2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu örtüden yaptırcam canım çantamla böyle uygun olur heralde yeter artık zaten nekadsr kullanacak
Bence gayet güzel canım oturmaya başlayınca zaten zor tutarız içinde pusetten çok oto koltuğu lazım olur. Bizim puset vardı ama çok derin ve dandik bi ürün ilk zamanlar hiç kullanamadık arabaylada mecbur lazım olan bişey oğlumda var daha ilk bebiş küçükken yenidoğana uygun olsun diye kafaya koymuştum böyle bi ürünü ben. Bu arada isofixi var mı sizin pusetin

Neden ciğer geliştirici yapılacak canım? İnşllah güzel geçer kontrolünüz. Ne bileyim öyle dedi gardımı düşürdü. Baya yırtılmalar oluyormuş ama dikiş oluyormuş vs ne bileyim anlamadım gitti.

Edirnelimisin canım ?

Nesrinay86 canım büyük geçmiş olsun umarım atlatmışsındır.

Kızlar bende dün akşam 10 dan sonra başlayan kaşıntıyla sabahı ettim herifide uyutmadım ama. E yaptıysak kar etmedi şu saat oldu geçmedi uyutmadıda.
Karaciğer enzimlerim iyi çıktı safra asitleri testim hala gelmemiş ankarada yapılıyormuş,buz jel aldırttım eşime akşam denicem umarım iyi gelir kaşıntıya

Bilmiyorum ki canım annem almış Türkiye de resmini gördüm sadece

Simdi her dogumda yirtilma olmuyor sezryanda bariz kesi atiliyor hemde kac kat o dahami iyi ne bileyim karar tamamen senin ama bence bu ebeler gereksiz konusuyorlar sezeryana tesvik etmeleri bana dogru gelmedi. Ben serklajliyim ya erken dogum riskim var doktorum risk almak istemiyor igneyi yapacagiz olurda erken gelmeye kalkarsa elimiz kuvvetlesin. Acikcasi kendimi cok iyi hissediyorum ama bu isler anlik heran değişebilir. Annemdeyken gittigim devlet dr da tavsiye etti kendi dr umda bunu istiyor doktoruma cok guveniyorum o ne derse o :)

Merhabalar,
Bebeğin kilo alması İçin neler yeyip içmek lazım, bebeğim 1100 kg olmuş doktor kilosu biraz az dedi aklıma takıldı
Canim oglen et tavuk balik
Sabah Sut peynir yumurta
Ceviz findik fistik cok olmamak kaydiyla
Aksamlari agirlikli sebze yiyorum benimkinin de.kilosu onde gidiyor

Selam kızlar
bizim de bugün kontrolümüz vardı 28+3 ilk kez önde çıktı 28+6 çıktık
36 cm 1260 gram olmuş bebiş
rahim boyu iyi dedi
hala kafası sol tarafta ayakları sağda
yüzünü tam göstermedi kolunu dayamış :)

şeker için kan verdim ama hiç dikkat etmedim bakalım nasıl çıkacak

kilo olayı sanırım her türlü alıyor
ben son 1 haftadır kızartma türü karpuz falan çok yedim
protein neredeyse hiç yemedim ramazan olduğu için süt de pek tüketmiyorum ama
18 günde 360 gram almış
tabii iyi bir örnek değilim

benimde toplam aldığım 4,8 kg
2 gündür wc sorunum var çıksaydım belki bi tık daha az çıkardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…