2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy az kaldı benim takmama zaten oğlumda bebek gelmeye yakın huy değiştirdi iyice kafayı yicem
Senin ki kaç yaşındaydı canim ? Benim 4 yasında oğlum var cok huysuz ağlamaklı ve inatci oldu hic söz dinletemiyorum huyu değişti resmen, allahtan kardeş konusunda istekli ama
Doğunca nasıl olcak bakalım

Kuzum benim kasılmadan dolayı kısalma olmuş zaten ben hiç doktoruma karnım böyle şöyle oluyo demedim sadece göbişin bi fotosunu çekmiştim onu gösterdim böyle kızlar yukarı çıkıyor diye hemen nts istedi meğer bende kasılma bayadır varmış ama yeni anladık,30 haftada erken daha 40 a 10 hafta var birde tekizse eğer atlamasın yaşayanlar en azından ben tesadüfen yakaladım onlar bilinçli yaklaşsınlar,ben pek evham yapamıyorumda rahatlık var bende o yüzden hiiç dememiştim doktoruma

Senin ki kaç yaşındaydı canim ? Benim 4 yasında oğlum var cok huysuz ağlamaklı ve inatci oldu hic söz dinletemiyorum huyu değişti resmen, allahtan kardeş konusunda istekli ama
Doğunca nasıl olcak bakalım
2.5 yaşında eylülde 3 yaşında olacak kardeş falanda anlamıyor bilmiyor sözlü olarak karnımı gösterip söylüyorum kardeşim diyor bebek diyor karnımı öpüyor ama doğunca çok değişir gibi çok kıskanç çünkü babasını kıskanıyor banada yeni düşkün olmaya başladı bebek gelirde kucağımdan inmezse babasıda az bi seveyim dese işimiz var bizim ne yapsak bilmiyorum bu konuda

Benim oğlum da cok kıskanç Babasını da kıskanıyor Benide ama baştan beri bana daha düşkün hic ayrı kalmadık işi biraktim Doğum sonrası donmedim vs bizimde isimiz zor gibi anlıyor kardeşi olacağını biliyor ama Doğduktan sonra çoğul çocuk sorun yapıyor ben zarar vermesin yeter diyorum idare edicez artık her fırsatta onunla ilgilenicez.. daha Küçük olsalardi daha zordu bence. Seninde 3 u doldurcakmis kucak bebeği değiller artık.

Herkeslere selamlar, ben bikac haftadir giremiyorum okuyamiyorum umarim herkes iyidir
Esim ameliyat oldu bi yandan is yogunlugu mesai derken girmeye okumaya hic firsatim olmuyor
Su dogum iznine bi çıksaydım
wintersun hastanedeymis galiba son sayfalarda okudum
Sagsaglim kucagina alirsin insallah canim bebeklerini icini ferah tut allah yardimcin olsun

Seker hastalari veya gizli seker suphesi olanlar icin yapiliyor canim. Ben de diyet yapmadığım ya da bozdugum zamanlarda sekerim hep yuksek mi seyretti onu anlamak icin istedim. Doktorum da ayni seyi soyledi seker hastalarinda bakilir diye ama madem istiyorsun yapalim dedi. Benim de icim rahat etti. Hamileler icin de belli bir siniri var cunki hga1c degerinin. Ben ozele gidiyorum tahlil demek para demek o yuzden cok zorluk cikarmadi

Merhaba tecrübeli annelere bir sorum var. Doğumda fotoğraf için lohusa geceliğini sabahlıklı almak mı iyi olur yoksa sadece gecelik de olur mu. Doğum ağustosta olacak. Resimde sabahlık saçma mı olur. Cevaplarsanız sevinirim

Benim de doktorum düzenli olarak bakıyor ama ailede şeker var bence o yüzden ki, yüklemede de şeker çıktı zaten diyet yapıyorum.

evet canım sen kendin en güzeline karar ver zaten sarılığı anne sütü daha iyi geçiriyormuş mama onun kadar etkili değil

Ay 3 yaş sendromu var bide o felaket inşllah rahat geçer ben büyük oğlanı hatırladıkça yatıp kalkıp dua ediyorum uysal bir çoçuğum bebeğim olsun diye

Dün bende ütülerin çoğunu yaptım kızlar az biraz kaldı onuda bugün yapıcam bide çorapları kontrol Edicem ip varsa kesicem biliyorsunuzdur belki ama ben hatırlatayım iplerini kesmek gerekiyor parmaklarına dolanıp allah korusun tehlikeli oluyormuş

canım sen çekiniceğin fotoların mahremiyetine göre düşün bu konuyu mesela lohusa pijamaları ince oluyo hatlar ortaya çıkıyo illa iç çamaşırı da az çok belli oluyo kendi aranızda bakılcak bi hatıra tek kat pijama gecelikle olur ama herkesle paylaşcaksan sabahlığını da üstüne geçirsen daha şık olur bence

Gözünaydın cnaım benim maşallah kuzuya 37 kadarmı çalışıcaksın

aaa hiç aklıma gelmeyen duymadığım bişeydi canım ben de hemen kontrol edeyim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…