2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Unutur canım olmazsa sevdiği bir arkaşına bir hediye yapın verin hediye vermeye heves etmiş çoçuk

Benim vajinamda var varis bayağı büyük, daha küçükleri kasığımda bayağı bi şekil bozukluğu oluştu. Bebegin gelişimine engelmidir başka riski var mıdır diye doktoruma sorduğumda neyse ki normal doğurmayacaksın demişti. doğum sonrası ne olur geçer mi bilmiyorum ama siğiller sivilceler geçiyor biliyorum. ağda sir falan yaptıysan o da ben yapıyor cildimiz lekelenmeye o kadar müsait ki

Cnm varis dogumdan sonra yuzdé 30 a kadar azaliomus tam gecmezmis dr öyle dedi ağrı yapar ama prblm olusturmaz dedi . Ben niye çıktı onu anlamadim ama ağda yaptrmiorum ztn daha önce lazere gtmistim

İnşallahoğlun unutur bi an önce boşver ya kimseye kafanı takma zaten kendini zor taşıyorsun birde yıpratma başkaları için

Hmm zararsız olması iyimis cnm bnmki de dokununca aciyo geçer dökülür inss

Minik kuzular canım hacı şerifi sen sormuştun sanırım,biz 2 sene önce yeğenim doğduğunda hastaneye gelen misafirlere dağıtmak için yaptırmıştık paketlemeleride çikolataların tadı da gayet iyiydi..yeğenim küvezde kaldı uzun bi süre,daha sonra doktorlara teşekkür etmek içinde yaptırdık yine aynı şekilde memnun kaldık

Ilac neydi losyon falan mi yoksa tablet ilac mi
İlaç tabletti eczacı şaşmıştı kaşıntı için kullanacağını söylediğimde başka bi şikayette kullanılıyor sanırım bulantı için. Bilindik bi ilaç da şimdi aklıma gelmedi hatta doktorum bi sağlık sayfasında başka bi hastasına da önermiş

Ayyy canım çok sağol kargoyla mı ulaştı elinize malum havalar sıcak olacak ya iyice tedirgşn oldum biraz çünkü 3 günü bulur buraya gelmesi

Anneler herkese selam şimdi onumuz yaz malum bayramda denize girmek istiyorum doktoruma danıştım denize girmeni tavsiye ediyorum zaten dedi.normalde ben bikini altına Deniz şortu giyerim şimdi mayo mu alsam yada altına büyük beden şort mu giysem bilemedim ? Göbeğimi pek görünsün istemiyorum ama 2-3 sefer giyeceğim icin en az 100tl de mayoya vermek istemiyorum siz nasıl gireceksiniz ? Yada hamile mayosu alan var mi aramızda ?

Ayyy canım çok sağol kargoyla mı ulaştı elinize malum havalar sıcak olacak ya iyice tedirgşn oldum biraz çünkü 3 günü bulur buraya gelmesi
Evet kargoyla geldi canım,siparişi verdik ertesi gün elimizdeydi baya iyi muhafazalıydı birde yanında tadımlık irmik helvası yollamışlardı :)

Selam. Ne güzel ya tadını çıkar. Şort iyi fikirde göbişlerle nasıl olur bilemedim ben olsam en kolayından paryo bağlardım göğüs altından dizime kadar kapatırdı

Selam. Ne güzel ya tadını çıkar. Şort iyi fikirde göbişlerle nasıl olur bilemedim ben olsam en kolayından paryo bağlardım göğüs altından dizime kadar kapatırdı
Aynen şort mantıklı ama koca göbekle dikkat çekmek istemiyorum açıkta kalsın istemiyorum dediğin gibi pAreo bağlayıp mi girsem nasıl olur ki? Altımada bikini mi giysem? Ay gece gece derdime bak

Aynen şort mantıklı ama koca göbekle dikkat çekmek istemiyorum açıkta kalsın istemiyorum dediğin gibi pAreo bağlayıp mi girsem nasıl olur ki? Altımada bikini mi giysem? Ay gece gece derdime bak
Boşver derdimiz bazen de keyfimizden olsun. 100 lira değilde daha uyguna hamiş bikinisi var dır bence nerdeydi lcwdamıydı gördüm ben de denize gidemem diye hiç dikkat etmedim ya gezebiliyorsan uyguna alırsın değer bence

Canim sen marastasin zaten mado dan falan guzel cikolatani alabilirsin. Ya da illaki cikolata shop vardir marasta. Guzel isimli siparis ver. Kargoda ne olacak derdi cekme bence. Cikolatayi tadina bakip almak daha iyi sanki yanlis miyim

Deniz degilde havuza gitmeyi istiyorum ama 2 ay icin mayo alamayacam.girmemeye karar verdim ben.ama deniz kenari sicak bir yerde yasasaydim dayanamazdim bir yolunu bulurdum herhalde.

Canim sen marastasin zaten mado dan falan guzel cikolatani alabilirsin. Ya da illaki cikolata shop vardir marasta. Guzel isimli siparis ver. Kargoda ne olacak derdi cekme bence. Cikolatayi tadina bakip almak daha iyi sanki yanlis miyim
Evetde canım merkezde değilim yoksa aklıma geldi dolanamam bir tek muayeneye giderim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…