2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde 30 li haftalardan sonra olduğunu biliyordum ama tam net hatırlayamıyorum ama sıkıntı olanlarda doktor öncesinde de nstye alabiliyor bi hekimine danış canım istersen
Doktor bilgilendirir düşünüyorumm. Allahim ya bn bu nstye n zmn gircen die hep hayal kurardm rabbime sukur bir kac hafta snra bnde grcem.ins. 4 yil snra glen böcugum bnm.

Doktor bilgilendirir düşünüyorumm. Allahim ya bn bu nstye n zmn gircen die hep hayal kurardm rabbime sukur bir kac hafta snra bnde grcem.ins. 4 yil snra glen böcugum bnm.
Canım bnm allahım daha salim kucağına almayida nasip etsin inşallah yirim bn o bocukleri :) bnde heyecanliyim nst için :)

Özelemi gidiyorsun canım? Acaba devletteki gibi doktor rutin gönderiyormu nst ye ve ayrı ücretlimidir? Ben de onu meeak ediyorum.

Özelemi gidiyorsun canım? Acaba devletteki gibi doktor rutin gönderiyormu nst ye ve ayrı ücretlimidir? Ben de onu meeak ediyorum.
Yok cnm devlete gidiyorum doktorum askeri hastane doktorj cok memnunum.. ozel yerlerde de calismis. Tek dilegim bn dogum yapana kadar gitmemesi. İyi doktorları devkette pek tutmuyorlar..

3 Doğum yaptım ama hiçbirinde bu kadar stres yapmadım, canım benim Allah yardımcın olsun inşallah , sağlıkla sıhhatle kucağında bebeciklerinle çıkıp evine gideceksin . Arkadaşım da doğum yaptı, ikiz kızları var biri 1700 diğeri 1800 doğdu, 1 saat küvezde kaldılar şimdi karşı dairemde meme emmeye çalışıyorlar Hayırlı haberlerin için dua ediyorum sürekli

Seni öpesim varr. Küvezde kalmamışlar değilmi? Haftasını biliyormusun acaba?
Ben kendim de 1800 doğmuşum küvez falan olmamış, gece annem doğurmuş, sabah hemşire memeye aldırmış anneme kızarak. Annem korkuyormuş emzirmeye nefesim kesilecek diye. Tamam yavaş emmişim, geç emmişim emerken yorulup uyuyormuşum iki dk da uyandırıyormuş annem tekrar emziriyormuş ama küvezsiz biberonsuz anne sütüyle büyümüşüm işte

33. Hafta doldu sezaryen oldu gelişimleri durmuş. 1 saat küvezde kalıp anne yanına geldiler. Normal sürede eve çıktılar. Küçük oldukları için meme emerken yorulup uyuyakalıyorlar. Sonra da enjektörle sütünü veriyor. Sürekli bu döngü ile gidiyorlar maşallah toparlanıyorlar. Bugün 10 gün oldu. Düşün sarılık bile olmadılar maşallah. Rabbim izin verirse herşey olur. Dua edelim birbirimiz için inşallah.

Ne güzel ya. Umut dolu mutluluk dolu. Zaten böyle bebeler çabuk toparlanıyorlar. Yine kendimi örnek vereyim 1 yaş fotoğrafım var, çenemin altında etten ikinci çene var nerdeyse , totomda buğum buğum etler... Tombalak olmuşum bir yılda. Ama işte uzun süreli prematüre durumundan çekiniyor insan. İnşallah hepimiz bebeğimiz kucağımızda gelelim evimize.

Arkadaşlarım bişey sorcam bebek hareketlerini sayıyormusunuz? günde 10 defamı yoksa 2 saatte 10 defamı hareket etmesi gerekiyor?

Anne karnında duracağı süreyi anne memesinde geçirecekler öyle düşünmek lazım sağlık problemi olmadıktan sonra bunlara şükür emip uyuyorlar sonuçta. Ağlamayı bile bilmiyor ki kuzucuklarmık mık diyip yine uyuyakalıyorlar.

Naçizane tavsiyem sadaka belayı önler bu ay da en hayırlı ay. Bebeklerimize sağlığımıza niyetlenip bu ay hayrımızı yapmak lazım. Bir de dua etmek lazım.Gerisi Mevlama kalmış artık. Rabbim bizi büyük imtihanlardan korusun inşallah.

Amin canım amin

Amin canım.

Kızlar herkes benim gşbi 15 dkda bir wcye gidiyor mu ay kafayı yicem az kaldı zaten zor yatıp kalkıyorum çiş meselesi sinirlerimi zıplattı klozeti sevmiyorum alaturka da zorluyor beni ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…