2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım tahlillerinde iyi çıkar inşllah Doğum da inşllah bebiş dktr gelene kadar durur normal olur
Erken olursa da kabulum walla. Soyle 26 temmuz ne guzel olur. Eltim 37+3 de normal dogum yapti. Yatarsam bekler ama hareketli olursam dogabilir diye düşünüyorum. Baktim 29 a kadar dogmadi ben de full yatisa geçerim bekler insallah

Hyrli günler kizlar nasılsinz... Ben ölmüşüm agliyanim yokk haka ayniyim.... En sonunda gidip serum yicem galiba hayatımdaki ilk serum olacak rahatsizlnpda acile gtmem. Vücudum bazi yerleri cok soguk bazi yerleri cok sicak anlamadm gitti gecede de istifra ettmm.

Erken olursa da kabulum walla. Soyle 26 temmuz ne guzel olur. Eltim 37+3 de normal dogum yapti. Yatarsam bekler ama hareketli olursam dogabilir diye düşünüyorum. Baktim 29 a kadar dogmadi ben de full yatisa geçerim bekler insallah
Benimde böyle devam ederse gelişimi temmuz 10 kadar Doğum olur 7 temmuz kuzenimin düğünü var eğer sancım ozaman kadar gelmezse 10 temmux gibi sezaryen yaparım

Maşallah Nehir prensesimee

kız bebek genelde gününü doldurmaz derler
bence 27 temmuz da gelecek ne seni ne doktorunu yormayacak
Ayyy insallah once saglikla gelsin ama bizi yormasa cok iyi olur. Doktorum dedi ki nasil sen bende dogum yapmak istiyorsan ben de 9 ay takip ettigim hastami dogurtmak isterim. 27 temmuz guzelmis kiz tarihe icim ısındı

Maşallah miniğe, senin yerinde olsam bende dr tatili. Yüzünden sezaryen olmazdim olmam, dr bunu teklif etmesi bile hiç hoş olmamış boyle.

Benimde böyle devam ederse gelişimi temmuz 10 kadar Doğum olur 7 temmuz kuzenimin düğünü var eğer sancım ozaman kadar gelmezse 10 temmux gibi sezaryen yaparım
37+0 gibi geliyor sanırım 10 temmuz, biraz daha beklese iyi olmazmı sence? Tabi senin ve dr bileceği şey, sağlıkla doğsun inşallah.

Bende ilk defa oldu karın büyüdükçe mideye baskı yapıyor galiba sabahta kalktım midem bulanıyodu

senin kv beni benden alıyor ya
madem bişi alıyorsun adam gibi al ya da hiç alma
en azından 2-3 seçenek at sizin istediğinizi alsın
sen dersen yaptırmaz oğlu derse kırmaz oğlunu
Eşim böyle alacaksan hiçbirşey alma diyor oda küsüyor canım üzgün numarası yapıyor eşime duygu sömürüsü yapıyor. Eşim gelinini ara onun fikrini al diyor ama dinlemiyor eşime gösteriyor herseyi sen begendiysen alıyorum diyor ama zaten almış evde duruyor :) o beni görmüyor ben yokmuşum gibi davranıyor bende artık öyle yapmaya basladım. Aldığı şeyleride hediyelik dağıtacam çünkü 10 yaşında çocuk için almış hemen büyüyecek diye yada kışlık almış yeni doğan için. Anne ya herseyi o biliyor. Amannn hiç umurum değil artık çokta tınn

kendi kızı olsa yapamazdı öyle de
neyse yaaa
mübarek gün kızmıcam :)

bence de dağıt hediyelik gitsin başka türlü giydirmezsin içine de sinmez grek yok

Ayyy insallah once saglikla gelsin ama bizi yormasa cok iyi olur. Doktorum dedi ki nasil sen bende dogum yapmak istiyorsan ben de 9 ay takip ettigim hastami dogurtmak isterim. 27 temmuz guzelmis kiz tarihe icim ısındı

ilk tarih tahminini sana verdik bakalım tutacak mı

çikolata için bebekcikolatasi.net sitesine de bakabilirsiniz. herkes memnun ve pelit in çikolatası geliyor. orası da düşünülebilir. Yine hacı şerif de gayet iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…