2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğurduk doğuracaz bi türlü geçmedi bu kanama alanları neyse sağlıklı olsunlarda buda biter inşallah bende de vardı en son bakalım bi daha ki kontrolde var mı
Aynen yapıştı kaldı geçmiyor , inşallah senin geçmiş olur kontrolüne kadar.. oğluşlar sağlıklı olsun da ne yapalım , bu haftalara geldik şükür sağlıkla da doğuralım inşallah

Çok şükür uzun zamandır kanamam yok , en son şiddetli kanamam 16 haftalıkken olmuştu sonra ara ara lekelenmem oldu ama genelde kahverengi
İnsallah disari atilip senide korkutmaz kaybolur stresi bile mahvediyor insani ama yüzdük kuyruguna geldik bugunlerimize şükür yine.

Aynen yapıştı kaldı geçmiyor , inşallah senin geçmiş olur kontrolüne kadar.. oğluşlar sağlıklı olsun da ne yapalım , bu haftalara geldik şükür sağlıkla da doğuralım inşallah
İnşallah hepimizinki geçer canım bugünlerimize şükür oğluşlar gelince unuturuz hepsini

İnsallah disari atilip senide korkutmaz kaybolur stresi bile mahvediyor insani ama yüzdük kuyruguna geldik bugunlerimize şükür yine.
Evet maalesef orası boşabilirmiş panik yapma hemen gel demişti doktorum , çok şükür tabi bu halimize, dün doktorum da dedi 28 leri gördük çok şükür sağlıkla doğurtcaz inşallah seni diye :)

canım sen de kemik suyu içsene çok iyi geliyo benimkini o geçirdi kanama yüzünden ben de baya bi çektim

Canlar kıyafetleri döktüm de şimdi hediye gelenlerle birlikte 3 tane yenidoğan, 2 tane de 3 ay 56 cm yazan 5 li takım var . Diyorum ki 10 lu hastane çıkışı almasam yeterli olur mu

G
Şekerliler beni de alın aranıza
1. saat tokluk 168 çıkmış aşırı bişi yemediğim halde normalde yaptığım kahvaltıyı yapsam herhalde 500 çıkacaktı
haftaya dahiliye doktoruna randevu aldım
Git canim ama.gidene kadar kontrol altina al mutlaka oda diyet verecek zaten sana
Bu arada korkutmayim da benim bi arkadasimin 7
Ayda cikmis seker direkt insulin baslamislar hadi o tamam dogumdan sonra yokmus 7 ay emmis bebek birakinca seker cikmis tekrar simdi ilac kullaniyormus yani gebelik sekeri sonrayi etkileyebiliyor kontrollu gidelim bizler de

Ben bi an şok iş ev çocuk derken çok sık giremiyorum birden wintersun doğurdu deyince dönüp son üç günü okudum bir saatimi aldı ama resmen yaşadım o heyecenı tekrar hoş erken görsem daha stres olurdum. wintersun umarım biran önce sağlıkla bebişlerinle evine dönersin. Bebekler nasılmış son durum yani son sayfaları okuyamadımda egepam saol cevabın ve haber verdiğin için

Canlar kıyafetleri döktüm de şimdi hediye gelenlerle birlikte 3 tane yenidoğan, 2 tane de 3 ay 56 cm yazan 5 li takım var . Diyorum ki 10 lu hastane çıkışı almasam yeterli olur mu
Penye battaniyesi falan var mı canım bi tane alsan takım olurdu ilk günler hepsi

Merhabalar kizlar :) nasilsiniz @etka31112 canim epeydir giremedim etiketini simdi gordum gunler saat gibi hizli ve yogun geçti o yuzden girme şansım pek olmadi umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir :)
Nerelerdesin canim hersey yolunda mi? Wintersun dogurdu haberin var mi?

Cok sukur hersey yolunda canim bi ara annemlere gittim 10 gun kaldim sonra misafirim cok oldu derken cok yogun gecti gunler simdi haberim oldu masallah nasil durumlari su anda
Herseyin yolunda olmasina sevindim canim.bebisler en son iyiydi kuvezdeydiler.wintersun da iyiydi sezeryan oldu..detaylari Nesrinay86 iyi biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…