2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.bebisler en son iyiydi kuvezdeydiler.wintersun da iyiydi sezeryan oldu..detaylari Nesrinay86 iyi biliyor.
Teşekkür ederim canim..
Ay yavrukuslar daha fazla dayanamadi annelerini gormeye geliverdiler saglikla eve ciktiklarinida gorelim insallah wintersun bu arada ayrica teşekkür ederim canim haber verdigin icin :)

Penye battaniye sadece bir tane var almam lazım , kalın battaniye de yok daha alınacak çok şeyim var
Bi hastane çıkışı al sen canım güzel güzel giysin ilk gün herşeyi aynı olsun içinde var zaten penye battaniye yedekde alırsın yine birde çıtçıtlı badi eldiven tek alt vs de olsun

Kızlar 1 gecede 300 küsür mesajı görünce yüreğim ağzımda hızlı hızlı okudum doğuran mı oldu diye maşallah ağzınıza sağlık Neyseki herkes iyiymiş. Beni de erken doğum korkusu sardı hastane çantasını hazırlayacağım yoksa rahat edemiyorum..

Valla bizim de aynen ev taşıma durumları var . Yeni bebekle taşınmaktansa hamileyken tercih ederim. Çanta taşımak da güzel fikirmiş. Yanlız benim aklıma çok acayip arabada Doğum senaryoları falan geliyor
Yok canim o kadar kolay olsa keske arabada
Yaaa cok begendim bende
Valla isim bulamamistim dikkatimi cekti hemen ilk kizimin adi ekin belki buna da beray koyabiliriz

Merhabalar kizlar :) nasilsiniz @etka31112 canim epeydir giremedim etiketini simdi gordum gunler saat gibi hizli ve yogun geçti o yuzden girme şansım pek olmadi umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir :)
İnan ki biraz önce girdiğimde sen aklıma gelmiştin tam yazacaktım nasılsın Çınar nasıl oldu

2 tane takımın iç zıbını ve dışında tulumu var , 1 tanesinin de iç zıbın ve üstüne alt üst var canım
10 lu alacagina 20 li al canim herseyden iki tane oluyor yettimi arttimi derdin olmaz tek tek alcagina daha ekonomikte olur benim bir 20 bir 10 bir tane tekli takimim 3 penye bir polar bir orgu bir kalin hazir bir pazen battaniyem var bide tek tek aldığımız pijama zibin falan var ama onlar 3 aydan sonra olur anca

20li demi var ben 1 tane 10 lu aldım 1 tane 5li ama 10 olanı eve gelince iyice bakınca hiç güzel olmadığını farkettim hiç içime sinmedi o bu 20 li tkaıma bende bakayım

Bi hastane çıkışı al sen canım güzel güzel giysin ilk gün herşeyi aynı olsun içinde var zaten penye battaniye yedekde alırsın yine birde çıtçıtlı badi eldiven tek alt vs de olsun
Canım beğenirsem alıcam zaten de şöyle içime Sinen bıcır bıcır bir şey bulamadım

20li demi var ben 1 tane 10 lu aldım 1 tane 5li ama 10 olanı eve gelince iyice bakınca hiç güzel olmadığını farkettim hiç içime sinmedi o bu 20 li tkaıma bende bakayım
Var canim icinden havlusuda cikiyor gecen hafta aldim 10 lu alip bide yedek olsun diye baska kiyafetler alcagina 20li aldim 130 tl verdim

Ay loğusa takımı bulmak ne zormuş hepsinde dantel falan var ben normal takımlara bakayım Minik kuzular senin tkaım güzel aldığın ama l bedeni var sadece küçük olur sanki
Canım hmd lohusa takımı yaz googleda görsellerden bak başka sitelerde bulursun bedenini eğer ondan olsun diyorsan korkudan xxl almıştım bende iyiki öyle almışım 80 kiloyum şuan. Sen daha zayıfsın ama bana göre sanki

exixizimm bizde şeker genetik zAten doktor da yüksek dedi saatine aldım randevuyu.

Ramazan’da cok dengesiz besleniyorum onum da etkisi olabilir belki korkmadim değil

P Pikapii ben cok aldım galiba hep takım ama
3 tane 10 lu hastane çıkışı
3 tane de 5 li takım aldım
Bir de birkaç tane 0-3 ay var

Canım beğenirsem alıcam zaten de şöyle içime Sinen bıcır bıcır bir şey bulamadım
Bende bulamadım bakmadığım site kalmadı inan ki rastgele alıcam bi tane. Baytardan dolayı inekli alacaktım oda kalmamış stokta o yüzden hangisi olırsa olsun diyorum birde erkek bebeklere göre de güzel bişey arama zaten yok maalesef

Ayy bunları sayınca kendimi ödevini yapmamış öğrenci gibi hissettim övünmek gibi olmasın ama bir tane örgü battaniyem var ama ilk rapor aldığımda yapmıştım
Sağlıkla giysinler canım hepsini

İnan ki biraz önce girdiğimde sen aklıma gelmiştin tam yazacaktım nasılsın Çınar nasıl oldu
Ay canim benim cok teşekkür ederim cok sukur su aralar cinar iyi en son verdigi ilac onu koruyor sanirim bende yorgunluk disinda hersey iyi sukur :) sen nasilsin ogluslarin nasil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…