2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bende okurken ağlayacağım isimleri ne oldu acaba ??

Kizlar birsey sorucam bbenim ufaklik sol tarafimda gobek bolgemde enine yatiyor sanirim :) ama soyle birdey var benim marnim boyle solda sivir olmuyor ama icten orada oldugunu hissettiriyor sadece solda oluyor ama son 3 gundur gunde 4 5 defa duzensiz oluyor sizde bu kasilmami dr gideyimmi

Ağrısızsa sıkıntı yok canım. Sağa sola pozisyon değiştirince geçiyorsa normal

O
H Hunili Anne canım bi tane de bayramda doğurucaklar listesi alabilir miyiz senden ben kendimden baya bi şüpheliyim o konuda
O degilde ben kendimden suphelkyim bayram sonrasi 15 gune kadar ev tasiyorumm toppla yerlestir pesinr antalyaya gidicez dedim bebisin cantasini hazir edeyim de yanimda gotureyim

O

O degilde ben kendimden suphelkyim bayram sonrasi 15 gune kadar ev tasiyorumm toppla yerlestir pesinr antalyaya gidicez dedim bebisin cantasini hazir edeyim de yanimda gotureyim
Canim malatyaya geldiginde arastirma hast giros yaptir Allah korusun erken dogum riski falan olur yoksa almiyorlar

Canim oglum 54cm dogdu.tulumu newborndu zayifti diye yine buyuk duruyordu ve ilk dogduklarinda duz durmuyorlar zaten.topluyorlar bacaklarini aliskanliktan.
Sağolun yaa tecrübesiz olunca beynim döndü santimlerden. Etrafımda da öyle yakın tarih bebekli birisi Yok, yada ben ilgisizdim belki. İyi ki varsınız hepinizzzz

Doğum öncesi tatil planı olan varmı arkadaşlar? Benim sorunsuz bi hamileliğim var ama yinede korkuyorum . 8 saat git gel yapacağız eğer olursa . 33 haftalık olacağız ozaman. Git dermisiniz yada siz gidermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…