Kizlar dun basima gelen olayi anlatmak istiyorum ve size bir sorum var.
Gelen rutin hastane kontrolum vardi. Doktor acil bir yere gittiginden hemsiresi geldi odaya. ( usa de hastalar ozel odalarda oluyor doktor odaya geliyor.)
Rutin olaylari yaptiktan sonra sira kalp atisi dinlemeye geldi uzandim, elinde benim de eve aldigim kalp dinleme cihazi var, hemsire sagdan basladi ses yok, sol taraf ses yok, alttan ses yok, 10boyunca karnimda dolandik ses yok. Ben soka girdim kasildim kaldim sakin ol diyor tekrar jelliyor dolasiyor karnimda ses yok ama. O sirada doktor geldi , durumu izah etti hemsire, sonra doktor basladi cihazla bakmaya 5 dk boyunca dolasti bulamadi, ben kasildim durdum oyle, en son dediki sol tarafina don gele alamazsak ultrasona gondercem, ben sola yattim tum vucut, kalp atisini sukur olsun aldik ama bilin bakalim nerden SIRTIM dan, bildiginiz bobreklerim bulundugu hizadan aldik, ben sesi duymamla agladim tabiki, rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin, o an anladim evladini bu evrelerde sebebsizce kaybedenlerin acisini. Gercekten cok zormus hemde cok zor.
Sonra doktor okey dedi bazen butarafta olabiliyorlar dedi.
Internette yaptigim arastirmalar olsun, bildigim insanlar olsun durumu anlattim, herkez ilk defa boyle birsey duyuyoruz diyolar. Benim simdi kafamda dogal olarak turlu turlu seyler dolaniyor. Size sorum, hic duydunuz mu bebegin boyle bir konumlanmasini, kalp atisinin arkadan alinmasini.?