliyor :) düşüncesi bile rahatlattı şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…