2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Değiştirirse çocugumuz ilerde ilk anı sorarsa bilemezsin pişmanlık duyarsın gibi seyler söyle vazgecemesin aman hazır kabul etmişken:)

ahh neler neler diyorum da
kan falan tutarsa diye korkuyorum doğumun ortasında bayılıp gitmesin
aslında dirençlidir ama

Kizlar damagim sismis daha dogrusu dis etim sisti heralde yemek yerken cok agriyor. Boyle bir sey yasayan varmi

apse mi yaptı acaba direk bi diş hekimine görün
gebelikte de şişlik duymuştum diş gibi oluyormuş falan ama doğruluk payını bilmiyorum

Sadece o değil herşeylerimizi onlardan bekliyor. Erkek anne babası olarak bir çok şey onlara ait diyor. Halbuki evlenirken zaten ben konuştum onunla biz herşeyimizi kendimiz yapacağız dedim.kimseden bir beklentimiz yok dedim. Ve öylede oldu. Kendisi de hiç bir şeye karişmadı almadı. Düğünde de takılan takıları sorun etti. O gün bugündür demediği laf yok şimdide buna taktı. Mesela hiç aramaz onları bayramda seyranda bir kez bile aramadı. Küs değil ama mesafeli. Buda beni üzüyor mesela. Kayınvalidem bayram ve yaşgünümde bana para verir istediğini al kızım der. Bunu söylüyorum verecek tabi takmadıgı bileziklere saysın der.. daha neler neler canım. Kafanı şişirmiyim şimdi

Benimde ilk doğumda odaya geldiğim anda hemşire gelip göğüs ucumu sıkmıstı bakalim sütun geliyormu dedi sıktigi anda gogsumden süt akti bende çok şaşırdım ilk doğum oldugu icin bi anda süt gelmesi garibimé gitmisti sonra kizimi verdi gogsume hemen kapamadi göğsu aranmaya calisio çok komik köstebek gibi :)) sonra bi kapti içtiğini hissetmeye basladim çok güzel bi duygu tarifi yok, ama hiç süt gelmesse sitresiné falan girmedim mamada gotrmedim oluruna biraktım 2 yaşina kadar emdi bu sürede sütümün azaldığı çoğaldığı zmnlar tabi oldu ama emzirmeyi hiç bırakmadım. Bi ara azalio gibi olduğunda doktor çok az mama verebilirsin demişti başta bi kaç kez verdim sonra süt cagalinca kestim sadece bebek birazdaha toparlaynca bi süre sonra doktorun önerdiği muhallebiden aksam yatirmadan veriodum ama asıl beslenme kaynağı anne sütüydü.

Tecrubeli Annişlere bir sorum vardı? spinal ve epiduralin karışımı olan kombine sezeryan hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırcak yada yaptırmış olan varmı? Doğumhanede işlem kaç dakika sürüyor bu sezeryan şekliyle?

Gözün aydın canım sırıtan suratını yerim onun

Rabbim tum olmuslerimize rahmetiyle muamele etsin inşallah.

Epidural sezeryan oldum sanırım 40 dk surmustur.

ahh neler neler diyorum da
kan falan tutarsa diye korkuyorum doğumun ortasında bayılıp gitmesin
aslında dirençlidir ama
Hahaha boşver ayılsada bayılsada girsin canım düşünsene kocan bayılmış sen o panikle doğuruyorsun olduda bitti maşallahhh:) senaryolar hazır hemen gördünmü

Sende kaynanayla annenin yeri değişniş canım. Allah sana sabır versin.

Allah mekanını cennet etsin canım Allah sana uzun ömür versin evlatlarını güzel bir şekilde büyütmeyi evlendirmeyi torunları görmeyi nasip etsin

Ben normalde 2 öğün yiyorum arada acıkınca da meyve süt veya kuruyemiş yiyorum , ama bugün şeytana uydum canınız çekmesin ama benimki çok çekti makarna yaptım peynirle yedim muhtemelen akşama acıkmam salata falan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…