2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beynim döndü yaa sorma evet 50 cnm Yenidoğanlar illa öyle bişey mi almam lazım diye takıldı aklıma. Birde üstünde 2 ay yazıyor iyice döndü kafam
Zaten bebeklerin yeni doğan kıyafeti bol oluyır ister istemez canım ama sen yine kendi aldıpın 56 cm olan hastane çıkışını al yanına. Bu arada belki uzun boylu bi bebeğin olur

Beynim döndü yaa sorma evet 50 cnm Yenidoğanlar illa öyle bişey mi almam lazım diye takıldı aklıma. Birde üstünde 2 ay yazıyor iyice döndü kafam
Benim kizim 48cm dogdu 56 cm tulum icindeydi. Diger 10 lu buyuk olur. 56 dan daha ufagida pek giydirme firsatin olmaz zaten ideal o.

Oy oy küvözdeler mi hala ne kadar kalırlarmış acaba ilk kez ayağa kalkmıştır sonunda canım benim ya
Evet canım. Ayağa kalkmış, duş almıştır şimdi. Bir kaç saattir uyuyor herhalde yazmıyor. Bebekleri annelerinin sesini duyunca ikisi de gülmüş. Bunu sans yazarken bile yine gözyaşım akıyor. Varmı böyle bir his, duygu , bağlılık?!

Ben TEK’im de kimse bana durda demedi ama bugün yemiycem kesin yani inşllah hayırlısıyla ümit ediyorum ki yemiucem
Ben dún yemedim hicbisey gece yatarken òlctúm sekerimi 97 dúsmústû sabah kalktim acligi bi òlctúm 108 bu seker sitreslede yúkseliyo kesin ister ye ister yeme diyeti falan bozacam olan olacak

Allahım allahım irem ablanın nazlı bebekleri 11 yıllık hasretleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…