2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ağlayasım geldi yaa :) ufak şeyler gibi görünüyor ama insanı için için sinir ediyor...

Sormaaa valla
annelerimiz olmasa ne yapardık bilmem
benim annem de babam da devamlı bişi alma modundalar aldıklarımızn çoğunu annemler aldı eşyaların

babam benim evde rahatsız yemek falan yapıyor
arıyor 2-3 günde bir sevdiğin yemeği yaptım kavanoza koydum geçerken alın diye
bunlar insanın hoşuna gidiyor

bak annenle kurs bence süper ötesi bişi
zaten okullara da az kaldı hafta son sanırım
gidince birden heer işin hallolacak hayırlısıyla

Amin canım Allah gönlüne göre versin ben eşim haricinde hiçkimsenin girmesini istemiyorum.

Hiç görmemiştim böyle birşey merak ettim şimdi kullanan olmuşmu acaba bu çocugun kafasının düzgün şekillenmesinede yardımcı oluyor galiba.
Kendiliğinden şekillenecek, kızım doğduğında kafası uzundu, sezaryanla doğmuş olsa bile normal doğmışlar gibi kafa şekli vardı. Kaynanam bir ay beni bıktırdı şu çocuğun kafasını alnını bir şeyle sıkı sar kafa şekli düzelsin diye. Hiç dinlemedim hiçbirşey de yapmadım, bir kaç aylık olduğunda top gibi yuvarlak oldu kendi kendine. Hala da yuvarlak ))))

inşallah olur RABBİM gönlüne göre versin ama kafana cok takma takmayınca oluyor cevremde cok duydum
bu ay gün aşırı iliskiye girdik bakalım kısmet artık çok sukur ki 5 tane dondurulmusum var

erkeğe izin yokmuş ya :)
O saçmalığı anlayamıyorum ben ya turkiyedeki. Ben yurt dışındayım bizim burda istediğin kişiler doğuma giriyor ama babayı özellikle içeri alıyorlar annenin çektiklerini görsün anlasın diye deger bilsin diye göbek bagınıda babaya kestiriyorlar. Benim kv doğumda yanımızda olacak şimdiden eşimide kv yide tembihliyorum sakın doğumhaneye girmesin diye. Çünkü huyunu biliyorum bi yardımı dokanmaz ama sinirlerim bozulur. Dışarda beklesin.

ayy baktırmak istemiyorum korkuyorum sanırım 8 gun var bekliycem artik :)

Amin amin canım, zamanında gelsinler hepsi inşallah. O pipiyi yaprakla kapatabilmek için incir ağacına falan denk gelmen lazım

normalde kimseyi almıyorlar canım bu uygulama yeniymiş bizim gideceğimiz hastanede şaşırdım sevindim..özellerde bile izin yok bildiğim kadarıyla

Hiç görmemiştim böyle birşey merak ettim şimdi kullanan olmuşmu acaba bu çocugun kafasının düzgün şekillenmesinede yardımcı oluyor galiba.
Benim oğlumunda kafası arkaya doğru uzundu şimdi tostopalak kafası var koca kafalımın bebek ilk doğduğunda ki kafa şekline takılmayın canım düzeliyor zamanla dr bişey demedikçe bu tarz ürünlere gerek yok bence

Amin amin canım, zamanında gelsinler hepsi inşallah. O pipiyi yaprakla kapatabilmek için incir ağacına falan denk gelmen lazım
Yok kızzz geçen gittiğimizde sordum doktora gösterdi minnacık olmuş oğluşumun pipisi asma yapragı bile yeter :) oğluşumun adı çıktı ultrason yakınlaştırması yüzünden :)

Öğlen yemeklerini ben hep geçiştiriyorum ,meyve, yoğurt ekmek, çok acıkırsam nugget şnitzel tarzı 5 dakikada hazır şeyler yapıp atıştırıyorum o kadar.

normalde kimseyi almıyorlar canım bu uygulama yeniymiş bizim gideceğimiz hastanede şaşırdım sevindim..özellerde bile izin yok bildiğim kadarıyla
Türkiyedede izin verilse ne iyi olur ya çok saçma bence babanın annenin yanında bulunamaması bebişin ilk anını görememesi. İnşallah alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…