2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ca
Kız sağlam dur ne yaptın daha bismillah sabret
nim bu seker beni bitirdi allahtan kizcem hic durmuyo devamli hareketli o endiselendirmiyo beni bugùn esim bile bi rahat olamiyorsun bak gene biseyin cikmayacak diyo hastaneye giderken dah afazla sıkıntı yasasaydim ayaga kalkamazdim heralde o moddayim yani

Bende katilayim dokulenlere o zaman.yazmiycaktim da neyse.dunden beri gribim.sabahtan oglumu anneme gonderdim.coook sukur.bakacak halim yok diye.sere serpe yatiyorum tek basima.
Gecmis olsun. Bnde giribim nefes alamiyorum resmen. Her yerim agriyor. Doktorum minoset vermsti bi tane ondan ictm

Gecmis olsun. Bnde giribim nefes alamiyorum resmen. Her yerim agriyor. Doktorum minoset vermsti bi tane ondan ictm
Sagol canim.Butun hastalara gecmis olsun.ilac almadim dogal yollarla atlatmaya calisiyorum simdilik.birkac yontemim var.iyi de dinlenince geciyor 2.3 gune.burnum tikaninca sakiz cigniyorum.benimkini aciyor.
Zencefil ve limonu kucuk dogruyorum.uzerine bal karabiber dokup iyice eziyorum.uzerine sicak su ve iciyorum.zencefil yoksa kekik veya nane ile de olur.
Bir digeri de yogurda bol limon slklyorum.sarimsak eziyorum icine.tuz ve karabiberle karistiriyorum.
Biraz degisik tarifler ama...
Taze portakal suyu
Bol su, meyve
Ve dinlenmek

Bir daha hamile olmak istemiyorum öyle söyliyeyim
11 yıldır bekledim böyle olacakmış hamileliğim analaığımız güzel geçsin en azından sayılı gün bunlar
Hoşgeldin. Sağlıkla kucağına alırsın sen de inşallah. Nasıl geçiyor hamilelik biraz da sen anlat
Bir de dışarıdan çokmu gevezeyiz biz??
Sizlerin çok sıkı takipcinizim. Gevezelik olarak görmüyorum ben. Aranızda tecrübeli bilgili marifetli hatta daha böyle sıkıntılı durumları doğru yorumlayanlar var. Gerçekten çok faydalandım cesaretlendim. hepinize teşekkür ediyorum.

Bnm icin ilac en son care normalde de hic kullnmam ilac .. baş ağrısından ölüyordum o yuzden bi tane aldm. Bende limon meyve bol bol yedm.

Çok güzel doğal tariflerin varmış şifa olsun sana

Bir daha hamile olmak istemiyorum öyle söyliyeyim
11 yıldır bekledim böyle olacakmış hamileliğim analaığımız güzel geçsin en azından sayılı gün bunlar
Rabbim sabrını versin inşallah beterinden saklasın seni nasibinde böylesi varmış sağlıkla al kucağına hayırlısıyla hepsi unutulur ama birde senin ikiz daha ahh aah vah vahlar bitmicek biri uyuyacak biri uyanacak diğerini uyandıracak ooooo senin işin zor yavrum. Sağlıklı ol, sağlıklı olsunlar güzel günler gelsin inşallah senin için

Sanırım senin ilk bebeğin ilkin heyacanı cok farklı cok özel cok güzel.

Sağlam dur canım gebelik normalde de kolay değil zaten diyetine de devam et artık bak sen çok kaçamak yaptın demekki yapmamalısın

Haziran 2018 annelerinin bizim kadar konusma sayfasi yok gecende bakmıştım biz biraz gevezeyiz sanırım
Ben mayıs haziran temmuz hepsine baktım rekor bizde doğuran guruplar bebişleri kocaman olmuş hala bize yetişememiş. Kimse bizimle çene yarışına giremez iyiki bu guruptayım seviyorum sizleri

Kizlar bu arada sinirimi bozan birsey oldu bu hafta.sali bit arkadasin? Kizinin dogum gunu partisi vardi.cagirdi sagolsun.geliriz dedim bir mani olmazsa.oglumla hazirlandik hediyelerimizi aldik resim vs. Yapti kiza.yasitlar.tam cikacakken saganak yagmur basti.arabada esimdeydi.otobusle gidip baya yurumemiz gerekiyordu.dinmesini bekledik.gec kalacagimi anlayinca msj attim.durum boyle birazda olsa dinince ugramaya calisacam diye.cvp gelmedi.ertesi gun arayip hem kutlayim hem de bulusma ayarlayip hediyesini veriyim dedim ki cvp vermedi aramadi geri ve zaten de salidan beri grip baslamisti.yagmurda cikmamama ragmen kotulestim.normalde takmam.halden anlamayan biri derim ve unuturum ama oglum ne zaman kiza hediyesini vericez dogumgununu kutluycaz deyip duruyor.ne cevap verecegimi sasiriyorum.

Dönmesini bellekten başka Çare yok Benimde Türkiye’de yakın sandığım arkadaşım bir kere aradım dönmedi sonra merak ettim iyimi diye mesaj yaztım iyin çok yoğun çalışıyorum yaztı sen nasılsın bile demediği için birdaha aramadım 2 ay kadar oldu çok nefret ederim böyle bir durumdan bir sorun varsa görüşmek istenmiyorsa açıkça söylenmeli öyle geri dönmemek ergen çoçuklar gibi geliyor

Sağlam dur canım gebelik normalde de kolay değil zaten diyetine de devam et artık bak sen çok kaçamak yaptın demekki yapmamalısın
Evet canim yemis oldugum tatlilarin simdi ceremesini cekiyorum bugúnden sonra hem saatlerime hemde yediklerime dikkat edecem

Hayir tavuguna kis mi dedim de boyle yapti.bende oglumda hevesliydik ama elimizde olmadan gidemedik.tren seferleri bile etkilendi o gun yagmurdan sinyalleri bozuldu rotar yaptilar.karnim burnumda 3.5 yasinda cocukla nereye cikacaktim.semsiye tutsam ayaklarimiz mahvolacakti.rezil olacaktik otobuse kadar.ben cok cesit insan gordum bu hayatta bana dokunmaz artik kolay kolay birsey.ogluma uzuluyorum.arayip bulusacaz hediyesini verecez demistim o gun ona.2de1 sorunca zoruma gidiyor.unutur ins yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…