2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn. Allah razı olsun canım sağol

Günaydın anneler bebeğim en son Ramazan’ın ilk haftası ayakları aşagıda dönmemiş demişti doktor ne zaman döner genelde bir de döndüğünü anlayan oldu mu farkeden
Bende son uc ayda her ultrasona girdigimde bas asagida bilmiyorum ne zaman donuyor ne yapiyor insallah son zamanda bas asagida olur

Amin Allah razı olsun

Kizlar ciktik kontrolden. Kilomuz da boyumuz da suyumuz da haftamizla uyumlu cok sukur. Bayram sonu nst lere baslayacaz. Bu arada doktorum tam dogum zamani tatile cikacak. 29 temmuz 4 agustos arasi tatildeymis. Benim kiz o gunlerde gelirse nasil olacak bilmiyorum. Planli sezeryan olsa 24 temmuz dedi. Ben de ilkini normal dogurdum bu da normal olsun istiyorum dedim. Kismet bakalim ne olacak. Tahlil verdim bol tarafindan ogleden sonra da sonuclarimiz cikacak.

Hepsi çok güzel ama ah o pembişler varya o pembişlerrrr insanın içi gidiyor. Adresi ne bunun canım bende bir bakayım oğlum için. Yurt dışındanda sipariş veriliyormu acaba biliyormusun?
Canim instagramda cicinesil diye bir sayfa yapiyor ama yurt disina sanmiyorum gonderceklerini. Istanbulda kayinvalidenin adresine siparis verirsin o da gelirken getirsin belki boyle olabilir

Maşallah Nehir prensesimee

kız bebek genelde gününü doldurmaz derler
bence 27 temmuz da gelecek ne seni ne doktorunu yormayacak

Çok güzeller çıtı pıtı maşallah , Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin

Gözünaydın canım tahlillerinde iyi çıkar inşllah Doğum da inşllah bebiş dktr gelene kadar durur normal olur

Hepsi çok güzel ama ah o pembişler varya o pembişlerrrr insanın içi gidiyor. Adresi ne bunun canım bende bir bakayım oğlum için. Yurt dışındanda sipariş veriliyormu acaba biliyormusun?
Kuzum onlar erkek diye bizde erkek degiliz :) valla ben nevresim takimi aldim su yesili lohusa setinide kirmizi aldim kollar kupurlu falan :)

Kuzum onlar erkek diye bizde erkek degiliz :) valla ben nevresim takimi aldim su yesili lohusa setinide kirmizi aldim kollar kupurlu falan :)

iyi yapmışsın valla
bende öyle düşünüyorum bebek o zaten illa mavi lacivert olmasına gerek yok
su yeşili ve sarı çok hoş duruyor bence

Gözün aydın canım bizimkilerin gelişi sürpriz olacak bize normal doğum istediğimiz için keyifleri nezaman isterse artık :)

Gözünaydın canım. Kızlar erken doğar diye bişey yok bence çok duydum 40 haftada doğan. Yaza geldi doğumlarımız hep tatil zamanı drlar kaçamak yapacak bizim doğumlarda en büyük korkum benim o

hatta eşine söylettir buradan havale yapamıyoruz sen ödeyiver desin annesine
Hahaha mevlüt şekerlerini öyle yaptım kadın cvp bile vermedi. Begendiğimiz seyi msj la gönderip anne biz oğlunla bunu begendik bundan al dedim ilk adımı attım kadın beklemiyordu galiba dondu kaldı :) ya hastane çıkışı almış resmini attı yok öyle bir çirkin hastane çıkışı hiç sormadan alıyor hiçbirini ne ben nede eşim begenmiyoruz bu seferde esime naz yapıyor ben aldım begenmediniz kırıldım diye kendini acındırıyor. Ya bide çocuk ağustosta doğacak o kışlık hastane çıkışı almış neden böyle aldın diyoruz yazlık gelmemişti bende bunu aldım diyor tam delirtmelik alma diyoruz dinlemiyo bi alem insan. Aldığı herseyi hediyelik yapacam.

senin kv beni benden alıyor ya
madem bişi alıyorsun adam gibi al ya da hiç alma
en azından 2-3 seçenek at sizin istediğinizi alsın
sen dersen yaptırmaz oğlu derse kırmaz oğlunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…