2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Türkiyedede izin verilse ne iyi olur ya çok saçma bence babanın annenin yanında bulunamaması bebişin ilk anını görememesi. İnşallah alırlar
Turkiye de izin yok diye bir sey yok canim. Benim dogum yapacagim hastanede mesela gayet de izin veriyorlar baba girebiliyor doguma ya da kimi istersen

o zaman benim burnumda yaklaşık 20 senedir bir şey var
bence alerjiktir

Turkiye de izin yok diye bir sey yok canim. Benim dogum yapacagim hastanede mesela gayet de izin veriyorlar baba girebiliyor doguma ya da kimi istersen
Benim hastane almiyor misal normale aliyor ama sezeryana almiyor hijyen bahanesiyle cunku ameliyathane diger branslarla ortak kullaniliyormus bir durum olunca bizim iceriye hasta yakini almamizi bahane ediyorlar diye aciklama yapti dr um. Yoksa esim cok istiyor doguma girmeyi ama ikna edemedik. Hatta yapilmasi gereken testler varsa yaptiralim esim girsin doguma dedik yinede kabul etmiyorlar.

O neden ya dezenfekte ilaçları var bone var ne bileyim birsürü önlemler var içeri alsalar ölürlermi acaba bir hata yapılırsa üstünü rahat kapatabilmek içinmi kimseyi almıyorlar? Saçma çünkü o bir baba en doğal hakkı çocugunun ilk halini görmesi.

Maşallah onlara bahtları güzel olsun yavrucakların Allahım bana bu yaşlarınıda gösterdin kızlarımın
Amin canım ay cimcimeler yuzunden göremeyiz artık seni :) durmuyolar diye şikayete geleceğin günlerde gelecek canım Allahın izniyle

Sanmiyorum cunku anestezi uzmani kizimda video cekimi yapmisti dogum sirasinda oyle olsa onuda yapmazlar. Video ve resim cekimini yapiyorlar sagolsunlar. Ama tabi babaninda o ani ani canli canli yasamasi cok ayri muhtesem bir deneyim. Doktoruma cok guveniyorum yoksa sirf bu yuzden hastane degismeyi bile dusunduk acikcasi. Daha once bir kac ameliyat sonrasi hastada enfeksiyon olmus ve ameliyatı yapan dr lar sucu dogumlar sirasinda iceriye hasta yakini alinmasina atmislar. Yoksa gecen yıllarda aliniyormus.

Oğluşun iyi olmasına sevindim canım tuzsuz yemek 2 ay idare edeceksin artık kuzum oğluşu düşün kucagına alacagın günü düşün az kaldı dayanmamız lazım

Bazı doktorlar da tercih etmiyor doğumhanede ya fenalaşıyor babalar ya da çok panik yapıp müdahalede bulunuyorlar diyorlar. Açıkcası ben de istemem eşimi ,ameliyathaneye girene kadar ağlaya ağlaya geliyor peşimden ,ben bir de onu teselli ede ede gidiyorum sedyede Herhalde ameliyathanede düşer bayılırBir de onunla mı uğraşsınlar

Erkek diye sevindirik olmuştın diye dedim canım benim neden beddua edeyim Allah daha çok versin dedim yani
Hee tamam bizde ikiz çok oldugu için herkes gözü bana dikti inşallah ikizlerin olurda kafanı kaşıyamazsın diyolardı bebiş isteyip olmadıgı zamanlarda :)

Hmm hayırlısı olsun video çekiliyormuş enazından babanın canlı canlı o anı paylaşması gibi olmaz kesinlikle ama yapcak birşey yok sağlıkla doğsunlar inşallah.

Ya normal dogum icin kabul bagrip cagiriyorsun ama sezeryanda zaten dr ve ekibiyle muhabbette oluyorsun etkilenmez o kadar. Ee nihayetinde dr un basinda durup ameliyatida izleyecek hali yok. Normal dogumda bende istemem ama sezeryanda basimda dursun cok isterdim.

Güldürdün beni. Sen üzülme aglama diye kendini siper ediyor aglıyor kız :)

Dirayetli eşin var demek ki maşallah. Benim ki hayatta dayanamaz. Beni baygın görecek ayakta kalacak anında düşer bayılır bir de neşteri görse elinde daha da ayılamaz

Selam kızlar. Benimde kızım olacak allah kısmet ederse.
wintersun canım rabbim yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah. Benimde 15 günn sonra 12 yıl olmuş olacak hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman nasılda su gibi akmış neler yaşandı neler geçti
Benimde annem yok babamla sorunlarımız var abim sağolsun çok ilgilidir(!) benim kendi çekirdek ailemden bir iğne ucu kadar maddi desteği geç manevi olarak sen iyimisin ne alemsin yapaılacak birşeyin varmı diye soran dahi yok. Sende bi sorun var belki diyendüşünmeyin bütün aile şok halinde benim onlar için o kadar verici olmama rağmen onların bu şekilde davranmaları krşısında. Sağolsunlar halam amcam yengem kuzenlerim falan beni çok tutuyorda eşimin ailesine karşı mahçup olmayım diye birsürü şey alıp elli kere yapılcak işin vs diye arayıp gelip soruyolar. Onun dışında çoğu şeyi kv aldı benim. Genel olarak lafını sokmaz ama bir iki kere soktu sokmadı desem yalan olur. İnsan nefret ediyo kendi ailesinden gerçekten... bazen diyorum buda benim sınavlrımdan biri boşver diyorum. Sonrada düşünüyorum onlar benim değil ben onlrın insaniyet sınavınıyım ama onlar geçemiyorlar.

Demir hapini kullanmaya baslayinca sindirim baya yavasladi ve etkisini gordum, kuru erik, kuru kayisi yiyerek, bol su icerek kabizliga karsi onlemler almaya calisiyorum.
Demir kulandiğimdada kulanmadığımdada, kabizlik hamilelikde oluyor, az kaldı sadıce 2-3 ayımız kaldı, ondan sonra sadıce bebişlermizin sorunlarıyla nazlarıyla uğraşıcaz.

Güldürdün beni. Sen üzülme aglama diye kendini siper ediyor aglıyor kız :)
Aynen o şekilde gidiyoruz ameliyathaneye. Ağlama AŞKIM tamam birşey yok, sen bebeği bekle peşini bırakma sakın,ben 1 saat sonra odadayım diye diye, öpe öpe gidiyorum ameliyathaneye. Sonra odaya geliyorum gözümü açmaya çalışırken tepemden eğilmiş ağlayan koca bir surat görüyorum çok romantik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…