2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dualarimiz seninle Rabbim yardimciniz olsun..güzel seyler düşün güzel olsun.moralini bozma..Rabbim meleklerini ve seni korusun.

Bnm bebek bir hafta icinde iki kere dönmüştü. Bnde dönmüş die sevnmistm kursagmda bıraktı. :) Smdi ayak aşağıda basi yukarda. İki hafta snra randevum var ins donmus olur
Slm bebek gercek anlamda dondu dememiz icin basinin kanala girmis olmasi gerekir (ingilizce engaged oluyor diyorlar.turkce tam ceviremedim)ve sonra cikmasi cok zor olur zaten.dogum yaklastikca da asagi iner.32deyim hala 4 donuyor benimki.
Sabirsiz61 cok buyuk gecmis olsun.Allah babanizi size bagislamis.
wintersun guclu dur lutfen.hersey sizin icin iyi olacak ins.hepimiz dualarla yaninizdayiz.

Özelemi gidiyorsun canım? Acaba devletteki gibi doktor rutin gönderiyormu nst ye ve ayrı ücretlimidir? Ben de onu meeak ediyorum.
Devlette ucretsiz muayeneden once girip sonra doktora grafigi gosteriyorsun daha girmedim ama etrafimfaki hastalardan gordugum bu bana 32 haftadan sonra alcaz dedi bende bir hafta sonra gircem heralde

Canım Allah yar ve yardimcin olsun Insallah en hayırlı şekilde bebeklerini kucağına alırsın

Kızlar herkes benim gşbi 15 dkda bir wcye gidiyor mu ay kafayı yicem az kaldı zaten zor yatıp kalkıyorum çiş meselesi sinirlerimi zıplattı klozeti sevmiyorum alaturka da zorluyor beni ne yapıcam bilmiyorum
Ben varim eger geldigi anda gitmezsem altina kacircak kadarda sıkısıyorum

Devlette ucretsiz muayeneden once girip sonra doktora grafigi gosteriyorsun daha girmedim ama etrafimfaki hastalardan gordugum bu bana 32 haftadan sonra alcaz dedi bende bir hafta sonra gircem heralde
Devlete gitmeyi bıraktım ben canım. Acabs gitsemmi randevu alıp?

canım ben inatla emzirdim ama sütüm 5. gün akşama doğru geldi çocuğum sarılık oldu mecbur verdik aralarda emmeyi bırakıp tam doymucağı şekilde

Kizlar dun basima gelen olayi anlatmak istiyorum ve size bir sorum var.
Gelen rutin hastane kontrolum vardi. Doktor acil bir yere gittiginden hemsiresi geldi odaya. ( usa de hastalar ozel odalarda oluyor doktor odaya geliyor.)
Rutin olaylari yaptiktan sonra sira kalp atisi dinlemeye geldi uzandim, elinde benim de eve aldigim kalp dinleme cihazi var, hemsire sagdan basladi ses yok, sol taraf ses yok, alttan ses yok, 10boyunca karnimda dolandik ses yok. Ben soka girdim kasildim kaldim sakin ol diyor tekrar jelliyor dolasiyor karnimda ses yok ama. O sirada doktor geldi , durumu izah etti hemsire, sonra doktor basladi cihazla bakmaya 5 dk boyunca dolasti bulamadi, ben kasildim durdum oyle, en son dediki sol tarafina don gele alamazsak ultrasona gondercem, ben sola yattim tum vucut, kalp atisini sukur olsun aldik ama bilin bakalim nerden SIRTIM dan, bildiginiz bobreklerim bulundugu hizadan aldik, ben sesi duymamla agladim tabiki, rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin, o an anladim evladini bu evrelerde sebebsizce kaybedenlerin acisini. Gercekten cok zormus hemde cok zor.
Sonra doktor okey dedi bazen butarafta olabiliyorlar dedi.
Internette yaptigim arastirmalar olsun, bildigim insanlar olsun durumu anlattim, herkez ilk defa boyle birsey duyuyoruz diyolar. Benim simdi kafamda dogal olarak turlu turlu seyler dolaniyor. Size sorum, hic duydunuz mu bebegin boyle bir konumlanmasini, kalp atisinin arkadan alinmasini.?

Canim ben artik takmiyorum aksam tokluk 2 saati òlçtûm 113 cikti bugûn dùzene soktum bòyle devam edecem cimcimem icin gerci hersey yolunda senindr desigin gibi muayenede bi sorun yoktu
E Egepam ben o testi geçen ay yaptırmak istedim doktor yapmadi şeker hastaları icin yapılır derdi 3 aylık şeker ortalaması veren tahlil degilmi o? Benim sinir da cikmisti diye kontrol amaçlı yaptırmak istedim yapmadi açlık tokluk verdim sonrada. Suan ölçmüyorum hic.

Rutin testlerde benim dr hep bakiyor canim simdiye kadar 2 kez bakildi hatta sekerinde sinirda neden bakmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…