2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şekeri olanlar bişey dicem ben şeker çıktıktan sonra canım çok çekmesine rağmen sarma yiyemedim ama bulgurda şeker olmadığını duyup bulgurlu sarma yaptım 1 tabak yememe rağmen şekeri ölçtüm çok düşük çıktı paylaşim dedim. Canınız çekerse yapılacak birşey olduğu için yazdım.

Evet canım açık o yüzden annem güzel bi bluz almış siyah onu da onun içine kombinledim benim iş öyle tamam oldu yoksa bende giymem onu
Bende öyle yaparım canım Benimde saçım açık ama kollar gögsüm popom falan kapalı giyniyorum ay bunalttım sizide bugün bu alışveriş işlerimle :)

Afiyet olsun canım ben iyice saldım hala iğne almadım kendime bak yarın alayım sarmanda kan can olsun bebişe

Canim kasar peyniri badem findik tabikide muzla yumurtada ye ben bunlari yiyorum bebek icin
Kizlar bnm.istahim hic yok ha. Napicam blmiyorum . Kilo almazsa esim parcalick bnj. Oruçta tutmuyorm artik ama yine istahim yok. Hergun ceviz sut muzlu yogirt yiyorum ama. Oda zorla birseu yiyesm glmiyor.

Afiyet olsun canım ben iyice saldım hala iğne almadım kendime bak yarın alayım sarmanda kan can olsun bebişe
Sağol canım pirinci falan çıkardım hayatımdan bulgurla yapmaya başladım herseyi şeker yok diye :). Senin kontrol nezaman az kaldı doğuma wintersun dan sonra sen ikinci olacaksın gibime geliyor nedense sağlıkla gelsin oğluş

Banada öyle geliyor ben 2. Olucam gibi bu önümüzdeki pazartesi salı giderim kontrolle tekrar heralde canım

Bulgur benim sekeri ziplatiyor bi kere canim mercimek koftesi istedi olculu yedigim halde 158 e cikmisti seker...

Tamam cnaım bugün ona takdım bakıyorum ben hiç sevmiyorum öyle dantel tül taş falan oyuzden şık ama şade birşey olsun istiyorum
Ben cok kolay buldum geceliğmi girdim bi mağazaya dedim hastane için gecelik ver cok sade tatli bi gecelik verdi aldim eve gelince giydim cokda hoşuma gitdi, kırmizi üzerinde flamingi desenli, sabahliğida kısa kolu kırmızı üstüne siyah puantiyeli, bu kadar seviceğim geceliği bu kadar kolay bulmam büyük şans.

Bencede büyük şans hemde Gürcistan da alt üst ettim ben Çarşı’yı hep kısa penyesi kötü şeyler dünya paraya bulamadım ben

Sagol canim haklisin. Normal dogumdan korkmak yanlis sadece. Yoksa tibbi zorunluluk anne bebek sagligi icin en iy olan ne ise en iyi dogum da odur. Aslinda karsi oldugumuz dogumdan korkup keyfi sezeryan yapmak. Yoksa sirf sezeryan olmayacam diye inay etmek ve saglik sorunu yasamak da yanlis. En guzeli rofleli_kedi soylemis. Plan yapmiyorum o an belli olacak. Cunku kendimi sartlandirirsam ve tersi olursa üzülürüm demis. Bakalim zaman bize ne gosterecek. En guzel dogum anne ve bebegin saglikla kurtuldugu dogumdur

Bencede büyük şans hemde Gürcistan da alt üst ettim ben Çarşı’yı hep kısa penyesi kötü şeyler dünya paraya bulamadım ben
Vala 20-22 ları arası aldım, 1-2 gün giyeceği şeye fazla para verme derim tabi sizin foto cekdirmek misafir ağırlamak vs durumunuzda var.

Seninle ilk çocukta tanışsam kesin normal doğururdum hiç canı kıymetli biri değildim ama cahilliğimden üniversitede ebe arkadşımla sırf doğum görmek için gittim sonuç sezaryen oldum
Kismet canim yapacak bir sey yok. Ben de ilkinde 26 yasindaydim genctim. En basindan normal olsun dedik ama basima ne gelecegini bilmiyorum tabi. Cok sukur nasip oldu. En fazla 1 gun sanci cekiyorsun ki dayanilmayacak bir sanci degil zaten. Oyle olsa kimse dogum yapmaz. Hic mi hasta olup sancilanmiyoruz sanki. Ustelik mevlam oyle guzel yaratmis ki dinlene dinlene cekiyorsun sanciyi. Masada bile dogum sancisi surekli degil. Tek yapman gereken sanci geldiginde doktorun dediğini dinlemek. Sonra dinleniyorsun sonra tekrar. Dogum mucizevi birsey kadinin tum hucreleri yenileniyor yeniden dogmus gibi oluyorsun. Insallah bunu da dogurabiliriz bakalim ne olacak

Ne kadar güzel yazmışsın kesinlikle öyle cok mucizevi ve güzel.

Bende normal doğumdan yanayım. Yaşım ve tüp bebek yaptırmama rağmen dileğim normal doğurmak. Burdaki doktor çok güzel anlattı. İlk sezeryana odaklanarak gittim. Doktora endişelerimi anlattım. Endişe etme dedi. Seninde bebeğininde hayatı bizim için önemli. Bu ülkede mecburi bir durum olmadıkça normal olması içim çaba gösteriliyormuş. Doktoryn anlatımı hoşuma gitti. O günden beri normale haxırlıyorum piskolojimi ve bol bol yürüyüş yaparak su işerek destekliyorum. Sezeryan izi hiç cazip gelmiyo. Sartlar zorlamadıkça en güzel en sağlıklı olanın normal doğum olduğuna inanıyorum

Banada öyle geliyor ben 2. Olucam gibi bu önümüzdeki pazartesi salı giderim kontrolle tekrar heralde canım
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde 1 gün önce veya 1 gün sonra hiç fark etmez. Bizlerde hepimiz riskli dönemi falan atlattık çok şükür.

Canlar kıyafetleri döktüm de şimdi hediye gelenlerle birlikte 3 tane yenidoğan, 2 tane de 3 ay 56 cm yazan 5 li takım var . Diyorum ki 10 lu hastane çıkışı almasam yeterli olur mu
5 takimi 2 gunde kirletirsin canim. Bilemedin maksimum 3 gun. Yenidoganlar 20 gunden sonra olmaz zaten. Geriye sadece 2 tane takimin kalir. Sen her turlu 3 tane daha zibin takimi, yarim kollu citcitli badi, patikli alt pijama al 3 aylik. Dogumdan sonra ihtiyac olursa gidip alman daha zor olur ilk 40 gun. 40 indan sonra ihtiyacini kafana gore alirsin.. yedek eldiven sapka ayrica corap battaniye bunlari aldin degil mi. Havlusu banyo kuveti banyo filesi tasi kovasi bakim urunleri... bi ton ivir zivir var

Kizlar bir kac gündür kasik ve makata dogru vuran kisa süreli sanci girip cikiyor doktoruma mesaj attim yarin sabah gel demis cuma günüydü kontrolum yarin gidicem ayy bi panik oldummmmmm
İnşallah bir sorun yoktur canım valla ben artık panik halinde heran doğum olacakmış gibi bekliyorum

Bulgur benim sekeri ziplatiyor bi kere canim mercimek koftesi istedi olculu yedigim halde 158 e cikmisti seker...
Mercimek çorbası içtiğim gün benimde öyle olmuştu canım. Bulguru sade tüket şeker yapıcı şeylerle karıştırmadan yap sebzeyle ıspanakla sarması falan o şekilde yap. Bende çok seviyorum mercimek köftesini ama malesef doğumdan sonraya kadar listemden sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…