2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu akşam bende turşu karpuz falan yedim akşamdan beri sanki midem ağzımda bı ara kusucam diye bekledim boğazım sanki sıkılmış gibi baskı var

Evet kargoyla geldi canım,siparişi verdik ertesi gün elimizdeydi baya iyi muhafazalıydı birde yanında tadımlık irmik helvası yollamışlardı :)
Tekrar teşekkürler canım eşim halletmezse ki beyefendi sabancı holding ceosu gşbi çalışıyor bana kalıyor bu işler ben oradan halledeyim kafam rahat alabilirim doğuma yakın

Pentide üçgen üst olan ama aynı zamanda göbeğini kapatan bikini üstü var hamile bikini üstü diye geçiyor zaten istersen bir bak canım

daha sabah yolda gelirken aynı senın bu cümleleri eşime söyledm artık cok zorlanıyorum şimdiden böylese daha bır ay ıkı ay sonra ne yapacagız bilmiyorum ama ben su varkı 37 kadar tabı kısmet olursa calısmayı düşünüyorum inşallah dayanırız

Te rübeli anneler
Bebek suyu akıntıdan nasıl ayrılıyor tamamen saf su mu oluyor
bana cevrem hep derdıkı bebek suyu bırden gelır ılık olur altına yaptın sanarsın .ilk bebekde 38 haftadayım anne diyorum sürekli iç çamasırım ıslak normalın dısında annem kızım su öyle olmaz kayınvalıde yıne öyle benım 32 haftadan berıde suyum az olduğu söylendı amelıyat oldum o arada da hiç kalmamıs suyu bu sefer eczanede peti varmıs bunun ondan alıcam az da gelse fark edılıyormus petteki renk değişince

bende senın gibi olmustum bana anne kayınvalıde ınanmadı bebeğin suyu öyle olmaz zaten 32 haftadan sonra bol sıvı tüket suyu azalmıs dedıler normal doğum yapacak ben kkontrole gidince acil sezerysn ldum kötü bir talıhsızlık oldu neysekı oğlum sağlıklıdıbu sefer pet alıcam takıpde kalıcam

34 ve 35 haftalar bence iyi hazırla kalsın son haftalarda rahat olursun bende öyle yapıcam

cnm ben daha dıyete dört dörtluk baslamadım aslına sabah ballı cıkolatalı kahvaltı yaptım 1 saat sonra 141 cıktı bu normalmı bazen ılk bı saat 106 117 de cıkıyor aksam çok nadır 150 oluyor sence dıyete tam başlamalımıyım

Merhaba, ben hamile mayosu aldım. Epey de pahalı, içim gitti alırken ama ucuzunu bulamamıştım. Bikini üstüne askılı bir bluz giyebilirsin. Bazı iki parçadan oluşan hamile mayoları öyle çünkü. Altı normal bikini altı, üstü askılı body gibi. Tabi sen normal penye giyince nasıl olur bilmiyorum ama idare edilebilir.

Kizlar herkese günaydın. 1 sa sonra kontrol icin doktora gidiyoruz. Bir de süsleme islerini yaptirdigim firma bu sabah kargolamadan bana resim atmış. Bir tek kapi susumuz eksik onu da yapip bugun kargoya vereceklermis. Henuz elime ulasmadi tabiki ama bana gönderilen resimler soyle

Eklentiler

• SmartSelect_20180601-092325_Instagram.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 205
  • SmartSelect_20180601-092338_Instagram.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 201
  • SmartSelect_20180601-092347_Instagram.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 196
1 saat 130 gecmeyecekmis canim dikkat ettigimiz súrece dúzeliyo bal cikolata beyz ekmel bunlar yasak sabah ben 1 yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalik yiyorum

Evetde canım merkezde değilim yoksa aklıma geldi dolanamam bir tek muayeneye giderim ancak
Bir gun muayeneye gittiğinde ugrayin sen hic arabadan inme sana katalog getirsinler cikolatayi da esin yesi siparisini ver. Mesela boyle yapabilirsin. Gida işi kargoda riskli. Kimine denk gelir kimine gelmez. Ya da siparis ver baktin cok kotu geldi son care dedigimi yaparsin artik...

Hayirli ve gúzel haberlerle gel canim sipanida g9r saglikli bir sekilde sorunsuz atlat kontrolûnû insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…