2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay şaka gibi ya
senin kv de ilgili anladığım kadarıyla bebeğe alışveriş falan yaptı ama
Alalh bi taraftan yüzünü güldürüyor o da fena olsa

herkes bütçesine göre takı yapıyor kız alıp satmıyorsun ya ama eski zihniyet değişmiyor
ki annen okumuş kadındı dimi

Benimde 2 gündür aynı şekilde,kime sorsam normal diyo hamilelikte her şey normalmiş onu öğrendim

öyle yaa gebelikte ne olursa normal diyorlar isyan edesim geliyor

Hahaha boşver ayılsada bayılsada girsin canım düşünsene kocan bayılmış sen o panikle doğuruyorsun olduda bitti maşallahhh:) senaryolar hazır hemen gördünmü

hahhahah valla güzel senaryo oldu
hem ömür boyu anlatacak hikaye olur

Hastaneden döndük kızların ikiside 1 kilonun üzerinde suları plesantaları iyi fakat rahim ağzı boyumuz 33 mmden 28 e düşmüş ve kasılmalarımız çıktı bugün itibariyle daha dikkatli olup önleyici 2. Bir ilaç kullanıp cuma tekrar kontrole gidicez tekrar nst ye giricez umarım durum biraz daha iyileşir

Bide fotoğrafı çeken biri olsa o an ben gözümde canlandırdım azıcık yakın olsaydık üstlenirdim fotoğrafçılık işine. Yalnız benide kan tutuyor dikkat

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah

Son düzenleme:
İnşallah düzelir canım dinlen bolbol cimcimelerede masallah gelmesinler şimdi biraz daha dursunlar

Bak bu cimcimeleri görüyormusun biri 1800 diğeri 1700 doğdu el kadarlardı doğduklarında hiç büyümeyecekler sanıyorduk şimdi 5 yaşındalar ve yaramazmı yaramazlar saç baş girişiyorlar çok fenalar :) seninkilerde bunlar gibi olacaklar. Sağlıkla gelsinler inşallah

Allah rahmet eylesin canım benim...

Bide fotoğrafı çeken biri olsa o an ben gözümde canlandırdım azıcık yakın olsaydık üstlenirdim fotoğrafçılık işine. Yalnız benide kan tutuyor dikkat

doktor diyecek yürüyün gidin
baba bayılıyor fotocu bayılıyor et mi satcaz kedi mi kovalıcaz diye
çocuk olduğu yere doğar sizle ilgilenmekten

Maşallah onlara bahtları güzel olsun yavrucakların Allahım bana bu yaşlarınıda gösterdin kızlarımın

maşalalh prenseslere
inşallah ilaçlar iyi gelir
peki rahim ağzının kısalması sorun mu
artık dikişte atılmıyor büyüdükleri için değil mi ?

rofleli_kedi okumuş meslek sahibi kadın ama bunun ilim sahibi olmaklada alakası yok aslında. Hırslı bir kadın elinde değil yapısı öyle değişmiyor. Onun aklı fikri aldıramadığı bileziklerde. Umarım geldiği vakit rahat geçiririm o dönemi. Üstüme çok gelirse sert bir şekilde konuşup susturuum bu sefer. Çünkü o deönemler bir kadın için çok hassas dönemlermiş. Korkuyorum lohusa sendromuna girersem falan diye. İstediğim sadece sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. Zaten tedavi ile oldu bari bu yaştan sonra azıcık tadını çıkarayım. Tabi burada bana da iş düşüyor çok fazla takmamak lazım he he demeyi öğrenmeliyim.

2 ayrı dojtora muayene oldum 2 sininde söylediği 2,5 mm den sonra riskli bir hal aldıgı. Su an endişe etme çokta bence. Stres hiç yapma o da tetiklerse bide. Rahat ol doktor kontrolündesin neticede.

Maşallah onlara bahtları güzel olsun yavrucakların Allahım bana bu yaşlarınıda gösterdin kızlarımın
Rutinin nasil bilmiyorum ama nacizane tavsiyem mumkun mertebe yatmalisin biz serklajlilarin zaten sikintisi rahim agzinin kislamasiydi. Bende acilmada olmustu. Ki sen bana gore iki kat risk altindasin hem ikiz gebelik hemde dikisin yok. Evet masallah haftan ve kilolari cok guzel anca anne karninda ne kadar cok dururlarsa o kadar iyi. Ne olur korkutmak endiselendirmek icin yazdigimi dusunme sadece dikkat et demek istedim. Rahim agzinin boyu anlik degisebiliyor. İlac ne verdi dr un adalat, nidicart yada nidilat bunlardan birini verdiyse kasilmalarina cozum olacaktir geriside sana ve bebislerinde artık hayırlısı ile vaktini beklesin hepsi.

Kızlar bişi sorcam bugün benim kizi doktora götürdüm 20 gündür gecmeyen bi burun akıntısı vardı doktor alerjik dedi birde tek taraflimi akio iki taraflimi dedi bnde o an ikiside akio dedim dr gozlemle dedi bnde eve gldim dikkat ettim cok az akiodu ama sadece sağ taraf akiodu doktoru arayıp söyledim yabancı cisim kactigindada öyle olur yarında öyle olursa kulak burun boğaz görsün dedi canımı sıktı kizim 4 yaşında oyle burnuna bişi falan sokmaz ama dr içime kuşku soktu

Rabbim nurlar içinde yatırsın inşallah. Senin ve çocuklarının uzun sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun canım

Merhaba kizlar
Bende bugun kontrole ve kan uyusmazlik ignemi yaptirmak icin gittim bebegim 1 kiloyu gecmis sukur hersey yolunda simdilik ama benim tuzu tamamen kesti cunku ayakalrim cok sisiyor fazla odem bebek kordonunda direnc yapar dedi artik tuzsuz nasil olur bilemedim alismaya calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…