2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normalde kimseyi almıyorlar canım bu uygulama yeniymiş bizim gideceğimiz hastanede şaşırdım sevindim..özellerde bile izin yok bildiğim kadarıyla
Ne kadar şanslısın annen girebildiği için,benim doğum yapacağım hastanede anneyi almıyorlar çok üzülüp panik yapıyolar diye :) bende eşimi istemiyorum orada beni gerer diye

Benim kardesimdede böyle birşey yoktu ilk defa gördüm.

Boşver bir doğsun, kızımız kuzumuz güzelimiz olacak, ağız dolusu torun diyecek hadi akraba gezmesine götürelim diyecek görürsün. Biz de herşeyini kendimiz aldık, kv sadece yelekler örüyor, gri ve beyaz ipi kiloylamı aldı ne yaptı bütün komşuların çocuklarına da aynı iplikten ördü, okul üniforması gibi çıkacak dışarı bebeler (giydirirsem tabi)

Ben
De seninle ayni durumdayim canim b3nimde birseyim tok annem almis 3 aya kadar giyecegi herseyi ama oda memlekette ben dogurana kadar gelir heralde

Anneyle çok daha güzel olur yani insan güven duyuyor büyüsek de.
Bu arada çarşaf deyince çarşaf almadığımı hatırladım. Acaba kumaş alıp kesip kenarlarını diksemmi?! Nasılsa yastık yorgan kullanılmıyor, beşik olduğundan küçük küçük çarşafları da zor bulurum gibi

Canim git gòr kizcelerini sana el sallayip gûlúcúkler atsinlar insallah hayirli ve gúzel haberlerle gel

Valla bana bak bu da pipisi dedi baktım he he dedim ama bir şey göremedim sen görmüşsün bir de resmini almışsın
Anam sizinkilerinki görünmüyosa benim oğluşum hepsini kendine çekip bencillik yapmışsa ben napim pissss bide malı hep ortada hemen resim çekti elime tutusturdu. Bu çocuk beni öldürecek

Aaaa biz mi kulp taktık. Ayol çocuğun bacağı sandığımız maddeye sen pipi dedin biz ne yapalım kulp takmayalımda
Ne bileyim kız siz neyin ne oldugunu daha iyi biliyorsunuz tecrübelisiniz. Ben ilk defa ultrason fotosunda pipi gördüm acemiliğime verin direk buraya attım oğlum olacak diye sevindirik oldum haha

Ben
Evet canim o risk cikti bende 2 ay oldu..cok gezip tozmamak yorulmamak şartıyla devam ediyorum. Buna şükür..senin erkek miydi bebis?
Gògús kremine baslayali 1 ay oldu soktorum fazla ucunu sıkmadan oynamadan sùr dedi bende öyle yapiyorum benimkiler com catlamisti

İşte bu canım yani sabah çocuk dru gelene kadar mama vs vermesek sütde öyle olmazsa bişey olmaz değil mi

bebeğin şekeri düşebilir ve bu çok büyük sıkıntılara yol açabiliyor, ama nöbetçi çocuk doktoru gelip kontrol etmiyor mu ki?

Valla bişi demeye yüzü yok
5 yıllık evliyim
bi ara eşime ağladım dedim ki beni saymıyorlar
ne bi bebek görmesine gittim onlarla ne bi düğüne
genelde kendi gider diğer eltimi götürür
biz eşimin sülaleden yalıtılmış yaşıyoruz
güya örgüler var işte ama neysee :)

tontişi olacakmış benim kız da
1 yaşına gelmeden yürürmüş onun çocukları yürümüş çünkü
8 aylık konuşacakmış falan filan :)

benim kv ilk torunlara çeyrek takıyormuş
diğerlerine hiç
bir de bunun övünerek anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…