2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gúzeller bu siseleri bekadara yaptirdin canim

Bence harcama yapmak istemiyorsaniz, var olan bir bikini giyilebilir. Ben havuza gidiyorum, orada bikini yasak olunca oldukca uygun bi fiyata iki parcali mayo aldim (tankini). Hamilelik icin olan urunler pahali oluyor ben normal ama buyuk beden aldim (zaten gogusler de buyudugu icin sikinti olmadi). Ust parcasi atlet gibi belden acik, su anda sikmiyor, yuzerken zaten acilabiliyor herhangi bir sikinti yasamadim. Alt parcasi da kulot degil de kisacik tayt gibi.

Ben fizikselden cok zihinsel olarak zorlaniyorum, ise konsantre olmak zor oluyor. Hamilelikle, bebek bakimiyla ilgili seyler okumak istiyorum, yuruyus yapmak, yuzmek, eksikler icin alisveris yapmak varken ise mi gidicem gibi...
Burada en gec 35. haftada izne ayrilmak zorunlu ( yani sonuna kadar calisayim, bebek dogduktan sonraya aktarayim deme sansi yok). Basta keske aktarabilseydim diye dusundum ama su anda 35.haftayi iple cekiyorum :)

Merhaba şimdi doktordan geldim 28+5 im bebeğim 39 santim 1100 kilo haftasına göre zayıf mı çünkü kilosun karşısına 27+4 yazıyor yani bir hafta küçük görünüyor moralim bozuldu ya
canım kilosu belki bi 100 gr geride ama boyu baya uzun maşşallah benimki 36 cm di mesela o yüzden bi kilosu çok çıkar bi boyu üzülme hiç

Ay bunlar çok tatlışşş kız ürünleri hep böyle güzel güle güle kullanın sağlıkla gelsin nehir bebek. Güzel haberlerle gel

Sanırım öyle yapıcam buraya kargo gelene kadar çok sıkıntı olur

Cok guzel guzel olmuslar cok begendim saglikla gelsin kuzucuk

Ay bunlar çok tatlışşş kız ürünleri hep böyle güzel güle güle kullanın sağlıkla gelsin nehir bebek. Güzel haberlerle gel
Sagol canim evrt kizlar boyle. Ama erkek urunleri de cok şık dı firmanin. Sana kapi susu ornegi göndermiştim mesela. Onunla konsept sekilde yapilanlar var. Aslinda bi suru parca yapiyorlar da ben sonrasinda kullanmak saklamak zahmetli olur diye bir de abartmamak icin kendi kullanabileceklerimi yaptirdim. Yoksa battaniyesinden tut taki yastigina sepete kadar takim yapiyorlar

Sagol canim. Ilk gun resim cekilirken cici olalim hevesine yaptirdik. Anam 40 ima yakin cocuk doguracam bunda yapmayayim bir dahakine deme sansim da yok. Abartmadan kararinda oldu sanirsam
Hayir abarti hicbirsey yok cok guzeller cok begendim kiz dogurasim hekdi yeniden :)) bende inceleyeyim erkek urunlerini.ben premature korkusundan hicbirsey yaptirmadim giyemeyecek diye ama artik zamani geldi sanirim :)

Ya bu akşam bende turşu karpuz falan yedim akşamdan beri sanki midem ağzımda bı ara kusucam diye bekledim boğazım sanki sıkılmış gibi baskı var
Hemsire bu durumlar icin cok zorda kalirsan ilac alabilirsin dedi ama ben elimden geldigince onlemeye calisiyorum, ya da biraz rahatsizligini cekiyorum ilac kullanmamak icin. Ama dedigim gibi dikkat edersen sorun olmuyor, bogazimda o baskiyi hissedersem, o gun fazla yememeye calisiyorum. Fazla yemeyince mide gaz yapiyor ama yanma fln olmuyor.

Minik kuzular ve diger oglan analari.. sizlere fikir olsun diye bir kac resim atayim

Eklentiler

• SmartSelect_20180601-100018_Instagram.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 166
  • SmartSelect_20180601-095958_Instagram.webp
    41 KB · Görüntüleme: 177
  • SmartSelect_20180601-095937_Instagram.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 166
  • SmartSelect_20180601-095920_Instagram.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 173
  • SmartSelect_20180601-095850_Instagram.webp
    17 KB · Görüntüleme: 174
  • SmartSelect_20180601-095815_Instagram.webp
    17 KB · Görüntüleme: 170
Hayir abarti hicbirsey yok cok guzeller cok begendim kiz dogurasim hekdi yeniden :)) bende inceleyeyim erkek urunlerini.ben premature korkusundan hicbirsey yaptirmadim giyemeyecek diye ama artik zamani geldi sanirim :)
Erkek urunlerinden bazilarini resim attim canim.

Hemen bakayım bende başladım yavaş yavaş artık ama çok beğendim minik kız güle gğle kullansın

Günaydın hayırlı cumalar herkese. Kontrolü olanlara da hayırlı haberler inşallah. Ben de gideceğim kan uyuşmazlığı testinin sonuçlarını alacağım ,bir de kan Demir değerleri yerlerde Gidip poşet poşet ilaçlarımı alıp da geleyim.

Günaydın güzel annişler. Tesettürlü hamişler lohusa takımı olarak neleri tercih ettiniz?
Ben bu konuda biraz şanslıyım tatlım ,bone tekstilin sahibi bizim kirvemiz 2 pijama takımı 2 gecelik 2 sabahlık istedim ama yaz serisi sabahlıklar kısaydı. Denk geldi bir yerde dolaşırken uzun sabahlık buldum onu da aldım. Geceliklerin üzerine uzun sabahlığı alıcam hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…