2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah gönlüne göre versin ben eşim haricinde hiçkimsenin girmesini istemiyorum.

bende eşim girsin istiyorum
o baştan yok falan diyordu ama şimdi gircem ya doğuma diyor
son dakika fikir değiştirmez umarım

Benim ablamda gazete kagidina sarip getircem diyordu. Ama her bebek nasibiyle geliyor

Ben hic oyle ogun ogun yemiyorum karnim ne zaman acikirsa ozaman kalkip yiyorum

Sabah sabah yüzümü güldürdün aslında gülüncek birşey yok ama halimizi bu moda çevirmek daha pozitif en güzelini yapmışsın dedigin gibi doktor dinlen dicek sagsaglim günümüze böyle gelicez napalim

Ne bileyim kız siz neyin ne oldugunu daha iyi biliyorsunuz tecrübelisiniz. Ben ilk defa ultrason fotosunda pipi gördüm acemiliğime verin direk buraya attım oğlum olacak diye sevindirik oldum haha
Bi dahakine ikiz oğulların olur inşallah o zaman çok güldürmüştün kız bizi

bebeğin şekeri düşebilir ve bu çok büyük sıkıntılara yol açabiliyor, ama nöbetçi çocuk doktoru gelip kontrol etmiyor mu ki?
Yok canım sabah 9dan önce gelip bakıyor doktor burada biliyorum ama akşama kadar damla damlada olsa gelir diye düşünüyorum ama doğaçlama yaparız artık ne gösterir zaman bilmiyorum

Tatlum bizimkide aynı aslında ilkine takıyor gerisine yok ama bize borcu varmış o yğzden takacakmış bayan borcu sayarsam bana kalın bi bilezik alması lazımda işte he he de geç ne yapalım. Bak sana güzel biley diyeyim kvnin doğumda hamilelikte lohusalıkta fakan olmaması olmasından iyidir adamı sinir hastası ederler yoksa

Oh oh gözünaydın canım. Az kaldı bi kaç krz daha dra gittikten sonra doğuma gidiyoruz demeye başlarız

hadi hayırlı olsun canım inşaallah :)

Yok canım sabah 9dan önce gelip bakıyor doktor burada biliyorum ama akşama kadar damla damlada olsa gelir diye düşünüyorum ama doğaçlama yaparız artık ne gösterir zaman bilmiyorum

inşaallah hepimizin sütü şarıl şarıl gelir de bunları hiiiç düşünmemize gerek kalmaz

Kizimi hep bir sagina bir soluna yatirdim kafasi arkaya dogru uzun gibi oldu ama bunu bilerek yaptim :) cocuk dr umuz kafa yapısı genetige ceker er yada gec olmasi gereken sekli alacak demisti o yuzden aynen devam ettim. Aile hekimi ise israrla sirt ustu yatir yanlardan destekle kafasi saga sola dusmesin duzelsin bu kafa duzelmez dedi he he dedim ciktim her seferinde. Onerisi zaten yanlisti cunku sirt ustu o aylarda bebek yatirilmaz zaten kusuyor sürekli ve bogulma riski cok yuksek. Ve sonuc suan top gibi minicik bir kafasi var :)
Kızımın dogumuna ne biberon ne emzik nede mama götürmedim. Aksam 19:45 de doğum yaptim. Odaya ciktigimdan ertesi sabah 11 e kadar göğsümde tuttum gozle gorulur gelen sut yoktu evet ama kolostrum zaten akiskan degildir ve bebek emdikce onun agzina damla damla bal kivaminda gider. Bunu anne sütüm gelmedi yok diye algilar cunku bebkte bir yandanyaglar surekli ve aranir ama bu normal bir durum. Onun disinda bebekler zaten 48 saat yetecek besin deposuyla stoguyla dogarlar hemen ac kalmasi diye birşey soz konusu degil. Ama yenidogan sarılığı diye birsey var mama da verseniz emzirsenizde bircok bebek zaten sarilik olur bu normal birsey. Bizim cocuk dr u odaya girdi kizim memedeydi geldiginde bakti bir metre oteden rengi cok guzel kucagindan ayirma besigine bile koyma olmasi gereken yer meme dedi. Hayırlı olsun dedi cikti. Ac mi emiyormu mama verdin mi bu tarz hicbir konusma yapilmadi. Zaten dr emzirme yanlisi olmasiyla bilinen bir dr du hastanede. 5. Gun sarilik basladi ama deger 12 idi. 18-20 arasi tedavi altina aliniyor. Emzirmeye devam ettim ve dustu bir kac gün sonra. Demem o ki yasanan seyler surecin parcasi sut olmayacak sarilik olacak diye kendinizi sartlandirmayin. Fakir ulkelerde mama diye birsey yok ve o kadınların sutum olurmu korkusu yok cocuklar sirtinda sirtinda geziyorlar ekzirip yine sirtlarina aliyorlar. Sutun en buyuk dusmani stres. Uzun oldu kusura bakmayin.

Son düzenleme:

ah canım keşke yanımda olmasa ama
aynı binadayız
milleti doldurup doldurup getirecek eve bebek görmeye
herşeyi sahiplenecek

ben çalıştığım için onlarda beni saymadığı için benim evime onların ailesinden kimse gelmedi
hoş benim ailemden de gelen olmadı herkes uzak olunca da neyse
şimdi onca yılın acısını çıkartacak gibi hissediyorum

bende eşim girsin istiyorum
o baştan yok falan diyordu ama şimdi gircem ya doğuma diyor
son dakika fikir değiştirmez umarım
Değiştirirse çocugumuz ilerde ilk anı sorarsa bilemezsin pişmanlık duyarsın gibi seyler söyle vazgecemesin aman hazır kabul etmişken:)

Bazı dengesiz konuşanları dinlemeyip görmemezliğe gelip inşallah atlatacağız o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…