- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #42.661
Soyledim canim. Tum topik seni merak ediyor ve sana dua ediyorlar dedim.Canım ona çok dua ettiğimizi ve hayırlı haberlerini beklediğimizi söyle
Hic kafaya takilacak bir sey degil inan ki. Usg degerleri dogru cikmayabilir ki. Nesrinay da mesela 3200 demisler 3800 dogmustu. Ortalama degeri baz aliyor doktorlar. Range in disina cikmasi istatistiksel olarak mumkun ama zayif bir ihtimal diyeyim sana bir istatistikci olarak. Icin rahat olsun
Ayy Allah yardimcisi olsun saglicakla alsin İnsallah kucağına çok heyecanlııııKizlarwintersun yazmis bana. Hastanede yatiyor suyu gelmeye devam ediyormus. Nst ye bagliymis ama sancisi cikmiyormus. Hafif adet sancilarim var demis. Hayirlisi olsun diyor. Dualarimizi eksik etmeyelim
Canim ben artik takmiyorum aksam tokluk 2 saati òlçtûm 113 cikti bugûn dùzene soktum bòyle devam edecem cimcimem icin gerci hersey yolunda senindr desigin gibi muayenede bi sorun yoktuSekeri cikanlar kalkin 20 dk yürüyün biraz kendinizi heba etmeyin. Bi de ayda bir kere hga1c baktirin. Acaba ne kadar yuksek seyrediyor seker. Eger yuksek degilse bebek de kilo ve su olarak normalse sekeri kafaya takmayin walla. Bugun muhallebi bile yedim ben bu gazi kendime verdikten sonra
Kontrolum iyiydi canim. Ben ramazanda diyeti bozdum diye bu kontrolden korkuyordum. Ya kilosu suyu falan fazla cikarsa diye. Bebek haftasiyla uyumlu suyu iyi. Bi de bir ton tahlil istedim. Neyim var neyim yok bakilsin diye. Tsh D vitamini kalsiyum demir hga1c.. falan onlar da iyi cikti. Iyiyiz cok sukur. Can tasiyoruz kolay degil herseyi kafaya takiyoruz elbetteki. Bunlar da anne olmanin cilveleri... daha dogmadan nasil kendilerine bagimli yapiyorlar degil mi. Kendimizden cok onlari dusunuyoruz.. anne olmadan annenin kiymetini anlamak cok zor. Dusunki senin annen de sana boyleydi.. allahin mucizesi iste. Sen de rahat ol. Usg degerlerini eger doktor hersey normal diyorsa kontrolden cik hic okuma kagidi direk kaldir. Nacizane tavsiye :)Sağol canım valla buna taktım bugün de sanki takılcak başka bisi yokmuş gibi sen napiyorsun nasıldı kontrolün
Sağol canım iyi olacaklar inşallahSoyledim canim. Tum topik seni merak ediyor ve sana dua ediyorlar dedim.
Kontrolum iyiydi canim. Ben ramazanda diyeti bozdum diye bu kontrolden korkuyordum. Ya kilosu suyu falan fazla cikarsa diye. Bebek haftasiyla uyumlu suyu iyi. Bi de bir ton tahlil istedim. Neyim var neyim yok bakilsin diye. Tsh D vitamini kalsiyum demir hga1c.. falan onlar da iyi cikti. Iyiyiz cok sukur. Can tasiyoruz kolay degil herseyi kafaya takiyoruz elbetteki. Bunlar da anne olmanin cilveleri... daha dogmadan nasil kendilerine bagimli yapiyorlar degil mi. Kendimizden cok onlari dusunuyoruz.. anne olmadan annenin kiymetini anlamak cok zor. Dusunki senin annen de sana boyleydi.. allahin mucizesi iste. Sen de rahat ol. Usg degerlerini eger doktor hersey normal diyorsa kontrolden cik hic okuma kagidi direk kaldir. Nacizane tavsiye :)
Evet canim fethi beye devam ediyorum. Temennim dogumu da yapabilmek. Dogum a denk gelebilecek tarihlerden 5 gununde tatilde olacakmis. Bakalim o zamana ne olacak.Çok şükür sevindim adına fethi beylemi devam ediyorsun hala? Cidden annemin değerini çok iyi anladım anne olmak çok büyük bir sorumluluk daha doğmadan bu şekildeyiz dediğin gibi sürekli bir endişe tedirginlik sağlıklı olsunlar hayırlı ömürler versin allah hepsine zaman yaklaştıkça iyice stres artıyor birde
Kacinci haftada dogum yaptiniz pekibende senın gibi olmustum bana anne kayınvalıde ınanmadı bebeğin suyu öyle olmaz zaten 32 haftadan sonra bol sıvı tüket suyu azalmıs dedıler normal doğum yapacak ben kkontrole gidince acil sezerysn ldum kötü bir talıhsızlık oldu neysekı oğlum sağlıklıdıbu sefer pet alıcam takıpde kalıcam
Sağol canımİyi gunlerde kullansin cnm
Kız onun için demedim genel konuştum agustosa kadar herkesin doğurmasını sezeryanda olsa bekleyemicem galiba dedim bugünki yaşadığım stresten dolayı. Allah seni varyaaaKız ne alaka büyük ihtimal oda sezaryen olacak sadece iğnenin etkisi için bekliyorlar canım hem tüp bebek hem de ikiz olunca kolay kolay normal doğum olmaz onun
Aynen canım valla bende öyleyim. Biz çok iyi bir gurubuz accık gevezeyiz ama olsun :)Surada yaklaşık 6 aydır resmen sinerji oluşturmuşuz haberimiz yok, sanki gerçek hayatta tanıdığım bir arkadaşım doğum yapıyor gibi haberi aldığımdan beri yerimde duramiyorum aklım hepwintersun 'da Rabbim hayırlısıyla onu ve bebeklerini korusun
Yok daha bekliyorlar hemşireler kontrol ediyor canım. Yarın öğlene kadar dayanır bebişler inşallah
Hahaha bugunki şeker strestendi bende kek yapmıştım kocama ona saldırdım domates salata çerez yemek ne bulduysam yedim evin içinde koridorda volta attım ama bugun gitti artıkSekeri cikanlar kalkin 20 dk yürüyün biraz kendinizi heba etmeyin. Bi de ayda bir kere hga1c baktirin. Acaba ne kadar yuksek seyrediyor seker. Eger yuksek degilse bebek de kilo ve su olarak normalse sekeri kafaya takmayin walla. Bugun muhallebi bile yedim ben bu gazi kendime verdikten sonra
Kalpimiz dualarımız seninle oğluşlarına inşllah sağlıkla doğacaklar Allah yar ve yardımcın olsun inşllahSelam kızlar
Hepşnizi endişeye düşürdüm biliyorum dualarınız için Allah razı olsun
Suyum gelmeye devam ediyor ama sancım şuan hiç yok
Nst de çıkmadı kalp atışları iyi
İğnenin etki etmesi için yarın saat 4 e kadar bekliycez sanırım daha büyük bir sorun olmazsa
Ama herşey iyi gitmeye devam ederse de dr doğuma kadar burdasın dedi
İğne geliştiriciyi vurmata geç mi kaldım dedim hayır vursaydım 10-12 günde etkisi azalmaya başlayacaktı ve senin şekerin var dedi vurduğumuz geliştirici tavan yaptıracak dedi hakikaten 2 saatte 2 ye katladı
Biraz önce ağrı hissettim hemşireye sordum alttan muayene edeyim dedi istemedim serklaja zarar veriri bişey olmasın diye tırstım alakası yok aslında ama işte geçti neyse ki
Her zaman buraya yazamayabilirim @Nesrinay86 @rofleli_kedi ye elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Allah gücünü artırsın canım bozma moralini şakın dualarımız seninleSelam kızlar
Hepşnizi endişeye düşürdüm biliyorum dualarınız için Allah razı olsun
Suyum gelmeye devam ediyor ama sancım şuan hiç yok
Nst de çıkmadı kalp atışları iyi
İğnenin etki etmesi için yarın saat 4 e kadar bekliycez sanırım daha büyük bir sorun olmazsa
Ama herşey iyi gitmeye devam ederse de dr doğuma kadar burdasın dedi
İğne geliştiriciyi vurmata geç mi kaldım dedim hayır vursaydım 10-12 günde etkisi azalmaya başlayacaktı ve senin şekerin var dedi vurduğumuz geliştirici tavan yaptıracak dedi hakikaten 2 saatte 2 ye katladı
Biraz önce ağrı hissettim hemşireye sordum alttan muayene edeyim dedi istemedim serklaja zarar veriri bişey olmasın diye tırstım alakası yok aslında ama işte geçti neyse ki
Her zaman buraya yazamayabilirim @Nesrinay86 @rofleli_kedi ye elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?