2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ablamın oğlu 2 yi yeni doldurdu, ablam emzırmeyi yeni burakdı ama memeyi seven bir cocukdu, diyorki artık meme kardesin, oda hayır biri benim biri kardesin diyor, benim kız ama daha kardeş falan anlamıyor nasıl olucak acaba.

O değilde her doğumda böyle stresten mutfagi alt ust edip yerlerse sona kalanlar doguma yuvarlanarak gidecek benden soylemesi
Bende oyle dusunuyorum bide konusanlarin seker problemi var ama masallah stresten mutfagi supurduler. Eslerini tembihlemek lazim mutfagin kapisini kitlesin diye dogumlarda

Kızlar ya bişey sorcam, arkadaşlarım bir kaç ay önce bana hediye 10lu hastane çıkışı almışlardı. Üzerinde 3 ay 62 cm yazıyor. Bir de kendim aldım oda 56 cm içinmiş. En azından 56 cnm olanı kullanamaz mıyım hastanede? Hastane için 10 luk set olamadı gitti elimde.

Bende oyle dusunuyorum bide konusanlarin seker problemi var ama masallah stresten mutfagi supurduler. Eslerini tembihlemek lazim mutfagin kapisini kitlesin diye dogumlarda
Kiz adamlarida yer bunlar kesin adamlarin gözü korkmustur tembih membih ise yaramaz :)))

Canım bebekler doğunca aşağı yukarı 50 cm oluyor zaten senin aldığın olur bebeğe neye göre olmaz diyosun

0-3 ay Hastanede çıkışları yenidoğan 56 cm oluyor diye hatırlıyorum .3 ay olan yenidoğana büyük oluyor.

Tatlım bebek eve gelipte gitmeyeceğini ablayınca ki tepkisine göre etki gösterecez artık bende bilmiyorum artık gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…