2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım uzaklaşsın gelmesin inşallah hiçbirşey yapmaya gerek kalmadan

Ah canım benim ya inşallah biraz daha dayanır bebişler biz dövünüp duruyoruz da senin yanında hiç yani. O bebişlerde analarının kıymetini bilirler inşallah ne zahmetlerden çektin daha anne olmadan

B

BEn varim bende isalim ama daha tam degilim sanirim yani tuvaleti beklemiyorum daha demir hapindan diye dûsûnúyorum
Geçmiş olsun canım. Ben de sanırım antibiyotikten. Dün dr yazmıştı, biraz önce yan etkilerini okumayı akıl ettim. Diarey vardı. Yarın içmeyeceğim artık,bugünkünü içmiştim.

Seninkidemi gebelikte çıktı cnm yoksa daha önce varmiydi? Bende de tam varisn olduğu kısimda çıkmış ztn agrim vardı bide sacmaspan bi yerde çıkmış
Gebelikten canım. 1 ay falan önce çıktı teker teker. İyi haber kızıma hamileyken de çıkmıştı sonra döküldü gitti. Bunda geri geldi. O zaman iranlı doktora kadar bulmuştum zararsız geçecek dediler öyle de oldu. Dokununca sıkınca acıyor.

Ah canım benim ya inşallah biraz daha dayanır bebişler biz dövünüp duruyoruz da senin yanında hiç yani. O bebişlerde analarının kıymetini bilirler inşallah ne zahmetlerden çektin daha anne olmadan
Bir daha hamile olmak istemiyorum öyle söyliyeyim
11 yıldır bekledim böyle olacakmış hamileliğim analaığımız güzel geçsin en azından sayılı gün bunlar

Bir daha hamile olmak istemiyorum öyle söyliyeyim
11 yıldır bekledim böyle olacakmış hamileliğim analaığımız güzel geçsin en azından sayılı gün bunlar
Çok haklısın canım sen çok mücadele ediyorsun Allah emeğini boşa çıkarmasın oğulların hayati hep aydınlık güzel olsun inşllah

Kolay gelsin canım biraz yorucu olucak senin için ama tatlı bir yorgunluk, boyle sonlara yaklaşdıkca insanı bi sabırsızlık basıyor her şeyi hemen haletmek isdiyor.
Aynen öyle bugün etiketini çıkarıp dürüp kaldırırken bile ağlayasım geldi evde aldığımız eşyalar bazen etrafta oluyor küçücük çorap falan görünce içim gidiyor çok tatlı yorgunluk bu

Ftm41 , canım sen de hastaymışsın geçmiş olsun. Nasıl oldun?
Simdi iyiyim canim yúrûyúse ciktim bu seker beni sinir hastasi etti seker iyi biraz istediklerimi yiyeyim dedim bugyn bas dònmesi migde bulantisi oldu b3n diyeti bozdugumdan oldu diye dûsûnûyorum bikacgún dikkat edecem diyete geri dònûyorum bakalim neolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…