2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 72 73 arası gidip geliyorum bende canım iriyim bende xl ancak rahat olur

arkadaşımın da kızı olacak kısmetse ,hep sonunda kendimi onun için kız kıyafeti bakarken buluyorum

Iyi yapmissin canim benimkini annem ordu bende bir iki yelek ordum okadar

Ay loğusa takımı bulmak ne zormuş hepsinde dantel falan var ben normal takımlara bakayım Minik kuzular senin tkaım güzel aldığın ama l bedeni var sadece küçük olur sanki
Kac kilosun ki. Lohusa takimlarinda beden buyumuyor o kadar yani normalde l giyiyorsan l olur sana. Ben suan 73 kiloyum 80 e göre hesapladik m aldim bugun kargo geldi ben henuz horemedim komsuma actirttim cok rahat olur dedi sana.

Ay canim benim cok teşekkür ederim cok sukur su aralar cinar iyi en son verdigi ilac onu koruyor sanirim bende yorgunluk disinda hersey iyi sukur :) sen nasilsin ogluslarin nasil :)
Sevindim iyi olmanızaBende iyim canım şükür çabuk yoruluyorum sıcağa dayanamıyorum oğluşlarda büyüğü tatil hayaliye küçük karnımda sertleşip duruyor

Merhabalar kizlar :) nasilsiniz @etka31112 canim epeydir giremedim etiketini simdi gordum gunler saat gibi hizli ve yogun geçti o yuzden girme şansım pek olmadi umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir :)
İyiyiz canım sen nasılsın? İlk bebişlerimizin geldiğinide bilmiyorsun ozaman :) oğlun nasıl oldu düzeldimi.

Kac kilosun ki. Lohusa takimlarinda beden buyumuyor o kadar yani normalde l giyiyorsan l olur sana. Ben suan 73 kiloyum 80 e göre hesapladik m aldim bugun kargo geldi ben henuz horemedim komsuma actirttim cok rahat olur dedi sana.
Bilemedim ki bende işte hiç intenerden almadım pijama falan bide biraz salaş rahat olsun istiyorum

Bu gurup çok fena çenemiz çalışıyor o yuzden maşallahımız var :) doğumdan sonrasını merak ediyorum

Bende 72 73 arası gidip geliyorum bende canım iriyim bende xl ancak rahat olur
Vallahi canım bilemedim ki ben tesettürlü olunca öyle çok dar olsun istemedim ama bak H Hunili Anne de aldı aynı takımdan l beden aldı o benden daha uzun kız bi el atsana hunilicim arkadaşa fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…