2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son haftalarda seker olcerken kanimin zor durdugunu farketmistim.. dunki kan testimde trombositlerim dusuk cikmis pihtilasmayi trombositler sagliyormus.. Drla da sonuclar hakkinda konusmadik ama endiselendim.. bi kanama olsa cook zor duracak demekki.. varmi baska trombositi dusuk olan doktorunuz bisey dedimi???

Ben acıkınca sendeki şikayetleri görüyorum

Olabilir canim ama ben ilk defa oldugu icin ve sabah carsiya gitmistim bòrek falan uedim mecburen ona bagladigim icin emara girmek istemedim bence soktor nekadar sekerden degil dese bu sekerler bizi mafetti son aylarida hayirlisiyla atlatip bi dogursaktik insallah

Şekerim düzene girdi aslında ben artık hafta bir iki kere ölçüyorum zaten normal şuanda ama anlık yükselip iniyormu onu bilmiyorum
Ben de yarin kontrole gidecem. Malum ramazanda ikramlar davetler ister istemez diyet etkilendi. Aksamlari yukselebiliyor korkuyorum inan ki. Bakalim ne diyecek kilosu suyu normal olursa bir rahat nefes alacam

Bebek sıvısı mı değil mi bakamadık ama dr bu haftalarda normal dedi geliyosa durmaz zaten dedi ben yine turnusollu ped aldım ordan
İnsüline başlıyorum delinmedik bacaklarım vardı kollarda kan sulandırıcı var zaten bacaklara da ael atalım dedik
Diyetisyen liste verdi o programa uyulacak sağ salim bu işi de atlatıcaz inşallah
Allahımmm daha fazla yük verme nolur

Ben de yarin kontrole gidecem. Malum ramazanda ikramlar davetler ister istemez diyet etkilendi. Aksamlari yukselebiliyor korkuyorum inan ki. Bakalim ne diyecek kilosu suyu normal olursa bir rahat nefes alacam
Benimde gecen sali kontrolum vardi canim doktor seker òlçûmlerin iyi bebegin suyu kilosu herseyi iyi gynde 1 aksam tokluk 9lc gyn asirida aclik òlc dedi bende onun rahatligiyla nasil olsa dúsùyo diye yedim yiyemediklerimi diyete geri dònmem lazim

Amin canim valla bende acaba insúlúnmú istesem doktordan diyorum siyete uyuyorum ac kaliyorum uymuyorum seker firliyo neolacak bilmiyorum safliklisiyla bi doguraydik sipalari

Toplu igne basi gibi kabarikliklar ve kasinti bende de var canim. Pupp teshisi koyuldu bana. Sen bu illetten elma sirkesi ile mi kurtuldun. Hazir organik yazan bir sirke mi yoksa kendin mi yaptin. Inan şuan seni öpesim geldi. Ilaci kullaniyorum ben ama azaltiyorum yavas yavas. Azalttikca azar azar o da cikmaya basladi. Sirke careyse suan literature bile gecebilirsin canim

Ilac neydi losyon falan mi yoksa tablet ilac mi

İnşllah normal olur kilodan ziyade suyu normal olsa oda yeter gerçi böyle önde gidince erken Doğum riski olur bugün aklıma geldi benim ilk oğlan 8 aylık doğmuştu ya 47 cm doğmuştu

ben değil de siyah siğil gibi. 3 tane yan yana

Ben de farkettim onu. Bugün kan verdim ama dur bakalım bende nasıl çıkacak

İshalden şikayetlenen kimdi? Bana da bulaştı ne halim var ne keyfim. Bebiş de pasifleşti halsizlik ona da sirayet ediyordur belki de.
Kızlaaarr hepinizi

Geçmiş olsun en iyisi dinlenmek

Benimkiler boynumda hemde minik minik bisürü et beni çıktı çok rahatsız edici hiç güzelde görünmüyor

B
İshalden şikayetlenen kimdi? Bana da bulaştı ne halim var ne keyfim. Bebiş de pasifleşti halsizlik ona da sirayet ediyordur belki de.
Kızlaaarr hepinizi
BEn varim bende isalim ama daha tam degilim sanirim yani tuvaleti beklemiyorum daha demir hapindan diye dûsûnúyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…