2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok bilgim yok ama nerde yasıyordun? Anladığım kadarıyla normal ultrason cihazına girmemişsin sadece kalp atışını dinlediğimiz cihazla
Bakmışlar benimde evde var oyle bir cihaz ve sesi yakalamak zor oluyor duruş pozisyonuna göre. Sonuç olarak kalp atımını duyduğun icin tamamen rahatlayabilrisin, cok enteresan geldi bana da hatta biraz gülümsedim, senin bebisin sana yaptığı ufak salalar gibi düşün ilerde hatırlayacağın hatta benim bile unutmayacağım birşey oldu. Rahat ol
Canim doktor da zaten gerekli şeyi açıklamış ;-)

Rutin testlerde benim dr hep bakiyor canim simdiye kadar 2 kez bakildi hatta sekerinde sinirda neden bakmiyor ki
açlık normal çıkmış zaten değerlerin iyi dedi gerek yok dedi sonra açlık tokluk verdim ayrı ayrı. Önemsemedi yanı doktor bilmiyorum ki canim ya başka bi doktora gidip bi ara tekrar şansımı denemek isriyirum ama Eşimde niye kurcalıyorsun habire diyor kendi kendine

Bi sorun yoktur canim insallah bebisin pozisyonundandir o bazen nstye baglayincada hatta ebeler diyor ki olmuyor git tatli biseyler ye yarim saat sonra gel diyorlar usg ile bakmadiysa korkma hareketlerine bak sen gecmis olsun

Normalde de drlar can atar sunada bakalim bhnada bakaljm diye ama dra guveniyorsan sorun yapma yada cok sıkıntı edeceksen saglik ocagindan iste

Amerikadayim canim. Hic bir kontrolumde boyle bisey yasadim, cok ilginc oldu ve merakta kaldim acikcasi. O an soramadim detayli olayin sokuyla. Cok nazli bir kizim olacak galiba, sirtimda napiyosa artik

Normalde de drlar can atar sunada bakalim bhnada bakaljm diye ama dra guveniyorsan sorun yapma yada cok sıkıntı edeceksen saglik ocagindan iste
Yanı tanıdığım doktor değil dahiliye doktoru ve ilk gittim devlet hastanesinde.
Bu arada wintersun da haber varmi canim ya ? Durumu.ne acaba aklımda hep

Bi sorun yoktur canim insallah bebisin pozisyonundandir o bazen nstye baglayincada hatta ebeler diyor ki olmuyor git tatli biseyler ye yarim saat sonra gel diyorlar usg ile bakmadiysa korkma hareketlerine bak sen gecmis olsun

Sagol canim bende tatli yiyorum bisiyler yapiorum one gelsin diye bakalim yaramaz napicak.

Düzensiz olsada bu hastlarda kasılma olmasını doktorlar pek sevmiyor canım çünkü her kasılma rahim ağzı boyunu kısaltıyor ben aynı şeyi yaşadım kızlar toplanıyor sandım meğerse hepsi kasılmaymış kasılma anımda harekette ediyorlar ayrıca o nedenle bu gibi durumları doktorla hemen paylaşmak gerek biz ilaçlara başladık tamamen olmasada kasılmalar azaldı ve hafifledi

Ya ne gerek var ki böyle el cihazlarına. Resmen sendrom yaşamışsın. Direk sok 5 sanıyede öğren ultrasonda herşeyi. Saçmalık yani direk ultrasona sokmalaları

İkiz oldugu icin ve rahim agzi boyunda kisalma gozlemledigi icin riskli görmüş olabilir ancak benim doktorun bu sekilde acikliyor olayi artik 30 lu haftalardayiz kasilma olmasi normal diyor ama tabi sikligi sekli devam suresi cok onemli. Kasilma icin verilen ilaclar tam olarak malesef kesmiyor zaten ancak kontrol altina aliyor. Benim 21. Haftada kasilma olunca rahim agzi acildi istenmeyen haftalar o haftalar oluyor cok erken bir dönem cunku.

Ya ne gerek var ki böyle el cihazlarına. Resmen sendrom yaşamışsın. Direk sok 5 sanıyede öğren ultrasonda herşeyi. Saçmalık yani direk ultrasona sokmalaları

Ah sorma, buna ek olarak , cocuk ne yapior ne ediyo kac kilo haftayla uyumlumu buyukmu kucukmu hic bilgimiz yok.

Ne kdar saçma bu. Sürekli ultrasona girmek evet yanlış ama belli zamanlarda da sokmaları lazım.

3kere aliyorlar, 12.hafta, 20.hafta ve 36.hafta.
Bunun haricinde ki kontrollerde kalp atisini dinleniyor o kadar. Bir problem olursa gel diyolar sadece, problem hissedersen aliyorlar usg ye. Hani allah muhafaza kanama olcak, su gelicek bebek hareket etmicek felan ondan sonra usg. Tabi gec kalinmazsa

canım ben inatla emzirdim ama sütüm 5. gün akşama doğru geldi çocuğum sarılık oldu mecbur verdik aralarda emmeyi bırakıp tam doymucağı şekilde
Sarılık konusı ayrı bişey oğlumda da vardı ama azdı ama iki ay sapsarıydı çocuk mamada içtiği halde geçmedi her dr ayrı konuşuyor ama bu kez kendi bildiğimi yapıcam ben. Yok doymuyor ondan sarılık doymazsa geçmez vs... 3gün de geldi benim sütümde inşallah bu kez daha erken gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…